Тренировки само с щанга, лежанка и лост. Вьзможно ли е?

MC

22.12.04
18:23

Висок сьм 179см и тежа 66кг. Тренирам от 2 седмици. В мазето имаме само лежанка, лост и гирички. Вьзможно ли е само с тези уреди да тренирам всички мускулни групи. Максималната тежест която вдигам от лег е 45-50кг. По колко серии и повторения трябва да правя( с колко килограм трябжа да вдигам) :?:

22.12.04
18:29

Здравей! Избери си програма за начинаещи от сайта, постни я тук и ще ти кажем как да я промениш, за да ти върши работа. А дали можеш да тренираш ефективно само с лоста и лежанката, разбира се.

BA

22.12.04
18:34

браточка браоз :) ако си начинаещ според мене ти стигат тия съоражения но квото и да си говориме хубаво е да ходиш у залата :) обаче аз като почнах да тернирам имах само лежанка два лоста - прав и крив , също така и некви гирички :) за около месец се стегнах мноо дубре и си се кефех много :))) но разбира се бех 180 и тежах 75кг :) така че засега ти стигат колко да научиш некои похвати:) а и дубре дошъл във форума :)

22.12.04
19:42

Пич ами аз имам само скрипец в повече и постигнах отлични резултати така че важно е да тренираш не е важно с какво.А ако имаш възможност за зала използвай я

22.12.04
20:10

Само с щанга и гири без проблеми можеш да си направиш програма. Всички основни упражнения се тринира с лост и дъмбели. По лично мнение е ако си начинаещ да се тринира с щанга и дъмбели отколкото на машини защото така по хубаво можеш да усетиш упражненията.
Успех в мазето :wink:

23.12.04
10:38

Скрипец в повече си е доста повече :D

DO

23.12.04
16:19

мисля че можеш въпреки лиспата на “сложни” уреди да постигнеш добри резултати само се иска постоянство . добре дошъл във форума!

23.12.04
19:26

[quote author=“Martin”]Скрипец в повече си е доста повече :D

Добавя още няколко упражнения но той може да си направи както аз съм си направил даже и долен има

Дори само щангата е достатъчна. Опитай се да й пригодиш стойка за клек и вариант за лег и си готов.....
Не разбирам какво значи, че имате лост... Скрипец ли имате?
Без машини според мен няма проблеми да има резултат и то много добър.

MC

23.12.04
23:37

:D Има и лост за набиранията. По колко килограма трябва да вдигам. Повече серии с по-малко килограми или по-малко серии с повече килограми да вдигам ? :?:  След като максималните килограми които вдигам от лег са 56кг, сериите с 30кг ли трябва да бьдат? Ще си направиме и скрипец но ще е след около 2-3 месеца.

24.12.04
00:13

Като начинаещ за да се запознаеш с движението и упражненията прави висок брой с малки тежести за свикне тялото с натоварването и движенията в отделните упражнения.Не се насилвай още в началото с тежки серии те ще ти трябват по нататък избери си от сайта някоя програма за начинаещи и действай по нея (желателно е 3 дневна)

MC

05.01.05
22:27

благодаря ви за помощта.  :lol:

05.01.05
23:06

И още малко да те надъхам аз с тези прости уреди у нас съм постигнал много 56 см. ръка (без зоб) не съм ходил в зала значи може и значи всичко зависи от ТЕБ

07.01.05
01:19

Нищо повече не ти трябва от един лост,лежанка,щанга и стойки за клякане.Повярвай ми.

08.01.05
00:25

За пълноценни тренировки в нас стигат ли ми щанга,лежанка и дъмбели или ще трябва и още неща???

3а гръб-мъртва тяга,Навеждане/привеждане с щанга,Гребане с щанга “чукчета” и Гребане с дъмбел

3а гърди-Изтласкване на щанга от лег и полулег,Повдигане на дъмбели от лег и  полулег,Флайс,Пулоувър и Лицеви опори

за трицепс-Разгъване на дъмбел с една и две ръце,Френско разгъване,Кик-бек,Повдигане на щанга от лег с тесен хват и Полукофички на лежанка

за рамо-Раменни разтварания с дъмбели (напред, настрани и назад),Раменни преси с щанга и Повдигане на щанга пред гърди (хеликоптер) и зад гръб

за бицепс-Концентрично сгъване с дъмбел ,Бицепсово сгъване с дъмбели и Бицепсово сгъване с щанга

за предмишници-Сгъване за предмишници в супиниран, прониран и неутрален хват

за трапец-Трапецовидно повдигане на щанга и дъмбели

за корем-Коремни преси с извиване,Извиване с дъмбел встрани,Комбинирани коремни преси

за крака-Клякане с щанга (дъмбели),Мъртва тяга с изправени крака,Напади с щанга (дъмбели),Магарешко яздене

Ако имате още предложения за упражнения кажете ги иначе с още един крив лост и един скрипец долен и горен можеш да тренираш пълноценно!!!

08.01.05
00:50

Няма невъзможни неща желание ако имаш (мотивация) ще постигнеш успехи с тях

08.01.05
01:54

[quote author=“SMURFcho”].......

Като начало и тези упражнения са много, не ги прави всичките наведнъж :) Иначе, ако може да правиш набиране за гръб, освен гребането, няма да е лошо. Набиране, гребане (по избор от изброените от теб) и тяга за гръб е достатъчно. Знам и доста видове раменни преси с дъмбели, които не са лоши. Но и така става ;)

08.01.05
12:45

Аз само казвам упражненията и питам за други иначе после ще си избера най-подходящите и с времето ще ги сменям!!!

08.01.05
19:20

[quote author=“SMURFcho”]Аз само казвам упражненията и питам за други иначе после ще си избера най-подходящите и с времето ще ги сменям!!!

Никъде не беше уточнил това

08.01.05
23:19

Верно е че не сам го казал ама то по тая логика може да си помислите че ще правя всичките тия упражнения в един ден!!!Извинявам се за грешката и питам ако някои знае за още предложения да ги сподели???

09.01.05
00:39

[quote author=“SMURFcho”]Верно е че не сам го казал ама то по тая логика може да си помислите че ще правя всичките тия упражнения в един ден!!!Извинявам се за грешката и питам ако някои знае за още предложения да ги сподели???

Ами именно това си помислихме ако си прочел внимателно постовете след това не ти трябват още неща свикни с тези (прави ги известно време) в съобразен сплит спрямо теб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1