22.06.08
16:54
Благодаря ви за комплиментите.Сега последните дни отхлабих малко положението защото вече негоня толкова голямо отслабване колкото преди и не съм толкова строг към себе си.Сега от понеделник мисля да мина на програмата:
http://www.bb-team.org/workout/1282/
като махна упражненията за крака поради наличието на аеробика която ги натоварва, а и без това тренировката в много дълга.Бих ви помолил по възможност да коментирате и в дневника ми на адрес:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31341/P135/
мисля, че се заформи интересна дискусия която пряко ме засяга и бих се радвал да получа максимално много мнения за което предварително ви Благодаря.
казано от Иван Шишманов на 22.06.08, 16:54:
Благодаря ви за комплиментите.Сега последните дни отхлабих малко положението защото вече негоня толкова голямо отслабване колкото преди и не съм толкова строг към себе си.Сега от понеделник мисля да мина на програмата:
http://www.bb-team.org/workout/1282/
като махна упражненията за крака поради наличието на аеробика която ги натоварва, а и без това тренировката в много дълга.Бих ви помолил по възможност да коментирате и в дневника ми на адрес:http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31341/P135/
мисля, че се заформи интересна дискусия която пряко ме засяга и бих се радвал да получа максимално много мнения за което предварително ви Благодаря.
Сигурен ли си, че точно тази програма е най-уместната? На мен лично такива трен. за цялото тяло ми се виждат доста непълноценни, кръгова ако беше по-качествено щеше да е...
Според мен просто трябва да се концентрираш върху качественото хранене и в 4 дни да тренираш - гърди, гръб, крака, ръце. Добро възстановяване и за няколко месеца ще запазиш мерки и качиш маса, особено сега лятото.
29.06.08
19:28
ognem много добре стоиш на новите си снимки.И не се притеснявай за позинга освен, ако не решиш да се готвиш за състезание, но дори тогава това е нещо което се оправя лесно.
да нали, на втората снимка дето съм цял ръст сестра ми после ми вика, краката искаш ли да се виждат? Не са слаби принципно. Незнам, няма значение, не се състезавам ама сериозно тренирам с тежести и спазвам диети. И не съм акробат, въртя огън и жонглирам! =0)
29.06.08
20:56
ognem, добри снимки : )
само ще добавя , че от месец някъде може и повече ходя само на лостове, защото нямам време за зала, обаче тези дни съм по - свободен и ще започна да посещавам пак. И имам здрави крака, нищо ,че не снимката не са излезли добре. :-P
Айде и аз да не остана назад да покажем малко плът
Мнението беше редактирано от Изтрит на 23.07.08 03:31.
http://www.bb-team.org/gallery/114120/
Коментари за мен :S
послепис.. Svirepiq доста добри снимки браво продалжавай
Мнението беше редактирано от Arni91 на 25.07.08 10:02.
Огнем първите снимки повече ми харесват.С червения потник не изглеждаш много як но на другите ...
фитбой здрав основен период си ударил :-)
fitboy, много добре изглеждаш. Само тия крака... никой не ги снима... ;-) Айде догодина още маса и ще изглеждаш още по-добре .
казано от buhtata на 26.07.08, 09:59:
fitboy, много добре изглеждаш. Само тия крака... никой не ги снима... ;-) Айде догодина още маса и ще изглеждаш още по-добре .
ще постна снимка и на краката специално :)
31.07.08
09:18
Black_master модел ли си или си работил като такъв ?
31.07.08
14:37
Ами нито едно от двете. :) Това..го приемам като комплимент,тъй като някога гонех масата,без да се интересувам от процент мазнини и форма на мускула. Това се промени,когато бях 91кг. и оставящата ме приятелка след 3 години МНОГО сериозна връзка каза,че “не можеш да промениш тялото си”. От този момент нататък, тренирам изключително дисциплинирано. А и мотивация никога не липсва.
Мнението беше редактирано от Black_master на 31.07.08 14:42.
“Black_master- мн добре , на каква височина си с тези килограми? Ако сложеш още 1-3кг чиста ММ ще е много добре.
31.07.08
14:46
казано от Black_master на 31.07.08, 14:37:
Ами нито едно от двете. :) Това..го приемам като комплимент,тъй като някога гонех масата,без да се интересувам от процент мазнини и форма на мускула. Това се промени,когато бях 91кг. и оставящата ме приятелка след 3 години МНОГО сериозна връзка каза,че “не можеш да промениш тялото си”. От този момент нататък, тренирам изключително дисциплинирано. А и мотивация никога не липсва.
Позираш като модел . Иначе още малко маса ще ти дойде добре !
Ръцете ти изглеждат слаби , въобще като цяло ако качиш още някой кг. ще изглеждаш по-добре .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 31.07.08 14:48.
31.07.08
15:04
Напълно съгласен съм и за ръцете и като цяло. Това и ще гоня за другото лято. Като надявам се още по изчистен. Що се отнася до височината 190см.
@Блек мастър, изглеждаш много добре.Може ли да постнеш снимки от периода, в който си бил 91кг ?
31.07.08
17:14
Ще потърся,макар и тогава снимайки се да изтрих почти всички снимки,уплашвайки се. :P Ако намеря,качвам.
казано от Black_master на 31.07.08, 15:04:
Напълно съгласен съм и за ръцете и като цяло. Това и ще гоня за другото лято. Като надявам се още по изчистен. Що се отнася до височината 190см.
ЗА това си и на тези кг, ако беше по нисък щях да се очудя че не си по едър, аз пак се повтарям инаш мн добро тяло но 1-3кг ММ ще ти дойдат перфектно. Мисля че и в краката трябва да качиш.
казано от FZKTWGS на 31.07.08, 14:46:
Ръцете ти изглеждат слаби
На 1.90 трудно се правят големи ръце. Black_master, поздравления за постигнатото!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.07.08 20:00.
31.07.08
20:19
Благодаря Стоянчо,Inzaghi,на теб също,както и на Tolio.Ръцете винаги са били проблемни.Сега смених тренировката, с цел да ги стресирам и разнообразя. Догодина, с 2-3 см. по големи. :P Що се отнася до краката... Може и да кача, но масата не е целта ми. При тях гоня все по-добро оформяне и релеф.
казано от dan4o93 на 25.07.08, 21:23:
Огнем първите снимки повече ми харесват.С червения потник не изглеждаш много як но на другите ...
ами на тези първите снимки е най - доброто което съм постигал като обем. Снимките са от основен период, сега скоро пак започвам да тренирам за покачване на килограми, още тези дни! Колкото до последните снимки от тази година, там съм просто по сепариран и пак не е зле, но трябва още, винаги трябва още!
Мнението беше редактирано от ognem на 01.08.08 05:53.
01.08.08
08:50
казано от Стоянчо на 31.07.08, 19:59:
На 1.90 трудно се правят големи ръце. Black_master, поздравления за постигнатото!
Така е Стоянчо , но никой не е казал да прави 50 см. ръка , едни 46-47 см. ще му стоят идеално а и не са невъзможни размери на тази височина .
Black_master ксолко ти е ръката в момента ?
казано от FZKTWGS на 01.08.08, 08:50:
Така е Стоянчо , но никой не е казал да прави 50 см. ръка , едни 46-47 см. ще му стоят идеално а и не са невъзможни размери на тази височина .
Black_master ксолко ти е ръката в момента ?
Не ме разбирай погрешно, не споря с тебе, просто отбелязах. Иначе нищо против 46-47, би стояло перфектно :). Пожелавам го на всеки, който има по-малки от тези мерки ръце (включае себе си) ;)
01.08.08
11:32
46-47 :О На 45 още преди 3 години бях казал,спирам.До там обаче има много път да измина ми се струва.Колкото до размер в момента. 39.5см. Когато бях 91кг.,ръката бе 40.5 ,но нищо друго не бе в час,така че този сантиметър го прежалвам с кеф. Що се отнася до покачването и мнението ви за 46-46,дай боже! :P
01.08.08
12:15
казано от Стоянчо на 01.08.08, 09:00:
Black_master ксолко ти е ръката в момента ?Не ме разбирай погрешно, не споря с тебе, просто отбелязах. Иначе нищо против 46-47, би стояло перфектно :). Пожелавам го на всеки, който има по-малки от тези мерки ръце (включае себе си) ;)
Стоянчо твоята в момента колко е ?
На снимката на аватара ти не изглежда зле само е леко мазничка
01.08.08
13:54
казано от Black_master на 31.07.08, 14:37:
Добър си - може би малко си прекалил със свалянето, като мен. Нещо повече - и аз като теб гледах само масата, така че това че сега излизам малко сух не ме притеснява. Само така! Има време пак да си върнем килограмите. И тъй като днеска качих нови снимки, вече на 77 кг, може ли да получа някои коментар върху тях от потребителите? Директен линк към галерията - в подписа под постинга. Последните 8 (или по-скоро първите) снимки, то си пише. Баш последната е от преди месец на 79 кг. Благодаря предварително.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 01.08.08 14:04.
Добър си - може би малко си прекалил със свалянето, като мен. Нещо повече - и аз като теб гледах само масата, така че това че сега излизам малко сух не ме притеснява. Само така! Има време пак да си върнем килограмите. И тъй като днеска качих нови снимки, вече на 77 кг, може ли да получа някои коментар върху тях от потребителите? Директен линк към галерията - в подписа под постинга. Последните 8 (или по-скоро първите) снимки, то си пише. Баш последната е от преди месец на 79 кг. Благодаря предварително.
Браво, незнам на колко години си, но доста добре, за тези килограми само ако ще ставаш състезател може да има забележки, може би малко повече маса в трапеца и рамената.
01.08.08
14:54
Съгласен - раменете не съм изтласквал от сума ти време. За трапеца пък съвсем никога не съм тренирал. Но както казваш, аз не съм състезател, не се интересувам живо от трапец и затова не го тренирам. Иначе гледам да тренирам почти всяка мускулна група, нищо че е само за удоволствие. Като се замисля трапеце е единствения мускул който никога на съм тренирал, иначе хронично пренебрегвам предмишница и прасец. Висчко останало обаче се старая да обработя.
Мерси за коментара.
казано от FZKTWGS на 01.08.08, 12:15:
казано от Стоянчо на 01.08.08, 09:00:
Black_master ксолко ти е ръката в момента ?Не ме разбирай погрешно, не споря с тебе, просто отбелязах. Иначе нищо против 46-47, би стояло перфектно :). Пожелавам го на всеки, който има по-малки от тези мерки ръце (включае себе си) ;)
Стоянчо твоята в момента колко е ?
На снимката на аватара ти не изглежда зле само е леко мазничка
Да, на аватара е мазничка - 44,5см. студена. А в момена е 44 без малко, пак студена.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.08.08 17:45.
01.08.08
17:38
Георги, браво! Определено изглеждаш по-дефиниран, отколкото на старите снимки. Като пропорции сякаш малко се губят гърдите, на фона на ръцете. Keep going!
01.08.08
20:07
казано от Tralfamadorian на 01.08.08, 17:38:
Георги, браво! Определено изглеждаш по-дефиниран, отколкото на старите снимки. Като пропорции сякаш малко се губят гърдите, на фона на ръцете. Keep going!
Мерси! Ето сега ще кача една на 100 кг - ама не отпуснат, на върха на периода на качване на нечиста маса от преди 15 месеца. По принцип не е за гледане, ама поне контраста да се види. Иначе гърдите винаги ми изостават - включително и когато съм по тежък. А пък ръцете не - на оная с черния потник на поляната, особено.
Приемам всякакви основателни критики, а до момента получавам само такива, което ме кара да се чувствам благодарен.
казано от Георги Николаев на 01.08.08, 20:07:
Мерси! Ето сега ще кача една на 100 кг - ама не отпуснат, на върха на периода на качване на нечиста маса от преди 15 месеца. По принцип не е за гледане, ама поне контраста да се види. Иначе гърдите винаги ми изостават - включително и когато съм по тежък. А пък ръцете не - на оная с черния потник на поляната, особено.
Приемам всякакви основателни критики, а до момента получавам само такива, което ме кара да се чувствам благодарен.
Е това е смисъла на постването на снимки, да те видят хората от страни и да ти посочат слабостите за да може да ги корегираш.
03.08.08
15:43
Е това е смисъла на постването на снимки, да те видят хората от страни и да ти посочат слабостите за да може да ги корегираш.
Точно де. И аз това казвам. :)
казано от fitboy на 02.08.08, 08:20:
казано от Георги Николаев на 01.08.08, 20:07:
Приемам всякакви основателни критики, а до момента получавам само такива, което ме кара да се чувствам благодарен.Е това е смисъла на постването на снимки, да те видят хората от страни и да ти посочат слабостите за да може да ги корегираш.
Много зависи, кой те коментира!!! Ако е някой, който изглежда на гъз и нищо не разбира от коментар, зщо да го прави. Важното за постващия снимки, е да не му пука от хорските думи. Да им чете мислите, но да не им се доверява. Защото и най-големия анонинен ектоморф тук, може да ти спъне работата и желание за тренировки! А не трябва да е така!
Дерзай напред и да не ти ПУКА!
03.08.08
18:14
Мерси и на тебе, не ми пука, това не е проблем. Пък и всъщност досега срещам предимно позитивни коментари, макар че е важното и за тях много на човек да не му пука, да не земе да се възгордее. :)
03.08.08
19:04
Ааа никой не ви е виновен за негативните коментари.Постнали сте си снимките,поели сте риска.Мнението си е мнение. :)
Една от ползите да се постват сними е също така да се види кой ти дава съветите. Винаги бих се вслушал в съетите на Питона, mitaka101, emzo (и още няколко съфорумци)?!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.08.08 19:41.