V - форма.Въпрос

02.07.08
15:48

Искам да попитам примерно на някои хора без да тренират гена им е такав че имат широки рамене и са тясни в талията.Примерно ако един човек не е развит толкова в раменете и гена му не е такав може ли с тренировка да се получи желаната V-форма на тялото.Мерси предварителнол

TI

02.07.08
16:32

Има хора, който са природно силни и с големи мускули и лесно качват маса, но това не значи, че другите не могат да правят същото. Ако си тренираш, храниш и почиваш добре ще постигнеш целите си.

02.07.08
16:47

За V-formata прави набирания-рамене-трапец и ще я постигнеш.

02.07.08
17:16

казано от WessVall на 02.07.08, 15:48:

Искам да попитам примерно на някои хора без да тренират гена им е такав че имат широки рамене и са тясни в талията.Примерно ако един човек не е развит толкова в раменете и гена му не е такав може ли с тренировка да се получи желаната V-форма на тялото.Мерси предварителнол

Дори и да нямаш ген,пак можеш да направиш \/-образна форма...стига да знаеш как :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 02.07.08 17:16.

02.07.08
19:26

Да, на 100% може! Не всички хора имат генетично заложено добре оформен бицепс, но пак си имат нали. Постига се с воля и постоянство в залата :)

03.07.08
04:02

Както казаха останалите - може ;) Тренирай здраво рамената , гърба и трапеца .

03.07.08
08:16

Разбирасе че е възможно тренираи гръб и рамене и трапец и ще получиш желаната V-форма.

03.07.08
19:07

Благодаря на всичкиви много ще ви послушам.А да попипам нещо програмата ми за гръб е така:
4x -8-10 Горен скрипец пред гърди

3x - 8,10 Гребане(щанга)

4x(15.12.12.12) - PullOver

Та искам да попитам добре ли е тази програма.и АКО МОЖЕ ДА Е ТАКА МОЖЕЛИ да правя набиране през почивните дни тоест сряда и сабота или ще го претоваря.Благодаряви предварително. :)

03.07.08
19:19

казано от WessVall на 03.07.08, 19:07:

Благодаря на всичкиви много ще ви послушам.А да попипам нещо програмата ми за гръб е така:
4x -8-10 Горен скрипец пред гърди

3x - 8,10 Гребане(щанга)

4x(15.12.12.12) - PullOver

Та искам да попитам добре ли е тази програма.и АКО МОЖЕ ДА Е ТАКА МОЖЕЛИ да правя набиране през почивните дни тоест сряда и сабота или ще го претоваря.Благодаряви предварително. :)

Ако можеш да са набираш, забрави за съществуването на горния скрипец и прави набирания в редовната тренировка. Иначе, това тук е смешна работа, реално има едно гребане и нищо друго. Махни ги тия пулоувъри и скрипци, прави гребания, мечки, тяги и т.н.

04.08.08
12:18

Също така е важно да не тренираш косите коремни мускули, понеже тази форма без тясна талия не се постига

10.08.08
20:14

едно от нещата които много ме впечетлиха преди време беше определението, че културизма е наука за развитие на раменния пояс. Отам идва и желаната форма. Тренирай най - вече рамената.

14.08.08
15:22

Искам да кажа само, че точно при хората със структура тип стрела (сещате се какво имам предвид) според мен не е добре ИЗОБЩО да тренират трапеца.Просто ги смалява допълнително. Големия трапец на тесни рамене не е добре. Замислете се. Ако на живо видите пример съм сигурен, че ще се съгласите, но на думи е трудно да си го представи човек.

Мнението беше редактирано от ozo на 14.08.08 15:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1