Запознанства във Варна!

Прескочи до:

03.01.05
23:27

Нека всеки които е  от Варна да се напише ТУК , да се съберем няколко човека , да излезем някъде да се опознаем и да отидем заедно в някои як фитнес  :D :D :D :D .Ако някои е съпричастен да се вписва.

Е аз не съм от Варна но уча там така, че като организирате нещо пишете може на някой да му е интересно да се види с някой от екипа на сайта.

JI

04.01.05
13:29

Е момчета събрахме се варненци хахаха  :D :D :D

04.01.05
16:53

Пишете ме вътре яки братлета, само че сега съм извън града, но като се варна, клек ли......... ще спукаме краката от трениране!!!

И само Варна  :twisted:
Поздрави и нека наистина се съберем някои ден! Наслука през 2005та

Ако наистина искате да се съберем насрочете дата.Някоя събота когато никой няма да е на даскало на работа и т.н. .Следобед за да може да оставим нощните птици да се наспат преди обеда.Някое известно място да го знаем всички дори АЗ който не съм от Варна.Някой ден когато всички ще сме в града.Очаквам предложенията ви.За ходене в як фитнес невиждам какво може да правим там, но винаги може да пием по един протеинов шейк някъде:)))

04.01.05
22:29

Абе предлагам ако ще ходим на фитнес да е в Musashi - то , хем е на центъра хем е много яко !!!!

П.С. Нека всеки пише на колко е години за да си имаме представа какви сме някои може да са на 14 а дръги на 26 примерно и няма да е много удобно - примерно ти си голям човек , отиваш там с надеждата че ще се срещнеш с некви изроди а пък то - ученици

Хехе страховете ти са неоправдани.Аз съм на 21 ходил съм на няколко от срещите на екипа с фенове и форумци в София имало е и възрастови разлики, но като цяло различия в мисленето не е имало.Тук сме събрани всички под един критерии кефи ни спорта.Дали си на 105 или на 15 няма кой знае какво значение дали си 105 кг или 45 пак няма значение дали си изрод или не пак няма значение.Глупаво би било някой да не дойде от срам, че не бил изрод.Аз самия нито съм изрод нито съм искал да бъда такъв даже съм си малко дебел, но това не ми пречи в нищо.Ако все пак се спирате да се скив в зала макар, че аз невиждам какво ще правим там ?!?!!? Мусаши е добър вариант.Иначе забравете това кой колко голям малък и кой колко му е голям ..бицепса.И предупреждавам ако се окажа сам на подобна среща ше ви пляскам после  :D

JI

05.01.05
15:54

И аз одобрявам може наистина да се съберем за спорта но неак сички
да им е удобно дата и час

05.01.05
16:42

Примерно следващата събота точно пред Musashi????
Нека всеки напише дали му е удобно и до 2-3 седмици се съберем...

05.01.05
23:52

Тая година бях във Варна на море трябваше тогава да си дадете адресите не да ходя на хотел  :cry: но другата може да ви навестя :lol:

JI

06.01.05
00:47

Георгио навярно  не ти хареса цени високо море мръсно незнам къде ходи но като закоравял Варненец :lol:  :lol:  ти препоръчвам следващата година да ходиш на 1 буна или там към почивка чак най чисто е и не толкова пренаселено
П.С само до 9 - 10 сутринта после навсякъде фулл:))

06.01.05
09:49

Айде пичове казваите кога и каде ще ви е срещата та да пускаме тема в съобщения от бб-тий!
по-здрави

07.01.05
01:14

[quote author=“JiVk0”]Георгио навярно  не ти хареса цени високо море мръсно незнам къде ходи но като закоравял Варненец :lol:  :lol:  ти препоръчвам следващата година да ходиш на 1 буна или там към почивка чак най чисто е и не толкова пренаселено
П.С само до 9 - 10 сутринта после навсякъде фулл:))

Изръсих се вярно много кинти (малеее верно колко кила протеин) но града ми хареса много всичко му е уредено и е с няколко години напред иначе ходихме и на общинския и на златни чак до албена допирахме на златни май плажа беше най добре.
Ходих на Варна за да видя един мой приятел той работи към паяците и е шурей на шефа им

07.01.05
13:16

и аз съм от Варна бе :) казвайте кога, и прайм срещата  хах

JI

07.01.05
15:24

Златните не сам ходил това лято независимо че сам от варна щото мноо се пренасели и там  но там го подържат наистина и е чисто незнам а до уреденооста на града е само в центъра (тука в крайните квартали е олелия  :lol:  :lol:  :lol: )

SA

07.01.05
21:44

и съм от Варна, тъй че ме смятайте и мен  :wink:

07.01.05
22:59

Ами казвам ви съботата , следващата от 2 часа точно пред мусаши (в Черно Море хотела), ако някои не може да се обажда да дооформим нещата.Има ли някои на 14,15,16 или 17 год :cry:

07.01.05
23:18

Ако другите са съгласени с часа, мястото и датата да казват да пускам темата за срещата !
по-здрави

JI

08.01.05
00:20

Не разбрах за това тая събота сега или следващата  Аз сам на 15

Аз съм за!!!

08.01.05
01:15

следващата , пада се на 15ти

08.01.05
11:30

[quote author=“master”]Ами казвам ви съботата , следващата от 2 часа точно пред мусаши (в Черно Море хотела), ако някои не може да се обажда да дооформим нещата.Има ли някои на 14,15,16 или 17 год :cry:

ае и без това аз там ходя да дигам на 1 мин път ми е от нас есктра

Значи събота 15-ти януари 2005 година от 14 часа пред залата на Мусаши до Черно море.Продължавам да твърдя, че няма какво да правим на фитнес зала, но щом така искате така да бъде.Мислете му ако недойдете :D

08.01.05
11:54

чакай бе кой е казал че ще тренираме :)
ще се оди на кръчма някаде, поне така предлагам аз незнам

08.01.05
11:56

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3332 Аз пуснах темата . :) Вие се оправяйте са
по-здрави

JI

08.01.05
14:19

я ми дайте идея къде точно в черно море е това мусаши щото не сам ходил там ( мноо пара  :lol:  :lol: )

08.01.05
14:29

Абе аз предлагам да отидем там и да направим 1 тренировка , след това да изпием по 1 протеинов  шеик, там има малък бар , тренировката е 3,50 а наи скъпия протеинов е 2,00 лева , съгласни ли сте???Ще се чувтвам нищожество пред вас , честно ви казвам , като чувам че някои правят с 30 концентрирано , при положение че имаше един направо културист в нашата зала и вдигаше с 26 кила , вие сигурно сте некви супер изроди .Да знаете че с мене ще доиде и един приятел , също тренира фитнес наравно , с мене

08.01.05
14:54

ако е тренирова аз нема да дойда пална тапня е... а и събота почивам неа смисъл просто по хубо не некоя кръчма нещо да идем са наядем

JI

08.01.05
15:04

МОмчета имам страхотна идея  :oops:  ако вие я одобрите друго хоби ми е билярда мога да ви заведа в една две залички ако не е пулно да поджитнем малко  :D

08.01.05
18:47

тъпо...

08.01.05
20:16

Ами аиде предложете нещо смислено де...

Предлагам да запазим една маса за 5 човека на пицария Акварел която е в близост до залата и да пием по едно питие кой водка кой ракиика кой натурален сок абе кой квото иска .Не  ми харесва идеята за залата защото:
1.Не всеки би дал 3,50 за тренировка ?!?!?
2.Не всеки тренира
3.Аз като тренирам неговоря каква е целта да тренираме по групово ?!?!?!
Мислех, че искате да срещнете съмишленици с който да общувате по темата бодибилдинг тия тренировки може да ги извършвате групово след като се запознаете лично един с друг.Дотогава има време.Идеята не е да правим нещо като карти билярд или дартс а просто да се запознаем после вече някой от вас може да иска билярд някой може да иска да прави челна стойна пред севастопол, въпрос на личен избор.Нека се запознаем първо а после да решим кой къде отива и кой какво прави!!!
Благодаря за вниманието.

JI

08.01.05
21:16

Навит сам кажете последно пред мусаши ще се срещнем така ли ?

08.01.05
22:18

Добре обаче ме съмнява че маса за петима ще ни стигне... а и аз ще взема още един приятел - фитнесманиак със себе си ....

08.01.05
22:21

ше отидем в “Примо” мн добра механа :) цяла ваканиция там ходя и има мн по голям избор според диетата а не некви пици...ами карета пил парйоли шишчета ориз картофи и т.н

08.01.05
22:24

Каде се намира това ???

08.01.05
22:26

срещу паркинга Мусала дето е  на 1 мин от клас пиле на центъра

Хехе паркинг мусала клас пиле аз не съм от Варна и не ги знам.Така понеже ми омръзна да влизам за да вида какво сте измислили особенно при положение, че имам адски много работа.Ще чакам като измислите ден час място и т.н. да ми пратите лично.Аз ще се обадя на някой от вас който си е оставил тела да се разберем нещо по въпроса.Очаквам краен резултат.

09.01.05
00:05

Аааа, няма проблем , за колко пари можем да се наядем кат хората ????

09.01.05
00:08

еми аз ям кат свиня там за 10 кинта :)

09.01.05
00:10

Абе Paco аз та знам бе брато , ти си  в климент и веднъж идвахте с НИКО да тренирате ... аз съм от В клас... а може и да те припознавам с някого

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1