Спортисти типове тела

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.08.08
11:02

Все пак да не забравяме спринтьорите на 100 метра.И те имат добри тела,даже дори по-добри от плувците.

15.08.08
11:10

А ве, Ива, ти явно знаеш за мъжките “атачмънти” повече от мъжете. Я да те питам, онзи ден сутринта пиках в двойна струя и опръсках седалката на тоалетната чиния. Има ли някакво обяснение от научна гледна точка на този феномен?

15.08.08
11:15

казано от butthead на 15.08.08, 11:10:

А ве, Ива, ти явно знаеш за мъжките “атачмънти” повече от мъжете. Я да те питам, онзи ден сутринта пиках в двойна струя и опръсках седалката на тоалетната чиния. Има ли някакво обяснение от научна гледна точка на този феномен?

Обяснението е в главата ти....

15.08.08
11:21

казано от Владимир92 на 15.08.08, 11:15:

Не искам обяснение от философска гледна точка, а научна.

FZ

15.08.08
11:38

Проблем с простата нещо......  :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.08.08 11:52.

казано от butthead на 15.08.08, 11:21:

Бътхед, бате,
Ива нема отде да го знае тоя феномен, той е тясно специализиран.
Обаче от чисто научна гледна точка обяснението е просто:

Забравил си да си откопчаеш ципа на дюкяна докато си пикал.
Така ти се е раздвоила струята...

Жокер за следващият път: ае попипай си гащите :) Те ще ти разкажат цялата история :) :) :) Нема да има нужда да питаш чак във форума :)

Пожелание към всички съотборници: Момчета, не ставайте рано сутрин пили :) Даже и ако ви се пикае и сте си легнали с панталоните....

Поздрави :)
И... джъст фжоук, както се казва, no offence…

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.08.08 12:02.

15.08.08
12:08

казано от ........ на 15.08.08, 11:02:

Все пак да не забравяме спринтьорите на 100 метра.И те имат добри тела,даже дори по-добри от плувците.

И мен ми прави впечатление тва. Логично е да имат едни големи крака а на горе да са фиданки, а па те с 40+ ръце и адския релеф ест. Интересно... :)

ПП. Тоя с научния въпрос ме разбие. Евалата :) ХАХахаха ! Или пък не...не се смейте, човека си е опикал шибания кенеф :(. Дано никога не ти се случи нещо такова отново. На никого не го пожелавам ;[

Мнението беше редактирано от ozo на 15.08.08 12:13.

15.08.08
13:00

Спринтьорите не е логично да са на фиданки по простата причина, че голяма част от подготовката им минава в фитнес залата.

15.08.08
14:19

Да но им е нужна лека и финна мускулна маса за да акселарейтват бързо :-)
относно за горните коментари се спуках от смях :lol:

15.08.08
14:20

казано от D3BEP на 15.08.08, 12:01:

Бътхед, бате,
Ива нема отде да го знае тоя феномен, той е тясно специализиран.
Обаче от чисто научна гледна точка обяснението е просто:

Забравил си да си откопчаеш ципа на дюкяна докато си пикал.
Така ти се е раздвоила струята...

Жокер за следващият път: ае попипай си гащите :) Те ще ти разкажат цялата история :) :) :) Нема да има нужда да питаш чак във форума :)

Пожелание към всички съотборници: Момчета, не ставайте рано сутрин пили :) Даже и ако ви се пикае и сте си легнали с панталоните....

Поздрави :)
И... джъст фжоук, както се казва, no offence…

Mерси :)  :)  :P

15.08.08
14:22

Владо имаше предвид другата глава :-)

E тя баш тая глава е най - философска. Вижте колко философии сте написали :)
По повода на спора: днеска, докато ми правеха лека хирургическа интервенция, ми разказаха следния виц.

Отива човек при хирург.
“Докторе, посиня ми х++!”
“Дай да видим... Лелеееее. Ще трябва да го режем.”
Скочил човекът, с писък избягал от кабинета на хирурга.

След време се престрашил да иде пак на лекар, но в никакъв случай на хирург. Решил да отиде при ДжиПито.
“Докторе, х++т ми е целия син!”
“Дай да видим... Брееее. Ти при хирурга беше ли?”
“Бях!”
“И кво ти каза той?”
“Каза да режем! Няма да режем!”
“Ъх! Мани ги тея хирурзи ве. Само за рязане и скалпели мислят. Ше ти дам сега тука едни хапченца и той сам ще падне!”

Заключвам темата, мисля че е изчерпана и твърде офтопик. Ако някой има голям интерес към нея, да драсне едно лично.

Поздрави!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1