за храненето преди и след тренировка

IV

02.08.08
18:10

На всякъде чета ,че храненето след тренировка трябва да е най богатото на протеини и въглехидрати.В същото време чета ,че вечер не е добре да с еприемат въглехидрати .А как да процедирам като аз тренирам вечер към 18 часа и след тренировка какво да правя да ям или да не ям въглехидрати :) Кариото и то е тогава но за него няма значение въглехидратите по добре да не ги ям след кардио .Но след тренировката с тежести :)

02.08.08
18:13

Яж бързи въглехидрати. Но нека се изкажат и другите.

А защо си го сложил в раздел за “понижаване на тегло”.

02.08.08
19:03

Защото чисти, затова.
В твоя случай - никакви въглехидрати освен тези в протеиновия шейк(1-2-3-4гр.).

02.08.08
19:23

Извиняваме се за написаното по-горе :)

02.08.08
22:10

казано от emzo на 02.08.08, 19:03:

Защото чисти, затова.
В твоя случай - никакви въглехидрати освен тези в протеиновия шейк(1-2-3-4гр.).

Абе може един банан да вкара момчето  - трябва да зареди малко глюкогенните запаси

03.08.08
10:45

Тренировка, банан и после кардио - не мисля, но пък това си е моето мнение.
Друг е въпроса, че на него не му увира главата и едва ли ще направи нещо :)

03.08.08
11:21

Ако бях на негово място щях да направя - тренировка, 30мин. релакс, кардио и тогава да ям ...

6 часа не е баш вечер,а и щом имаш кардио... прасваш един банан с 30-40 гр протеин и ко има да го мислиш

IV

03.08.08
14:47

нещо не се разбрахме Кардиото го правя в отделен ден когато почивамтогава правя преса и кардио.Според мен май ще е най добре да не вземам въглехидрати а повечко протеин и мазнини полезни като зехтин след тренировка.А за тва че не ми увира главата всеки си има мнение и стратегия Крис Асето и Чад Никълс са двамата най известни диетолози в средите на Културизма първият е на Джей Кътлър Вторият е на Рони и твамата имат коренно различни методи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1