04.07.08
11:40
Здравейте всички.Нов съм във форума и доколкото прочетох не намерих точно това което ми трябва.
На 15 съм и първо искам да попитам за някои по ефектни упражнения за корем (в домашни условия).Хареса ми V-преса-та и мисля че тя ме натоварва добре,ако някой има други мнения моля да ги даде.
Второто което искам да попитам е някаква диета от която да се отърва от мазнините по корема следователно закуска,обяд и вечеря и междинни хранения...на колко часа долу горе трябва да се храня и каква храна да приемам (моля конкретно).
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Loader на 04.07.08 11:41.
За упражнения- коремни преси всякакви + кардио ина4е само 6те помпи6 мускулите но няма да се из4истват.За хранителен режим трябва сам ад си го състави6 и после във форума да се коригира.В саита има ограмна информация как да го направи6 има и как се правят разли4ни хранителни режими ( ХВД..ВБД..) Късмет
04.07.08
17:03
Какво е кардио и не ми трябва хранителен режим а искам просто да знам каква храна да хапвам :> Конкретно някакви неща които трябва да приемам .. само да са без мазнини.Още съм начинаещ за хранителен режим ;]
Личи си душко, че си новичко :-) В сайта има премного информация и за кардиото и за хранителните режими - точно тва е кво да ядеш и по колко.... :cheese:
04.07.08
20:31
Еее.. това кардио майче нещо ми обърка плановете .. не може ли да го заместя с нещо друго ... само да не е на уред защото не ходя по фитнес зали :(
04.07.08
22:41
Живей животът на някого с плочки и ще получиш плочки.У вас няма да стане. ;)
Ето ти рецептата:
1.ЕНЕРГОРАЗХОД (да изразходваш калории)
2.Чиста храна ((да се чете “без бързи въглехидрати”) да се чете “без сладко”)
3.виж точка първа
4.Упражнения за корем (които са излишни,ако т.5 или т.6)
5.Ходиш на фитнес и тренираш с тежко упражнения от стоеж
6.Отдал си се на някакъв спорт. (хандбалът не се брои...скуошът също)
ПС: Плочки по келеши,дето ги е срам,че въобще тренират не ходят...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.07.08 22:43.
05.07.08
10:59
DeadManWalking благодаря.Само да попитам този енергоразход долу горе от колко километра трябва да е ?
05.07.08
11:21
казано от Loader на 04.07.08, 11:40:
Здравейте всички.Нов съм във форума и доколкото прочетох не намерих точно това което ми трябва.
На 15 съм и първо искам да попитам за някои по ефектни упражнения за корем (в домашни условия).Хареса ми V-преса-та и мисля че тя ме натоварва добре,ако някой има други мнения моля да ги даде.
Второто което искам да попитам е някаква диета от която да се отърва от мазнините по корема следователно закуска,обяд и вечеря и междинни хранения...на колко часа долу горе трябва да се храня и каква храна да приемам (моля конкретно).
Благодаря предварително :)
Момче този въпрос е обсъждан във форума най-малко 1000 пъти .
Пусни в търсачката корем , плочки и ще видиш колко теми ще ти изкара .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.07.08 11:22.
05.07.08
11:48
казано от DeadManWalking на 04.07.08, 22:41:
...
6.Отдал си се на някакъв спорт. (хандбалът не се брои...скуошът също)
...
Хеееей! Защо скуошът да не е спорт. Там пък точно става такова бягане, че мамата си *****. Веднъж пробвах и след 30мин бях по-зле от 10км бягане!
05.07.08
12:42
FZKTWGS виждам че е обсъждан .. прочетох много неща,някаде около половин час четене беше и навсякъде всичко беше свързано с фитнес зали.Нямам време да ходя по клубове.Затова направих тази тема.
05.07.08
15:17
Скуошът не съм го играл,за да знам как натоварва. :)
Колко километра?По добре да го кажем 500 метра и да бягаш всеки 50/100м на спринт с по 10-20 сек почивка между тях.
05.07.08
18:17
Мисля че футбола ми върши добра работа за сега .. мерси :) Все пак ще се опитам да намеря време да побягам повече :>
06.07.08
10:46
Някой може ли да ми каже каква диета трябва да вземам .. протеинова или нисковъглехидратна ?
Засега се храня с домати,сирене,мляко,месо и някой път плодове и яйца.Наще готвят много мазно :D
Мнението беше редактирано от Loader на 06.07.08 11:19.
Кажи на вашите, че ако не спрат за готвят мазно ще спреш да се храниш у вас!Хората ти казаха - високо въглехидратна диета/т.е. богата на белтъчини/,упражнения за коремна преса комбинирани с кардиоупражнения или тичане ,спираш всички вафли бонбони ,пасти и т.н.т. вместо тях ще си набавяш въглехидратите от варен ориз и картофи.Не е задължително да ходиш в зала кардиоуреди можеш и да имаш във къщи.Въоръжи се с търпение и постоянство.Това не е антибиотик,пиеш три дена и вече си на крака,след още два си излекуван.Успех!
06.07.08
15:44
icebobo мерси .. така като сте по строги ще се разбереме. ;)