11.08.08
16:06
Знам че двете неща евтин и свестен са рядко срещани заедно, но ако има нещо добро за парите си(20-на лв.) давайте насам. И аз не припарвам до евтини добавки по принцип, ама тоя месец много разходи излязоха ремонт на колата, почване на едни курсове и т.н. сами разбирате, че бюджета е ограничен. А вече започнах тренировки и целта е малко повече енергия пък ако може и някое килце да се свали, че имам нужда, идеално ще е. Мерси предварително.
на Nutrim е евтин 18 или 19лв 60 капсули стига за 2 седмици. Преди месец пиех от него и съм доволен. Сега пия н Peak и цената е много добра 34 35 лв за 120 хапа като го дават да се пият по 2 на ден но аз пия по 3.
1-Нутрим не струва
2-Не съм предозирал Л карнитин но съм чувал че повече от 1-2 грама на ден няма никакъв смисъл. Иначе Пийк е добра марка
казано от Vasko на 11.08.08, 17:52:
1-Нутрим не струва
2-Не съм предозирал Л карнитин но съм чувал че повече от 1-2 грама на ден няма никакъв смисъл. Иначе Пийк е добра марка
За 18лв на Нутрим не мисля че може да искаш супер качество обаче да кажеш че не струва е пресилено
казано от dudi на 11.08.08, 20:02:
казано от Vasko на 11.08.08, 17:52:
1-Нутрим не струва
2-Не съм предозирал Л карнитин но съм чувал че повече от 1-2 грама на ден няма никакъв смисъл. Иначе Пийк е добра маркаЗа 18лв на Нутрим не мисля че може да искаш супер качество обаче да кажеш че не струва е пресилено
Не не е!
11.08.08
20:40
Nutrim, primary nutrition
казано от Иван В. Станков на 11.08.08, 20:40:
В заглавието пише “свестен” за този на примари нутришън незнам но този на нутрим е ЪПСУРТ :-)
На Трек нутришън и Фитмакс са добри и относително евтини
Мнението беше редактирано от dobata на 11.08.08 22:45.
12.08.08
05:39
казано от Vasko на 11.08.08, 20:58:
казано от Иван В. Станков на 11.08.08, 20:40:
В заглавието пише “свестен” за този на примари нутришън незнам но този на нутрим е ЪПСУРТ :-)
Не се изказвай глупаво :).
12.08.08
07:35
Още един глас за Fitmax - 90 капсули по 600 mg L-canitine във всяка за около 30 лв.
Глас не глас, гледайте внимателно, защото полските и немските производители пишат по 900мг на капсула, а активното вещесто е много по-малко !
13.08.08
07:45
казано от emzo на 12.08.08, 19:10:
Глас не глас, гледайте внимателно, защото полските и немските производители пишат по 900мг на капсула, а активното вещесто е много по-малко !
Аха, така е. Пример : Peak Carnitine 1000 mg на капсула... карнитин 250 мг ^^. Супер оферта няма що (:.
13.08.08
23:46
казано от emzo на 12.08.08, 19:10:
То кое ли в БГ, че и в световен мащаб не е така вече.
Пичове благодаря за мненията, взех си на Нутрим. Днес почнах да ги пия, 2х2, 60 капсули. Като свърша сета ще пиша резултатите.
За 15 дена с диета много трудно се изгарят мазнини! Ако свалиш над 2 кг(мазно)ще бъда смаян с л карнитина на нутрим!
казано от NastyNas на 14.08.08, 10:54:
Пичове благодаря за мненията, взех си на Нутрим. Днес почнах да ги пия, 2х2, 60 капсули. Като свърша сета ще пиша резултатите.
Успех с Нутрима ;)
казано от Vasko на 14.08.08, 19:43:
За 15 дена с диета много трудно се изгарят мазнини! Ако свалиш над 2 кг(мазно)ще бъда смаян с л карнитина на нутрим!
Той и без карнитина на нутрим ще си ги свали !! Не разбрахте ли го че не отслабваш от добавката а от ДИЕТАТА !!!
15.08.08
07:30
казано от Vasko на 14.08.08, 19:43:
Някой да премести този пост в “Бисери от Форума” моля.
Не говоря за 2 килограма, което е лесно а за 2 килограма мазно без мускулна маса! Не е непостижимо, но е доста трудно!
Ами вече го поизпих, остана за 4-5 дена хапчета, засега резултатите са кило и половинанадолу, като до края на сета ще се опитам да стигна два килограма. Т.е. сега съм 93.5, бях 95, на 1.82см. По време на сета 5 тренировки, всяка от които завършва с 3-4 км на пътеката, а и от време на време ходя да играя баскетбол. По принцип около час преди измерванията бях хапнал, също така поемам и доста млечни продукти, така че не би трябвало кой знае каква част от въпросните 1.5кг да е мускул, поне според мен. Та казах ви каквото имаше за казване, всеки си преценя дали продукта става или не, но според мен влиза поне в категорията “бива”, тъй като преди да го вземам бях в малко застой и нещо трудно свалях. Конкретен хранителен режим не спазвам, само не ям тестени изделия и сладко, не консумирам алкохол и т.н., ям предимно зеленчуци и месо, малко плодове и така.
Кой ел карнитин е по добър и си заслужава този който е течен или този който е на капсули?
На кояфирма да си взема Мерси предварително
и се извинявам за темата.
silabg.com/bg/product/detail/bid/106/id/2875/page/4/NUTREND-CARNITIN%201000%20mg.%2010%20amp. , страшно съм доволен от този ел карнитин , 1 кутия от 2000 милиграма ми стигна за 2 седмици , линка отгоре е с кутия от 1000 милиграма , но 2 кутии ще ти стигнат за пълен цикъл. Пие се цяла епроветка ( 1000 милиграма ) 20 минути преди тренировка. Ефекта е поразителен , не правя реклама на даден продукт или фирма , просто давам съвет от личен опит.
Здравейте на всички! Аз съм ползвал само л-карнитин на биофит и съм много доволен. Преди 2 седмици си купих за 39,80 (знам, че е множко) 60 течни капсули (Li Caps) всяка по 600 мг. Пият се по 2 на ден половин час преди тренировка. Това количество стига за месец. После, доколкото знам, следващия месец се продължава без л-карнитин (поправете ме, ако греша), защото организма се насища и да го взимаш, ефект няма. По-следващият месец може да се продължи употребата на л-карнитина.
Преди две години бях пил и обикновени капсули пак на биофит. Резултатът: бяха свалени 30 кг за два месеца и нещо :) (не помня точни дни). Като л-карнитин приемах само един месец (беше по-скъпичък от останалите, 29 лв мисля, 60 капсули). Така че, не е важен само той а диетата и тренировката. Аз се бях побъркал тогава :D (и сега пак) никакво ядене след 17ч. само салати и пилешки пържоли, без безалкохолни, сладко и т.н. Кардио тренировки на вело съм правил и по 90 мин с максимално темпо. Иначе редовно по 60 мин всеки ден БЕЗ почивка. И постоянно бях в движение нанякъде. Голяма навалица се събираше, тъй като велоергометъра във фитнеса където ходех беше само един :D Aма аз много се отклоних от темата...
Та, важна е диетата и самата тренировка, разбира се ;)
течния Л-карнитин +Хром пиколинат на Bio Tech е много добьр-500мл-16 дози-23 лева
Има сьщо Thermo Drine liquide/л-карнитин+кофеин+гуарана/-500мл-16 дози-22.50лева
Качествени са и не са скьпи.
Знам един чудесен Карнитин, който лично ползвам и струва 18 лв, а на места 20 лв. Румънски е по произход опаковката му е сива и на него пише, че е с термо ефект. Невярвах, че е ефикасен, но се изненадах, когато го изпробвах. Потиш се много от него и ефекта е забележителен. Ще проверя в къщи точно как се казва и тогава ще ти дам по-точна информация.
30.09.08
13:28
Аз пия течния на Explode и се топя като сладолед :)
14.10.08
06:01
Един хубав и евтин L-карнитин“FIT MAX” с кофеин и един скъп и хубав фет бърнър “LIPO 6”.