Може ли да ми тълкувате тази програма ?

06.07.08
09:02

http://www.bodybuilding.com/fun/wotw1.htm

...става въпрос за първата - на  ravadongon

въпросът ми е следният - за упражненията разделени с “/” се дава
следното обяснение ” Rotate exercises separated by a / every 4 weeks”
това значи че се върти на всеки 4 седмици по едно от тези упражнения ли
или че се върти поредноста им и напрактика се правят винаги и двете ...
но пък в такъв случай някъде се стигат до 30 серии на тренировка
което все пак за начинаещ е множко май ?

06.07.08
10:12

Най-добре си намери програма от сайта

07.07.08
04:22

Значи че 4 седмици се прави едното и после се сменя с второто, програмата е добра но не забравяй и едно то най - важните неща споменати там - “Keep track of your progress. This means keeping a log of all your workouts and your diet (optional) so you can keep improving, as well as taking measurements and/or pictures so you can compare before/after changes, to see if you are making progress in your body composition”.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 07.07.08 04:23.

07.07.08
13:11

казано от Alkorin на 07.07.08, 04:22:

Значи че 4 седмици се прави едното и после се сменя с второто, програмата е добра но не забравяй и едно то най - важните неща споменати там - “Keep track of your progress. This means keeping a log of all your workouts and your diet (optional) so you can keep improving, as well as taking measurements and/or pictures so you can compare before/after changes, to see if you are making progress in your body composition”.

Мерси много !!
И аз съм на същото мнение .
не уточних добре , но става въпрос за онлайн спор с един скандинавски разбирател ..

А иначе лично на ме не ми харесва факта ,че първия месец са смо две тренировките седмично ..

08.07.08
08:52

Две са, но са съставени от базови упражнения и тъй като е за начинаещи ще има бърза промяна в телосложението и силата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1