Секция за бойни изкуства

Темата е заключена.

05.07.08
18:38

Мисля че станахме много хора трениращи БИ в сайта :) . А със сигурност би било интересно други да споделят как се подготвят за състезания как тренират, малко опит да споделят, какво са чели и сякакви такива  %-P

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 16.07.08 15:52.

Има си съответните сайтове и форуми за това. Това е тематичен форум все пак.

Не искам да прозвучи грубо, разбира се, но това е истината. Може също така някои да кажат “доста станахме плувнците тук... борците тук...” и т.н.. Надявам се ме разбра.

05.07.08
18:52

http://daobg.com/ :D

05.07.08
19:21

Знам го даото но ми изглежда трагично-на първа страница да стои тема по която не е писано от 5-6 месеца... :-)

Ние махнахме секциите за силов трибой и щанги... Не вярвам да сложим за бойни изкуства :)
Поздрави!

Ако daobg.com изглежда “трагичен”, признавам, че нямам представа какво очакваш от един сайт за бойни изкуства, още повече от един раздел във форум за фитнес и здравословен начин на живот. :)

06.07.08
07:57

даото влизат 5 човека на кръст а тука са много повече включително трениращите. Все пак благодаря че отделихте внимание на идеята ми :)

Надявам се, че ме разбираш - нямам против идеята ти, просто смятам, че генерализирането на форума няма да повиши качеството на дискусията.

06.07.08
12:26

Аз съм съгласен с Vasko но явно нищо няма да стане.

Мнението беше редактирано от misho280 на 06.07.08 12:27.

JO

07.07.08
20:34

Защо пък да няма раздел за кондиционно трениране-там където щангите помагат на бойните изкуства и другите спортове с физическо натоварване.

08.07.08
06:05

А, защо сте махнали темите за силов трибой и щангите? Според мен е супер полезно да има повече информация за тренировъчните методи в тези два спорта. Не виждам и нищо лошо от време на време, тук спокойно да се разглеждат и въпроси свързани с физическата подготовка в различни бойни изкуства. Мисля, че всеки от нас знае какво благотоворно влияние имат заниманията с разнообразни спортове, върху мускулното развитие и здравето, особено в период на застой.

Това са две различни теми, поради което се направи специализиран форум за целта - Gohard. Работим по по-централизиран вариант, но не и всичко да бъде структурирано на едно място, защото вече видяхме негативите преди известно време.

16.07.08
12:35

Аз съм ЗА!!!Все пак става въпрос за бодибилдъри, които тренират бойни изкуства.По различно се получават нещата..

Аз мисля, че изчерпахме темата...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1