Mоля кажете ми програма

08.01.05
02:46

Пичове  преди 2 седмици се замислих  по въпроса за моито занемарено  тяло  и реших да започна да спортувам. Та общо взето  разбрах какво  ще ям и какво не от тук нататък , но ми трябва  и добра Фитнес програма  затова ви моля като  по опитни да ми направите една  . Да знаете че сам съвсем начинаещ  все още имам мускулна треска от 2-рата ми тренировка ркоято беше в сряда.

Eто ми параметрити :

Тип -  Ендоморфен
ръст - 178см
тегло- 93 Кг
години -18

Целта ми е да  сваля около 10кг и да направя  чисти мускули (без Химия) .

Упорит съм и мисля ,че с малко помощ ще успеял

MI

08.01.05
10:28

LeXo здравей.Съветвам те да прочетеш раздела за тренировките на сайта.Там има доста информация относно изготвянето на необходимата за целите ти тренировка.Прочети всичко внимателно,състави си един примерен тренировъчен режим и тогава го публикувай за да може да коментираме и да ти помогнем.
успех
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1