Прасец ( ВЪТРЕШНА ЧАСТ)

MI

02.07.08
14:09

здравейте, доста неща прочетоХ относно как да натрупам маса на прасеца и тнт , но имам проблеМ, занимавам се с бойни изкуства вече 5 години сигурно , или иначе казано с кик бокс и проблема ми е следния- прасеца ми е оформен само от външната страна на краката вътрешната част на мускула я няма никаква ,докато външната е някакси гадно изпакнала и нацепена, наскоро спрях да тренирам с тая цел да започна малко фитнес да наедрея , като искам да наблегна на краката  ,
яко някой може да м помогне с упражнения за да натрупам маса на ВЪТРЕШНАТА ЧАСТ НА ПРАСЕЦА да сподели иначе ето когато не ходя да тренирам какво правя:

през ден бягам 4 километра на пръсти + 4 х 30 повдигания на пръсти с 15 кг тежести на гърба

откакто правя тея упражнения има известен ефект върху прасеца отвътрешната му страна ама и външната расте , а както казах тя е ненормално развита според мен ?!
ако може да ми предложите някакви упражнения + бъро абсорбиращи се въглехидрати за растежа на мускула още по добре, в никкаъв случай стероид !

02.07.08
14:57

това зависи от поставянето на ходилата при изпълнение на упражнението, това кото ти трябва на теб е каквото и да правиш да са раздалечни пръстите на краката а ходилата събрани, представяш си го нали? Така се работи повече за вътрешна част на прасеца, външната се прави със събрани пръсти и раздалечени пети! Хубаво е да караш колело, това ще спомогне също много! Ама истинско, не велоергометър!

Мнението беше редактирано от ognem на 02.07.08 14:59.

02.07.08
15:03

това със събраните крака е правилносамо дето не виждам как ще можеш да бягаш така или да правиш някакво движение по този начин ) Ако си на море знам че много помага бягането по пясъка.Това натоварва адски много прасеца.А да правиш подскоци на пясъка на 1 крак пфф тва ще накара прасеца ти да се пръсне .. :)

02.07.08
15:08

казано от pavlinito на 02.07.08, 15:03:

това със събраните крака е правилносамо дето не виждам как ще можеш да бягаш така или да правиш някакво движение по този начин )

пропуснах, това правило важи за упражнения на уреди и с тежести в зала,при бягане и аз не знам как би могло да стане :roll:

MI

02.07.08
15:31

тичам за да стресирам мускула, а това с събраните ходила и разделечениете пръсти ще го опитам, на плажа си тичам  1 максимум 2 пъти седмично,нямам съзможност за повече  (бтв щото съм от варна ),

благодаря много :)

други съвети също няма да са излишни за да опитам от всичко

02.07.08
15:40

ти за външен вид искаш явно да си оформиш прасеца.Ако ти трябва качество,бих те посъветвал да отидеш в залата по лека атлетика .Почни да тренираш там ,по принцип трениеорите не взимат пари поне тука е така.....Мисля ч е това решение е много добро,краката ти много ще заякнат ,ще станеш отскоклив ,пъргав .Нали знаеш ,че по принцип повечето спортисти имат такива лични трениори,даже фурболистите дето бягат всеки ден имат тренирори по лека атлетика :)

MI

06.07.08
16:52

искам количество не качество искам маса на прасеца и най вече на вътрешната , за да поизпъкне  че някак си визуално не изглежда добре

06.07.08
20:49

Да не те отчайвам ама прасеца е доста корава , неподатлива група (за разтеж) .Трябва да си доста упорит и да се занимаваш често с него за да порастне макар и малко.

MI

12.10.08
15:43

Ами накратко доста вода изтече откакто пуснах темата ,открис своята панацея упражненията за прасец за няколко месеца обиколката ми нарасна с 1,5 см и определено има промяна във формата му, и смятам че това е доста добре ето и какво правя:
-повдигане на пръсти върху книжка 4серии по 35 повторения за всеки крак поотделно (всеки ден )
почивка имам 1 път седмично когато ходя да бягам по 8-10 км, иначе тичам по малко още 2 пъти седмично, ефекта го постигнах доста бързо за -август и септември, фитнес е посещавам , упражненията ми отнемат 1 час дневно максимум

Мнението беше редактирано от mikrogon на 12.10.08 15:44.

12.10.08
16:19

бих искал да те помоля да постнеш една снимка да видим какво е подобрението след тази твоя програмка:
ако може преди ,ако може и след завършване на програмата ...........

MI

12.10.08
17:02

още утре ще постна за жалост снимки снимки не съм си правил преди да започна но още тази вечер ще направя, дори може и клипче да постна да покажа какво правя всъщност

12.10.08
17:54

ще чакаме ,поне аз :) тъй като мускулите на краката са лично за мене много атрактивни .Мускула на пръсеца ми е един от любимите и доста бих искал да имам красив и оформен мускула там :)

MI

12.10.08
17:57

определено имаше ефект това което правя, по едно време се бях отчаял много но благодарение на един плиятел който ми даде идеята сега съм много довелен , той ме посъветва и на стълбички да тръгна , скоро ги почвам и след известно време ще пиша как се чуствам и след тях като ги включа в тренировката

MI

13.10.08
16:14

Клипчето нз каде ще го кача но  обещавам да е скоро, постигнах доста добър ефект върху вътрешната част

Мнението беше редактирано от mikrogon на 13.10.08 16:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1