08.07.08
10:23
Здравейте, искам да Ви попитам с какво залъгвате глада си за сладко когато сте на НВД? Или напитки други мога ли да приемам или само вода ??? Някакви сокове ???
казано от vessi на 08.07.08, 10:23:
Здравейте, искам да Ви попитам с какво залъгвате глада си за сладко когато сте на НВД? Или напитки други мога ли да приемам или само вода ??? Някакви сокове ???
Преди около 7-8 месеца за последно усетих нещо подобно, след 100 грама масло се оправи и забравих. Тогава установих със 100% сигурност, че глад за сладко - такова нещо няма. Или си гладен, или не. Ако си гладен - ядеш и гладът минава. Ако много си режеш общите калории е твърде вероятно инстинктивно да се сетиш за сладко, защото то (като силно калорично) ще ти донесе нужните калории, които иначе не даваш на организма. Но ако приемаш достатъчно храна, няма да се сещаш за такива работи. Не е нужно да ядеш конкретно сладко, проблема е изцяло психологически ;)
За напитките - водичка само е най-добре, не само при НВД, а по принцип.
08.07.08
18:58
Жули повечко вода.При мене 1-2 чаши топла вода ми убиват апетита.
08.07.08
21:58
Протеинов шейк с вкус на нещо сладко. Или... мед или 1 кило сладолед в лош случай, когато ми е зле психически :D.
Аз не съм на НВД но сладкото не е много добре дошло и във режима който аз си спазвам, че варианти колко щеш, подсладители, всякакви продукти за диабетици, протеинови шейкове, един плод няма да те убие...
С чай или кафе. Има даже един чай по магазините на BIJA, който си се води апетитоубиващ. Ако не ти е проблем да пиеш чай в топлото време... Става. Може да пробваш и с Йерба Мате.
За да имаш желание за нещо сладко означава, че си прекалила с бързите въглехидрати в предното ядене ;)
09.07.08
07:40
Аз по принцип не съм почитателка на сладкото, само от време на време ми се прияжда в определени дни от месеца:)Шепичка стафидки върши работа.