ГЕН? - Отслабване

Прескочи до:

Често на много места включително и форума много хора представят това да изглеждаш добре като нещо свръх трудно, невъзможно и непостижимо.Истината обаче е че само спазвайки няколко правила за хранене, за спортуване и за активен двигателен живот, но достатъчно търпеливо и постоянно човек пак може да изглежда добре.Какво по елементарно от това да не ядеш или пиеш боклуци, да спортуваш умерено в следствие на което да изглеждаш нормално.Едва ли за да може да правиш тези неща е нужно да си професор по микробиология или биофизика.Достатъчно е да прочетеш и да спазваш няколко прости правила, но ежедневно и ежеминутно.Хора с наднормено тегло има и то доста (аз самия съм такъв), но те са такива по много причини, основната от които е липсата на воля, което се поражда от нетърпение, изкушение и т.н.. Точните науки никак не са толкова точни колкото си мислим.

ИС

05.08.08
15:34

казано от Иван Шишманов на 05.08.08, 15:00:

Често на много места включително и форума много хора представят това да изглеждаш добре като нещо свръх трудно, невъзможно и непостижимо.Истината обаче е че само спазвайки няколко правила за хранене, за спортуване и за активен двигателен живот, но достатъчно търпеливо и постоянно човек пак може да изглежда добре.Какво по елементарно от това да не ядеш или пиеш боклуци, да спортуваш умерено в следствие на което да изглеждаш нормално.Едва ли за да може да правиш тези неща е нужно да си професор по микробиология или биофизика.Достатъчно е да прочетеш и да спазваш няколко прости правила, но ежедневно и ежеминутно.Хора с наднормено тегло има и то доста (аз самия съм такъв), но те са такива по много причини, основната от които е липсата на воля, което се поражда от нетърпение, изкушение и т.н.. Точните науки никак не са толкова точни колкото си мислим.

Не съм казал че е трудно или лесно,просто не съм съгласен че организма задължително ще разгради натрупаните триацилглицероли за да получи енергия при отрицателен калориен баланс.А за това че на повечето им липсва воля и се изкушават от разни храни си прав.

Незнам точно в кой момент на какво ще посегне, но знам че ако се храня и спортувам правилно дори без да живея за мисълта за това пак ще изглеждам добре.

05.08.08
20:04

...

Мнението беше редактирано от sarfios на 23.08.11 00:36.

07.08.08
11:51

Айде ще ми направите ли хранителния режим този шефа за строежа на море тря го питам чак като си дойде...

07.08.08
12:06

казано от sarfios на 07.08.08, 11:51:

Айде ще ми направите ли хранителния режим

А да отслабна вместо теб искаш ли ?
На чакай другите,сам си свърши работата!!!

07.08.08
13:25

...

Мнението беше редактирано от sarfios на 23.08.11 00:36.

07.08.08
13:33

казано от sarfios на 07.08.08, 13:25:

,абе не може някой да не се направи на умен и после да се изложи?
Ти поне до сега не разбра ли, че има около 100 пъти по-компетентни хора от мене в този форум и зареди това се обръщам, но момче понякога се замисляй какво пишеш.

Mомче ти се замисляй какво пишеш!
Искаш някой да ти работи безплатно?Искаш някой друг да ти свърши работата?НЕ СТАВА!Много хора чакат на готово,а това не е начина!Потърси във форума,напиши нещо САМ и го псотни тук за критики.А ако толкова държиш някой друг да ти я направи-Белчо Христов “Питона” диетолог и фитнес-инструктор-отиваш,плащаш и си готов!

07.08.08
13:40

Д.Въчев
Дай адрес? Да не е от Варна само...

07.08.08
13:44

http://www.belchohristov.com/
http://www.bb-team.org/forums/member/1228/

07.08.08
15:02

Ооо този от миналите линкове бях разбрал за него... И искаш да отида до Варна? От София за да ми направи режим?

07.08.08
19:57

Ако беше разгледал блога му внимателно, щеше да разбреш, че не е нужно да ходиш до него, за да ти състави режим.

07.08.08
20:57

...

Мнението беше редактирано от sarfios на 23.08.11 00:38.

12.08.08
22:50

...

Мнението беше редактирано от sarfios на 23.08.11 00:38.

13.08.08
06:31

казано от sarfios на 12.08.08, 22:50:

Добре от утре започвам работа на строеж... 8 часа трябва да съм на обекта в 12 има обедна почивка до 1 часа и после до 5 часа...
Ще ми спретнете ли хранителен режим?

Не. А ти ще започнеш ли да четеш темите за хранителните режими и да си направиш сам?

15.08.08
17:49

...

Мнението беше редактирано от sarfios на 23.08.11 00:37.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1