Няколко въпросчета... :)

07.08.08
07:29

Здравейте хора, искам да Ви питам няколко въпросчета. Та може ли да ми кажете, какво точно включва правилното хранене, колко често трябва да ям на ден, какви храни и т.н.?  Знам че трябва да намаля въглехидратите и да увелича белтъците, а бананите и динята да ги спирам ли? Спортът ми е всяка сутрин тичане на гладно и фитнес през ден, така добре ли е? Понеже трябва да стопявам малко мазнини в коремната област, та след всяко хранене ли трябва да правя коремни преси? Газирано и алкохол вече не пия. ;д

Еми това е засега, ако се сетя нещо ще питам пак. И Вие, ако се сещате нещо важно, което съм пропуснал да питам - пишете. Мерси много на отзовалите се!!! :)

Темата беше редактирана от Avalanche на 07.08.08 07:33.

07.08.08
08:48

Здрвавей! Тичането и фитнеса принципно е добра комбинация, казвам принципно, защото и аз тичам , но от тичането не свалям килограми (повече топя от велоергометъра). Относно храната: 5-6-7 ядения на ден е препоръчително, като 5 качествени според мен е ОК. Пресметни колко белтък ти е нужен за мускулен растеж (ок.2,5гр. на килограм телесно тегло) и го разпредели равномерно в храненията си за деня. Бананите са въглехидрат, който ще ти е добре дошъл след тренировка. Динята издува, но не е казано, че не може да се яде. след всяко хранене е абсолютно ненужно да се правят преси. Корем тренирай веднъй седмично с няколко упражнения, защото тренирайки останалите мускулни групи (ех.: клек и тяга) се тренира успешно и корема. За газираното и алкохола ОК.

07.08.08
12:35

Мерси! Еми аз първоначално тичах вечер, след вечеря и видимо стопих доста мазнини в коремната област, сега като тичам сутрин на гладно, сугурно по-голям резултата ще има и отделно си тренирам корема във фитнеса. А сутрин най-много ли да ям? Защото четох в един друг форум, че сутринта най-много трябва да се яде и почнах да набивам сутрин кренвирки с айрян и после четох, че мн хляб не трябвалод а се яде, аз го знам това и по принцип при хранене ям по 1 филиика хляб, ма при кренвирките не моа си ям само половината кренвирши. ;д И ще помоля, ако може да ми се помогне с линк или да ми напишете някаква образна програма за хранене, ако ви се занимава, ако не - аз ще си търся. :)

мисля че това http://www.bb-team.org/articles/907/ ще ти е най-полезно. Успех и не се отказвай бързо, за всичко трябва време :)

08.08.08
08:46

Вече ставам досаден, ма искам да питам закуската ми как е била: пилешка пържола от бяло месо, принцеса с кашкавал, домат, маслинки, кисело мляко (0,1 %) ? Извинявам се, ама няма кой да ми ги обясни тея неща и затова питам тука. Мерси! :)

08.08.08
15:13

Не разбирам въпроса. Ако това, което си изредил ти е закуската - отлично.

08.08.08
17:38

казано от Стоянчо на 08.08.08, 15:13:

Не разбирам въпроса. Ако това, което си изредил ти е закуската - отлично.

Да, това ми беше закуската. :) Еми значи вече придобивам малко от малко представа за храненето. :D

Мнението беше редактирано от Avalanche на 08.08.08 17:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1