05.07.08
10:05
Значи на лявата ръка трицепса ми изостава :(
На дясната ръка се развива перфектно, а лявата нещо и куца :(
Как да стимулирам на лявата ръка трицепса да порасте и да настигна дясната :)
Мерси предварително
05.07.08
10:31
Епа тренирай повече за лявата : D а аз имам също проблем с левия трицепс но моя е при френското згъване защото направо се едно ме режат с нож такава болка е , а десния нищо му няма.
Скоро имаше подобна тема обаче за бицепса имам чувството , че те марзи да се поразровиш ако го направиш ще намериш отговора.Според мене си тренирай еднакво двете рьце пьк и ти трябва да знаеш , че в човешкото тяло няма пьлна симетрия така че не откачай :)
казано от Preslav на 05.07.08, 10:31:
Епа тренирай повече за лявата : D а аз имам също проблем с левия трицепс но моя е при френското згъване защото направо се едно ме режат с нож такава болка е , а десния нищо му няма.
Човека не казва че го боли а че единия трицепс изостава от другия! Това с режещата болка е съвсем друго нещо.
иначе момче не се притеснявай гледай да не му обръщаш внимание на това нещо.След време и постоянство няма да се забелязва разлика.Имай впредвид все пак че не могат да бъдат напълно еднакви мускулите ти
Мнението беше редактирано от dan4o93 на 05.07.08 16:42.
Как изостава ?В смисъл на размери ли, на сила ? Според мене е грешка да акцентираш на 1-я...След време нещата ще се пооправят макар 2-те ръце никога да не ти станат еднакви :) При мен разликата в ръцете е близо сантим :) На сила съм ги докарал горе долу равни :)
Не се притеснявай. Бъди търпелив. Може би тренираш от скоро и за това е така. След няколко месеца най-много мускулите ти ще се изравнят и като сила и като форма.И пак повтарям никога няма да са напълно еднакви но това ти едва ли дори сам ще виждаш и усещаш защото с времето всичко ще си дойде на мястото. Аз съм десничар , на 15 години съм ,септември месец ще се навършат 2 години от какво започнах да се занимавам с този спорт. Та и сега десния ми трицепс изглежда по-малък от левия но е и по-релефен. Това се дължи на това че боравя с дясната ръка. Но когато си меря двете ръце като обиколка нямат голяма разлика. Разликата се забелязва само когато нацепя мускула. Това е от мен.
казано от dan4o93 на 05.07.08, 17:34:
Не се притеснявай. Бъди търпелив. Може би тренираш от скоро и за това е така. След няколко месеца най-много мускулите ти ще се изравнят и като сила и като форма.И пак повтарям никога няма да са напълно еднакви но това ти едва ли дори сам ще виждаш и усещаш защото с времето всичко ще си дойде на мястото. Аз съм десничар , на 15 години съм ,септември месец ще се навършат 2 години от какво започнах да се занимавам с този спорт. Та и сега десния ми трицепс изглежда по-малък от левия но е и по-релефен. Това се дължи на това че боравя с дясната ръка. Но когато си меря двете ръце като обиколка нямат голяма разлика. Разликата се забелязва само когато нацепя мускула. Това е от мен.
...А може и да стане по-зле... Според мене трябва да замениш някои от упражненията си за трицепс. По-точно тези които изпълняваш със щанга да правиш със дъмбели! Включително и скрипеца-с една ръка после другата. При почти никой няма равновесие но винаги може да се приравнят! При щангата когато ти е трудно по-силната ръка поема по-голяма част от тежестта несъзнателно и затова се развива още повече!
05.07.08
18:49
dan4o93 мисля че подчертах че тва е моя проблем с трицепса ,а на него му казах какво мисля че е правилно.
06.07.08
10:43
Ако искаш пробвай едно извесно време да тренираш френското с дъмбел , да разгъваш дъмбел зад главата и вместо скрипец да сложиш кик-бек , обаче като се поизравнят си мини пак на стандартна тренировка за трицепс .
казано от SeverusSnape на 06.07.08, 10:43:
Ако искаш пробвай едно извесно време да тренираш френското с дъмбел , да разгъваш дъмбел зад главата и вместо скрипец да сложиш кик-бек , обаче като се поизравнят си мини пак на стандартна тренировка за трицепс .
Ами аз точно тези упражнения имах предвид с изключение на последното-да прави скрипеца с една ръка (сменя се това което се хваща и се прави с обратен захват (хващаш от долу) мисля че е ясно!
06.07.08
13:30
Извинявай , че съм те повторил , обаче не ти бях прочел поста ;)
ами тренирарай първо изоставащата ръка,после направи толкова повотрения с другата ,и така докато се поизравнят..ще отнеме поне месец-два :) успех
Мнението беше редактирано от n_sko на 12.07.08 01:10.