дали е добра тази програма!!!!!!!!!

БО

03.08.08
07:35

аз имам моя програма и  изкам удобрение  или критика
—-първи ден -  гурди и корем    правя  7 серии вертикална лежанка  след всяка серия правя  по 2 серии за корем повдигане на крака от вис  коремни преси  без почивка между двете.
след това 4 серии с думбели на лежанка плус корема
——- втори ден гръб  пражя по 9 серии  набиранки , мъртва тяга,гребане с дъмбел на един път трите му тях почивка от 4 мин
———трети ден        почивка!!!
——четвърти  бицепс и трицепс  сгъване на дъмбел,разгъване на д1мбел с 2 ръце над главата,сгъване на штанга за бицепс ,  разгъване на скрипец за трицепс, -без почивка четрите  между сериите от по четри упражнения  правя по4ивка от по 4 мин
———пети      крака,  трпец и рамо  клек с щтанга , повдигане на раменете с дъмбели, повдигане на тежест с две ръце с изпънати лакти пред гурдите * дано да се сетихте за раменете
——————шести    почивка !!     
тва  е  чудя се дали я бива и  дали да не сложа и 7 ми ден почивка!!!

03.08.08
10:16

По-добре изобщо не я прави тази програма..

03.08.08
10:26

Абе нз, ама вземи научи българския и тогава пиши по форумите ! Иначе разпределението на групите по дни е добро, но самите тренировки са безумни. Напрмер как така правиш гърди със 7 серии вериталка лежанка !?!?!?

Мнението беше редактирано от Apollonius на 03.08.08 10:31.

03.08.08
11:33

Лично аз такова количество никога няма да правя. Според мен е претрениране на повечето групи, но това си е лично мое мнение.

пич има толкова много програми+упражненията в сайта че...фащай някоя според целите ти и я спазвай.

03.08.08
13:15

някой да ме светне какво е “вертикална лежанка”????
права (хоризонтална), наклонена знам, ама верикална.......
като програма става ако се попромени малко
1.гърди + предно рамо + корем
2.гръб + трапец + задно рамо
3.крака + средно рамо
4.ръце
почивките - където си хареса

03.08.08
15:43

Вертикалната е за преси зад, пред гърди, но за РАМЕНА! Когато вдигнеш пейката под 90 градуса! Само като видя почивка от 4 минути между сериите и ти казвам - Програмата ще е с нулев РЕЗЛУТАТ!!!!!!!!

4 минути почивка не е толкова много, Питон, още повече че ако разбрах правилно момчето прави хиперсерия - бицепс-трицепс-бицепс-трицепс наведнъж и после 4 минути почивка. Даже да не е малко :) Или серията да не е много :)
Щото тия хиперсрии за гръб според мен не са за гръб, а са ПРОТИВ кръст... Тяга, мечка и незнам още кво в хиперсерия... Успех.

Тука братче си дал не програма, а сплит... Почти нищо не се разбира за да ти кажем ефект и ма или няма, освен кой ден коя група е.
Това, което не ми харесва КАТЕГОРИЧНО в програмата ти:

Пети ден крака, шести почивка, веднага след това гърди, веднага след това гръб.
С други думи казано всичко голямо е в едната половина на седмицата.
Ами... пръсни ги малко големите мускулни групи, с времето ще почнеш да се претоварваш така.
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 03.08.08 19:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1