02.08.08
18:10
На всякъде чета ,че храненето след тренировка трябва да е най богатото на протеини и въглехидрати.В същото време чета ,че вечер не е добре да с еприемат въглехидрати .А как да процедирам като аз тренирам вечер към 18 часа и след тренировка какво да правя да ям или да не ям въглехидрати :) Кариото и то е тогава но за него няма значение въглехидратите по добре да не ги ям след кардио .Но след тренировката с тежести :)
02.08.08
18:13
Яж бързи въглехидрати. Но нека се изкажат и другите.
А защо си го сложил в раздел за “понижаване на тегло”.
Защото чисти, затова.
В твоя случай - никакви въглехидрати освен тези в протеиновия шейк(1-2-3-4гр.).
02.08.08
19:23
Извиняваме се за написаното по-горе :)
казано от emzo на 02.08.08, 19:03:
Защото чисти, затова.
В твоя случай - никакви въглехидрати освен тези в протеиновия шейк(1-2-3-4гр.).
Абе може един банан да вкара момчето - трябва да зареди малко глюкогенните запаси
Тренировка, банан и после кардио - не мисля, но пък това си е моето мнение.
Друг е въпроса, че на него не му увира главата и едва ли ще направи нещо :)
03.08.08
11:21
Ако бях на негово място щях да направя - тренировка, 30мин. релакс, кардио и тогава да ям ...
03.08.08
11:56
6 часа не е баш вечер,а и щом имаш кардио... прасваш един банан с 30-40 гр протеин и ко има да го мислиш
03.08.08
14:47
нещо не се разбрахме Кардиото го правя в отделен ден когато почивамтогава правя преса и кардио.Според мен май ще е най добре да не вземам въглехидрати а повечко протеин и мазнини полезни като зехтин след тренировка.А за тва че не ми увира главата всеки си има мнение и стратегия Крис Асето и Чад Никълс са двамата най известни диетолози в средите на Културизма първият е на Джей Кътлър Вторият е на Рони и твамата имат коренно различни методи :)