26.06.08
17:24
Здравейте!Направо към проблема:
Аз съм момче,на 17 след месец,а гърдите са ми “СТРАШНО” много увиснали както съм си пълничък.....майката си трака...
Въпросът ми е-с час тичане и 2 часа баскетбол с НВД, бърнъри и термоколан ще мога ли да ги смъкна за около месец - август заминавам за море. Уверих се че в действителност успях да поотслабна, стегна, но при гърдите не намирам особена промяна :S
Проблемът ми е че нямам време и сили и за фитнес,а единствено за тренировки вкъщи затова се надявам да ми помогнете и да ми кажете какво точно и по колко да правя :)
Благодаря предварително!
27.06.08
07:34
Да пич и аз имах и все още имам проблем с тея гърди.
Решението е тренировки,постоянство и време,доста време,защото ти хубаво ще отслабнеш ама те няма да се стегнат от тоя факт.Прави поне лицеви опори за да изградиш някаква ММ и да опънеш кожата ...
27.06.08
08:39
Прави повечко лицеви опори
казано от Kevin_Kostner на 27.06.08, 08:39:
Прави повечко лицеви опори
в двора където е и успоредката ще е добре, за да тренираш хем гърди , хем и гръб =0) Всъщнот това имах предвид под лостове, кофички и лицеви опори с различни позиции на ръцете, комбинирани с набирания с различни хватове би помогнало да се стегне човек.
Лостове , МНОГО лицеви и добра ПОСТОЯННА!!!!!!! диета.Наблягам с големи букви на важните неща.И не очаквай резултати за 1 месец.......
Когато вземеш да правиш повече от около 20 лицеви започни да правиш с тежести ще има по голям ефект.