мнение за НВД

IV

26.07.08
07:01

закуска
филийка хляб бонус
3 белтъка 1 жълтък
50 гр извара

2ра закуска
шейк от; 50 гр извара
половин кофичка кисело мляко,
доза протеин;
една филийка хляб бонус

обяд
200гр пилешко месо
шопска салата
филийка хляб бонус

следобедна закуска :
шейк от; 50 гр извара
половин кофичка кисело мляко,
доза протеин;
една филийка хляб бонус

вечеря :
200 грама риба филе или пиле
задушен грах
салата от домати свежо сирене и захтин

преди лягане ;
половин кофичка кисело мляко с 50 грама извара

Общо :протеина е около 200гр.
Въглехидратите:около 80
мазнините около ;100
забравих да кажа 4е съм на 23 год 188см 85 кг по принцип няма какво да свалям но пресата ми е няма никва и корема ми е доста подут  за това прибягвам към диета
какво ще кажете ;

Темата беше редактирана от ivaivalito на 26.07.08 07:05.

26.07.08
07:17

Щом като искаш преса, забрави за:
- хляба, замени го с друг въгл.
- киселото мляко
- задушения грах вечер, изобщо всякакви въгл. вечер

SA

26.07.08
10:03

Защо да изключи млякото,ако то разбира се е в умерени количества? Мисля,че една кофичка от 400 гр. няма да му навреди на режима.(обезмаслено)

Мнението беше редактирано от sasch на 26.07.08 10:03.

26.07.08
10:13

Съгласен съм с sasch относно млякото,макар и в моето НВД то да не участваше.Що се отнася до хляба,малко множко ми се струва.Можеш да си позволиш филия-две някъде по обед.След това,недей.Яйцата ми се струват малко.Раздели ги на 2 приема по 3 да речем.Жълтъка,нека остане един.Суроватъчния протеин го сложи веднага след тренировка.Извара цъкаш по цял ден по-малко,не е лошо.Преди лягане обаче сложи по-голям грамаж,като отдалечи във времето нейния прием преди и след тренировка,тъй като това е млечен продукт и ще забави усвояването на суроватката.Мързи ме да пиша нататък обаче,така че,това е. :) Успех.

IV

26.07.08
17:15

Само да поясня че хляба е бонус в 100гр. има 30гр въглехидрати и 22грама фибри .яз ям не повече от 150 грама което прави 45гр въглехидрати и 32 фибри което е много добре според мен защото ме държат сит.Ако 45гр въглехидрати са много ...
А граха заедно с царевицата има не повече от 20 гр въглехидрати и то приемани след тренировка защото тренирам вечер инъче за млякото съм съгласен че подува но кофичка мисля че е нормално.

26.07.08
17:43

Защо, защо ли ? Защото ....

За млякото проблема е лактозата, не маслеността.
За хляба няма да коментирам.

Осъзнайте едно, не говорим за сваляне на 5-6-7-8 излишни килограма, говорим за изкарване на пресата т.е. така нареченото релефене.Ако не е с добър метаболизъм всичко е пречка дори и в минимални количества.
От 90кг да станеш 80 е лесно.Вече при натрупана мускулна маса да я изчистиш е въпрос на правилни храни и методики/тайни/хитрини.

А човека си каза, че проблемното място е пресата.

Колко от вас просто отслабват и колко стигат до приличен(а не състезателен) релеф ?
Малко ...... ;)

IV

27.07.08
14:47

пич разбирам те но някога виждал ли си хляб бонус .Стара Загора е голям град и трябва да го има .Не мисля че е проблем този хляб защото е хляб само от зърна и е супер гаден на вкус...

27.07.08
15:20

Еми яж си го кат ти харесва.

IV

27.07.08
16:38

явно форума не се е променил

TS

27.07.08
17:01

казано от ivaivalito на 27.07.08, 16:38:

Да, така е.
И аз напоследък набивам доста хляб бонус, четох доста, и заключих, че трябва да го огранича явно. Притесняват ме най-вече фитоестрогените в пшеницата, но не можах да намеря много информация по този въпрос...
А и се носи слух, че слагат големи боклуци вътре, неотговарящи на съдържанието.

27.07.08
17:13

казано от ivaivalito на 27.07.08, 16:38:

Чакай малко:
1. приветствахме те много добре, просто поради факта, че си много стар потребител, аз поне те помня (всъщност тук говоря от моя гледна точка)
2. вече мисля, че станаха 3 теми, в които ти казваме къде грешиш, а ти си знаеш твоето
3. форума не се е променил точно заради такива като тебе - твърдоглавци, бухай си хляба и млякото, но недей после да ни питаш де ти е пресата. :coolsmirk:

IV

27.07.08
19:25

точно за това я променям за да стане перфектна и питам ...А пич млякото киселото не съдържа лактоза .Аз да ти кажа де ...

28.07.08
06:22

Няма да съдържа ако го оставиш да му изтече срока на годност, за да се изяде от бактериите, но въпреки всичко си има лактоза в него.

28.07.08
09:00

Аз също в момента съм на НВД. По принцип свалянето при мен на килограми тръгва изключително трудно и тази година реших да махна какъвто и да е хляб и мляко ( изключение прави кафе с мляко сутрин, което към 30-40мл./ден). Резултата наистина е впечетляващ - просто както казва Emzo има хора при които мляко ги спира при чистене има други при които не е проблем. И без въобще да се опитвам да се заяждам напиши ако искаш лактоза+кисело мляко в Google.com и виж какви резултати ще ти излезат. Някой от бг производителите лансират тезата че “ферментите в киселото мляко превръщат лактозата в млечна киселина” което е вярно, но никъде не пишат че това е на 100% или какъвто и да е % не цитират.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1