11.08.08
14:46
Какво ще ви е мнението за тази програма:
изтласкване на щанга от полулег - 3 серии по 8 повторения
изтласкване на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
изтласкване на щанга от обратен лег (15-25 градусов наклон) - 3 серии по 8 повторения
изтласкване на дъмбели от обратен лег (15-25 градусов наклон) - 3 серии по 8 повторения
флайс - 3 серии по 8 повторения
Какво е вашето мнение.Стажа ми е 8 месеца.Целта ми е покачване на ММ.
11.08.08
15:17
Не е ли малко множко за 8 месеца стаж ??? :)
изтласкване на дъмбели от лег - 3 серии по 8 повторения
кофички -3x8-10
Според мен е по-добре така!
Здрави и корави !!! :)
Мнението беше редактирано от GreeN на 11.08.08 15:27.
Еми аз почнах фитнес с тежки програми защото фитнес инструктора малко така не разбира и ми даде двумецечна много тежка програма и вече аз свикнах с тежките.Миналата ми програма бе с 15 серии общо...Не се чувствах претоварен.Даже ми стана вече лека щото свикнах с нея...
11.08.08
15:41
изтласкване на дъмбели от лег - 3 серии по 8 повторения
кофички -3x8-10
и може да вкараш
флайс - 3х8 или 10 както прецениш
Ама дзз 5 упражнения според мен са много за твоя стаж може да греша не знам :)
11.08.08
15:44
Rocker, програмата ти е много тежка и детайлизирана за този стаж. Избери си някоя по - стандартна и на този етап се опитвай да вдигаш тежестите, а не толкова да се чудиш как да правиш програмата по - голяма.
Прекалено тежка програма.Повече от 12 серии за гърди не ти трябват..даже и те са малко множко.
11.08.08
17:24
казано от Rocker на 11.08.08, 14:46:
Какво ще ви е мнението за тази програма:
изтласкване на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
изтласкване на щанга от обратен лег (15-25 градусов наклон) - 3 серии по 8 повторения
изтласкване на дъмбели от обратен лег (15-25 градусов наклон) - 3 серии по 8 повторения
флайс - 3 серии по 8 повторенияКакво е вашето мнение.Стажа ми е 8 месеца.Целта ми е покачване на ММ.
Еее,изтървал си скрипеца! ;)
12.08.08
05:35
бре ти само полулег и обратен лег ли прайш.Според мен засега прави 1-Хоризонтален Лег 2-Полулег и 3 Флайс в 3-4 серии,а после след още малко стаж вкарай и кофички за гърди като последно упражнение
Здравейте, 1во искам да ви поздравя за добрия сайт/форум, съдържа много важна информация за начинаещи и дори и за напредналите, та искам да ви попитам един въпрос, и за да не претрупваме форума с подобни теми, ще си задам въпроса тука, дано няма сърдити ...
Значи предишната ми програма беше акцентирана върху гърдите и гърба и за това след тях имах почивка ( пон.- гърди корем, вт. поч., сряда- гръб и трапец, четв. поч., петък и събота останалите, нед. поч.) обаче вече нямам възможност да тренирам в събота и трябва промяна (пон. Гърди и корем, вт. гръб и трапец, сряда поч.) ето и въпроса ми... Проблем ли е за доброто възстановяване на гърдите като на следвашия ден тренирам гръб ??
дано сте ме разбрали...
Поздрави, по-здрави :)
24.08.08
17:06
Перфектен спилт няма. Не е оптмалното решение, но няма да е проблем.