26.07.08
07:01
закуска
филийка хляб бонус
3 белтъка 1 жълтък
50 гр извара
2ра закуска
шейк от; 50 гр извара
половин кофичка кисело мляко,
доза протеин;
една филийка хляб бонус
обяд
200гр пилешко месо
шопска салата
филийка хляб бонус
следобедна закуска :
шейк от; 50 гр извара
половин кофичка кисело мляко,
доза протеин;
една филийка хляб бонус
вечеря :
200 грама риба филе или пиле
задушен грах
салата от домати свежо сирене и захтин
преди лягане ;
половин кофичка кисело мляко с 50 грама извара
Общо :протеина е около 200гр.
Въглехидратите:около 80
мазнините около ;100
забравих да кажа 4е съм на 23 год 188см 85 кг по принцип няма какво да свалям но пресата ми е няма никва и корема ми е доста подут за това прибягвам към диета
какво ще кажете ;
Темата беше редактирана от ivaivalito на 26.07.08 07:05.
Щом като искаш преса, забрави за:
- хляба, замени го с друг въгл.
- киселото мляко
- задушения грах вечер, изобщо всякакви въгл. вечер
26.07.08
10:03
Защо да изключи млякото,ако то разбира се е в умерени количества? Мисля,че една кофичка от 400 гр. няма да му навреди на режима.(обезмаслено)
Мнението беше редактирано от sasch на 26.07.08 10:03.
26.07.08
10:13
Съгласен съм с sasch относно млякото,макар и в моето НВД то да не участваше.Що се отнася до хляба,малко множко ми се струва.Можеш да си позволиш филия-две някъде по обед.След това,недей.Яйцата ми се струват малко.Раздели ги на 2 приема по 3 да речем.Жълтъка,нека остане един.Суроватъчния протеин го сложи веднага след тренировка.Извара цъкаш по цял ден по-малко,не е лошо.Преди лягане обаче сложи по-голям грамаж,като отдалечи във времето нейния прием преди и след тренировка,тъй като това е млечен продукт и ще забави усвояването на суроватката.Мързи ме да пиша нататък обаче,така че,това е. :) Успех.
26.07.08
17:15
Само да поясня че хляба е бонус в 100гр. има 30гр въглехидрати и 22грама фибри .яз ям не повече от 150 грама което прави 45гр въглехидрати и 32 фибри което е много добре според мен защото ме държат сит.Ако 45гр въглехидрати са много ...
А граха заедно с царевицата има не повече от 20 гр въглехидрати и то приемани след тренировка защото тренирам вечер инъче за млякото съм съгласен че подува но кофичка мисля че е нормално.
Защо, защо ли ? Защото ....
За млякото проблема е лактозата, не маслеността.
За хляба няма да коментирам.
Осъзнайте едно, не говорим за сваляне на 5-6-7-8 излишни килограма, говорим за изкарване на пресата т.е. така нареченото релефене.Ако не е с добър метаболизъм всичко е пречка дори и в минимални количества.
От 90кг да станеш 80 е лесно.Вече при натрупана мускулна маса да я изчистиш е въпрос на правилни храни и методики/тайни/хитрини.
А човека си каза, че проблемното място е пресата.
Колко от вас просто отслабват и колко стигат до приличен(а не състезателен) релеф ?
Малко ...... ;)
27.07.08
14:47
пич разбирам те но някога виждал ли си хляб бонус .Стара Загора е голям град и трябва да го има .Не мисля че е проблем този хляб защото е хляб само от зърна и е супер гаден на вкус...
27.07.08
16:38
явно форума не се е променил
27.07.08
17:01
казано от ivaivalito на 27.07.08, 16:38:
Да, така е.
И аз напоследък набивам доста хляб бонус, четох доста, и заключих, че трябва да го огранича явно. Притесняват ме най-вече фитоестрогените в пшеницата, но не можах да намеря много информация по този въпрос...
А и се носи слух, че слагат големи боклуци вътре, неотговарящи на съдържанието.
казано от ivaivalito на 27.07.08, 16:38:
Чакай малко:
1. приветствахме те много добре, просто поради факта, че си много стар потребител, аз поне те помня (всъщност тук говоря от моя гледна точка)
2. вече мисля, че станаха 3 теми, в които ти казваме къде грешиш, а ти си знаеш твоето
3. форума не се е променил точно заради такива като тебе - твърдоглавци, бухай си хляба и млякото, но недей после да ни питаш де ти е пресата. :coolsmirk:
27.07.08
19:25
точно за това я променям за да стане перфектна и питам ...А пич млякото киселото не съдържа лактоза .Аз да ти кажа де ...
Няма да съдържа ако го оставиш да му изтече срока на годност, за да се изяде от бактериите, но въпреки всичко си има лактоза в него.
Аз също в момента съм на НВД. По принцип свалянето при мен на килограми тръгва изключително трудно и тази година реших да махна какъвто и да е хляб и мляко ( изключение прави кафе с мляко сутрин, което към 30-40мл./ден). Резултата наистина е впечетляващ - просто както казва Emzo има хора при които мляко ги спира при чистене има други при които не е проблем. И без въобще да се опитвам да се заяждам напиши ако искаш лактоза+кисело мляко в Google.com и виж какви резултати ще ти излезат. Някой от бг производителите лансират тезата че “ферментите в киселото мляко превръщат лактозата в млечна киселина” което е вярно, но никъде не пишат че това е на 100% или какъвто и да е % не цитират.