05.07.08
18:38
Мисля че станахме много хора трениращи БИ в сайта :) . А със сигурност би било интересно други да споделят как се подготвят за състезания как тренират, малко опит да споделят, какво са чели и сякакви такива %-P
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 16.07.08 15:52.
05.07.08
18:43
Има си съответните сайтове и форуми за това. Това е тематичен форум все пак.
Не искам да прозвучи грубо, разбира се, но това е истината. Може също така някои да кажат “доста станахме плувнците тук... борците тук...” и т.н.. Надявам се ме разбра.
Знам го даото но ми изглежда трагично-на първа страница да стои тема по която не е писано от 5-6 месеца... :-)
05.07.08
23:29
Ние махнахме секциите за силов трибой и щанги... Не вярвам да сложим за бойни изкуства :)
Поздрави!
06.07.08
07:34
Ако daobg.com изглежда “трагичен”, признавам, че нямам представа какво очакваш от един сайт за бойни изкуства, още повече от един раздел във форум за фитнес и здравословен начин на живот. :)
даото влизат 5 човека на кръст а тука са много повече включително трениращите. Все пак благодаря че отделихте внимание на идеята ми :)
06.07.08
08:05
Надявам се, че ме разбираш - нямам против идеята ти, просто смятам, че генерализирането на форума няма да повиши качеството на дискусията.
Аз съм съгласен с Vasko но явно нищо няма да стане.
Мнението беше редактирано от misho280 на 06.07.08 12:27.
07.07.08
20:34
Защо пък да няма раздел за кондиционно трениране-там където щангите помагат на бойните изкуства и другите спортове с физическо натоварване.
А, защо сте махнали темите за силов трибой и щангите? Според мен е супер полезно да има повече информация за тренировъчните методи в тези два спорта. Не виждам и нищо лошо от време на време, тук спокойно да се разглеждат и въпроси свързани с физическата подготовка в различни бойни изкуства. Мисля, че всеки от нас знае какво благотоворно влияние имат заниманията с разнообразни спортове, върху мускулното развитие и здравето, особено в период на застой.
08.07.08
06:11
Това са две различни теми, поради което се направи специализиран форум за целта - Gohard. Работим по по-централизиран вариант, но не и всичко да бъде структурирано на едно място, защото вече видяхме негативите преди известно време.
Аз съм ЗА!!!Все пак става въпрос за бодибилдъри, които тренират бойни изкуства.По различно се получават нещата..
16.07.08
15:52
Аз мисля, че изчерпахме темата...