Програма за корем

BA

02.07.08
16:00

Може те ли да ми кажете някаква програма за трениране на корем като в рамките на една седмица един ден да тренирам горната част, друг ден долната ,и трети ден страничната и вообще правилно ли е това разделение и какви упражнения да се правят ( Особено за долната част) .Знам че напрактика корема си е един мускул но все пак може да са натоварват поотделно.Благодаря ви предварително! :)

02.07.08
16:17

Според мен най-добре си тренирай целия корем в 1 ден без да го разделяш прави вдигане на краката от вис в суперсерия с римското стол4е за долната 4аст друго добро упр. е като си в легнало положение да си дигаш краката до 90 градуса мисля 4е беше и после пускаш но не до долу

02.07.08
19:27

И според мен веднъж седмично е достатъчно - примерно с 3 упражнения - коремни (може с тежести), повдигане краката от вис и молитва на скрипец.

02.07.08
19:36

decooto, това последното аз го правя - спускането завършва на около една педя от земята, краката са изпънати,аз изпълнявам в контрашпиц, гърбът, и най-вече кръстът, да възможно най-прилепнали към пода, за да не отнесат те натоварването.

03.07.08
07:20

ОК , това упр. е много добро на мен много ми натоварва корема аз го правя като последно упр. ;)

03.07.08
07:53

И аз по същия начин:)

03.07.08
08:01

Стоянчо не е ли малко един път в седмицата според мен е по добре два пъти с по 3-4 упражнения.

03.07.08
09:03

И според мен 2 пьти е  по-добре с по 3 упр.е супер , но да не се разделя на долна и горна 4аст, а да се прави целия корем наведньж

03.07.08
09:05

E, целия, разбира се.

03.07.08
09:22

тва ме кефи когато се сетя го правя и напряга доста коремните мускули :)

03.07.08
09:24

“тва” не се отваря:)

03.07.08
09:36

и при мен не става ...

03.07.08
11:36

тва и при мен не се отваря явно не е дал правилен линк

BA

10.07.08
21:53

А да питам нали по принцип не трябва да се яде сладко... а можели ли шоколадов сладолед....? :D

11.07.08
04:19

казано от barca_boy на 10.07.08, 21:53:

А да питам нали по принцип не трябва да се яде сладко... а можели ли шоколадов сладолед....? :D

Може. Не е препоръчително, защото е гаден, кара те да се чувстваш гадно в дългосрочен план и е вреден. Но по принцип може  :lol:

12.07.08
11:10

Бе, то всичко може. Ама ти сам ще се откажеш от шоколадовия сладолед, като го ядеш и три месеца корема ти не мръдне :)

BA

14.07.08
22:37

Мдаа без шоколадов.. ами сметанов....т.е. бял?.. или да го забрая сладоледа изобщо хм? :D:D:D

15.07.08
05:38

казано от barca_boy на 14.07.08, 22:37:

Мдаа без шоколадов.. ами сметанов....т.е. бял?.. или да го забрая сладоледа изобщо хм? :D:D:D

Чудя се - майтап ли си правиш или наистина е възможно да има човек, който да не го схваща това  :lol: Както и да е - не само сладоледа, а и всички останали боклуци е добре да забравиш.

15.07.08
13:13

Споко - след 6 месеца няма и да си помисляш дори да вкусиш подобни гадости:)Аз например сладолед това лято съм яла 2-3 пъти, и то без да ме блазни особено и да му се нахвърлям:)Пържени картофи не съм вкусвала от година сигурно и само като ги видя,ми става гадно дори от миризмата им на пържена гнас...последната дума я чух тук във форума някъде и е много подходяща на моменти:)

15.07.08
17:12

Кво толкова го тормозите тоя корем с десетки упражнения всеки ден, при положение, че се натоварва добре и с едно единствено.

15.07.08
18:50

сега ще ви хвърля в смут като кажа, че добър корем се постига и без да се скъсвате да правите специални тренировки за него. достатъчно е да се правят тяга и клек, но не колкото да се отбива номера, че ги правите. след това е необходимо съвсем малко дооформяне със специални тренировки 1-2 пъти седмично. останалото е хранене ;)

20.07.08
14:37

Не мога да се съглася с последното мнение.Направо е абсурно.Всъщност зависи какво наричаш хубава преса де.Що се отнася до по-горните мнения смятам,че веднъж седмично е недостатъчно,макар и не “крайно недостатъчно”.Може би 2 до 3 пъти с по няколко упражнения.По едно за всяка част от фронталната част на корема.Следващата тренировка,можеш да правиш за страничната част.Аз поне така ги въртя. :) Винаги обаче съм казвал,че корем с преси не се прави.Той се прави с кардио,НВД и преси.Когато едно от тези неща ги няма,пресата няма да има нищо общо с тази на някого,когото е комбинирал тези 3 неща.По-здрави.

20.07.08
15:29

казано от Black_master на 20.07.08, 14:37:

Не мога да се съглася с последното мнение.Направо е абсурно.Всъщност зависи какво наричаш хубава преса де.

Абсурдно или не, аз преса тренирам супер рядко, с по 1 упражнение, а кардио не правя никога :)

01.08.08
09:47

каквито и упражнения да правите, сами по себе си те няма да оформят пресата - необходима е правилна диета и орязване на калориите в храната. Те мускулите са си отдолу - и без кой знае какви усилия като свалите мазнините ще се покажат.

02.08.08
07:57

А с ягодова глазура ?!? :D :D :D :D :D

04.08.08
17:41

ne6tata sa vurzani-trenirovki,kardio,dieta…i nai vajnoto-POSTOQNSTVO..:)

04.08.08
17:53

казано от Bill Goldberg на 02.08.08, 07:57:

А с ягодова глазура ?!? :D :D :D :D :D

А с карамел ?

според мен корема трябва да се тренира колкото се може по-често и по-тежко :)
аз преди го правих във всеки почивен ден при това по 3 упражнения по 3 суперсерий и всяко упр беше до отказ даже като се откажа си казвам аре още 5 и стига толкова правя 5 и си викам аре още 2 и така докато не мога да мръдна. на следващия ден не усещах абсолютно никаква мускулна треска и можех пак да го тренирам :)
а тва в един ден страничната част в другата долната е пълна глупост първо не може да го изолираш може само да наблегнеш на някоя част 2ро не са толкова голями мускули

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1