11.07.08
15:32
ся бачкам от понеделник до петък и нямам време за фитнес отсвен събота и неделя.В работата ми пак има физическо натоварване но не е кат в залата ,така 4е дайте съвет какво мога да са4етая да прая в залата в събота и неделя.4е ся два месеца 6а ма4кам пак не6та да спирам напълно фитнеса.
Не използвай 4-ки за заместването на Ч.Кирил и Методи са измислили не случайно Ч.
Astor
Темата беше редактирана от ASTOR на 13.07.08 21:35.
11.07.08
15:34
Зависи ква ти е работата с един приятел бяхме почнали в скалд който напълно ни заместваше фитнеса :D а ако имаш половин час поне вечер ходи тогава и тренираи по една мускулна група секи ден така и няма да се претоварваш много.
казано от Кольо Георгиев на 11.07.08, 15:32:
ся бачкам от понеделник до петък и нямам време за фитнес отсвен събота и неделя.В работата ми пак има физическо натоварване но не е кат в залата ,така 4е дайте съвет какво мога да са4етая да прая в залата в събота и неделя.4е ся два месеца 6а ма4кам пак не6та да спирам напълно фитнеса.
Всички работят от понеделник до петък, понякога се работи и уикенда. Малко ме съмнява да работиш от 7 до 10 абсолютно всеки делничен ден без изключение, така че ходенето на тренировки е въпрос на мотивация. А ако наистина работиш по 12-13 или повече часа на ден, замисли се за друга работа ;)
13.07.08
16:09
казано от G33K на 11.07.08, 16:20:
казано от Кольо Георгиев на 11.07.08, 15:32:
Всички работят от понеделник до петък, понякога се работи и уикенда. Малко ме съмнява да работиш от 7 до 10 абсолютно всеки делничен ден без изключение, така че ходенето на тренировки е въпрос на мотивация. А ако наистина работиш по 12-13 или повече часа на ден, замисли се за друга работа ;)
Абсолютно съгласен ;) Ако тренираш в събота и неделя след натоварената работна седмица няма да постигнеш нищо ...