03.08.08
13:54
Започва да ми се нацепва кожата на ръката, с какво трябва да я мажа за да се отпусне и да не се нацепи повече
Поздрави.
03.08.08
15:51
Почне ли един път няма спиране !!! Да не ти пука свикваи... :)
04.08.08
06:54
Докато са нови стриите процесът е обратим, но оставиш ли ги да станат белези вече е много трудно. Ако сега ти се появяват, след баня мажи кожата в тази област с мазен крем (и зехтин върши работа).
Докато са нови стриите процесът е обратим, но оставиш ли ги да станат белези вече е много трудно. Ако сега ти се появяват, след баня мажи кожата в тази област с мазен крем (и зехтин върши работа).
Обратим?! И как, ако не е тайна ще срастнеш цепката? :) Не се залъгвайте, стриите са необратими - появят ли се, стоят си завинаги.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.08.08 08:27.
Има един продукт на Lierac, който помага при млади стрии. Казвам го защото по бицепса имах още млади (червени) огрмони и ползвах продукта и сега нямам ама грам.
еми аз мога да ви кажа, че имах адски много огромни червени стрий по гърба докато бях в пубертета сега няма и следа от тях имам и на ръцете но спряха да ми се появяват от както ги мажа с крема против стрий на Дева (супер евтин е) сега са останали савсем малки цепнатинки а преди бяха огромни лилаво-червени, така че пич ти си преценяваш дали ще използваш нещо или ще слушаш глупостите, че си обречен да ги имаш и да ти се появяват още ;)
Бтв и аз съм чувал ,че в началото може се пооправят :)
В началото имаш голям шанс да ги победиш...но процеса не е обратим.
Малко разочароващо, но все пак ще опитам, значи как точно се казва това на “Дева” или на “Lierac” че да со взема докато са пресни, че ръцете ми качват бързо на последък и се притеснявам да не продължи :( пък съм виждал хора с 2-пъти по-голям бицепс, гладки като бебешко дупе :D
18.08.08
05:16
и аз се скасах скоро по рацете и много грозно седи
18.08.08
05:28
Масло на Икаров против стрии - евтино, във всяка аптека го има и на доста мои познати е помогнало.
18.08.08
11:45
Масло на Икаров против стрии - евтино, във всяка аптека го има и на доста мои познати е помогнало.
Ама нацяло ли изчезват стриите от това масло или само избледняват т.е не са червени вече стриите но пак остават белези светли ивици които вече се забелязват по трудно от далече но пак ги има . Защото аз съм пробвал други кремове с които стриите стават по бледи но не изчезват на цяло пак има следи от тях
Само избледняват,няма как по този начин да се оправи наранената кожа.И пак казвам тези мехлеми може само да окажат влияние при евентуална поява на стриите,а не срещу получили се такива :)
аз нямам личен опит в тази област но мога да ти кажа едно много ефикасно средство.
Ще ти се стори смешно и нелепо но е доказано на 100 %
Използвай крем за бременни преди тренировка . имам познат който използва този метод и каза че е на 100 % ефективен.
19.08.08
05:37
Защо да е смешно - стриите и при билдърите, и при бременните са си едни и същи като явление, независимо от факторите, които са ги причинили.Стриите са си стрии (егати гадната дума:))
За кремове се ориентирах, за което благодаря :) А нещо за отпускане на самата кожа, да не се получават повече, защото ръката си ръсте а...
19.08.08
23:54
абе на мен стрии не са ми излизали.На вас кога ви излизат? Имам предвид след колко време тренировки?
20.08.08
05:05
Траяне, ти си един от щастливците - то си е до структура на кожа и едва ли някога ще ти излязат подобни гнусотийки:)
20.08.08
08:18
Освен мазане с крема пия и бирена мая за по-голяма еластичност на кожата. До сега за щастие не са се появявали стрии, а аз доста често качвам и свалям килограми. Дано така остане и занапред.
Мнението беше редактирано от oho на 20.08.08 08:19.
20.08.08
08:21
Дано остане занапред липсата на стрии, а не непрекъснатото качване и сваляне на килограми:)
20.08.08
09:18
Освен мазане с крема пия и бирена мая за по-голяма еластичност на кожата. До сега за щастие не са се появявали стрии, а аз доста често качвам и свалям килограми. Дано така остане и занапред.
С какъв крем се мажеш , как се казва ?
Ама нацяло ли изчезват стриите от това масло или само избледняват
Нито едното , нито другото. Маслото просто прави по-разтеглива, еластична кожата и действа превантивно.
20.08.08
10:43
Ама нацяло ли изчезват стриите от това масло или само избледняват
Нито едното , нито другото. Маслото просто прави по-разтеглива, еластична кожата и действа превантивно.
Здравей Стоянчо май бая време те нямаше във форума , искаш да кажеш че тея кремове само ни заблуждават че вършат работа след като вече сме получили стрии , стриите май сами си избледняват и ние си мислим че кремовете са помогнали да избледнеят . Кремове против стрии може да вършат някаква работа само ако се мажем профилактично с тях преди да сме получили стриите .Но май опира до това каква ни е кожата ако е предразположена към стрии и и кремовете може да не помогнат и обратното .
Е, бях малко по морето (и между другото много съм доволен от залата на Тошко в училището в Несебър) :) То като гледам май всички са някъде на почивка, почти няма нови теми. Аз съм ползвал (преди ок.6-7 години) масла на Икаров и още някакво на Лореал май. Лореала беше специално за “заличаване” на стрии - БЕЗУСПЕШНО с много удивителни накрая :) Икаров го помня като много мазен и след хубаво втриване ок.5 минутки явно омазнява кожата и еластичността й се увеличава, което значително ограничи появата на нови стрии, е пак си получавах, но рядко. Също така хората, които решат да ползват подобни на Икаров кремове трябва да знаят, че не трябва да се ограничават само с намазване преди тренировка, а всеки ден по 1-2 пъти.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.08.08 11:11.
20.08.08
11:11
Е, бях малко по морето (и между другото много съм доволен от залата на Тощко в училището в Несебър) :) То като гледам май всички за някъде на почивка, почти няма нови теми. Аз съм ползвал (преди ок.6-7 години) масла на Икаров и още някакво на Лореал май. Лореала беше специално за “заличаване” на стрии - БЕЗУСПЕШНО с много удивителни накрая :) Икаров го помня като много мазен и след хубаво втриване ок.5 минутки явно омазнява кожата и еластичността й се увеличава, което значително ограничи появата на нови стрии, е пак си получавах, но рядко. Също така хората, които решат да ползват подобни на Икаров кремове трябва да знаят, че не трябва да се ограничават само с намазване преди тренировка, а всеки ден по 1-2 пъти.
Да то на повечето кремове против стрии пише да се мажеш с тях три пъти на ден сутрин , обед и вечер .
Също така и плажа помага доста за стриите по лесно избледняват и стават по невидими .
Стоянчо ти си сериозен фитнес маниак и по време на лятната почивка на моренцето пак търсиш зала за тренировка . Браво !
Е, бях малко по морето (и между другото много съм доволен от залата на Тощко в училището в Несебър) :) То като гледам май всички за някъде на почивка, почти няма нови теми. Аз съм ползвал (преди ок.6-7 години) масла на Икаров и още някакво на Лореал май. Лореала беше специално за “заличаване” на стрии - БЕЗУСПЕШНО с много удивителни накрая :) Икаров го помня като много мазен и след хубаво втриване ок.5 минутки явно омазнява кожата и еластичността й се увеличава, което значително ограничи появата на нови стрии, е пак си получавах, но рядко. Също така хората, които решат да ползват подобни на Икаров кремове трябва да знаят, че не трябва да се ограничават само с намазване преди тренировка, а всеки ден по 1-2 пъти.
Да то на повечето кремове против стрии пише да се мажеш с тях три пъти на ден сутрин , обед и вечер .
Също така и плажа помага доста за стриите по лесно избледняват и стават по невидими .
Стоянчо ти си сериозен фитнес маниак и по време на лятната почивка на моренцето пак търсиш зала за тренировка . Браво !
Да ти кажа мислех си да почина 10-ина дена и да не ходя да тренирам, но пустото му чувство на глождене, мисъл за непълноценен ден и аз незнам как да се изразя.
20.08.08
12:39
FZKTWGS, крема с който се мажа по време на качване е на Дева - крем против стрии, с дупето на една мацка на тубичката. Той е за профилактично мазане и прави кожата по-еластична за да не излизат стрии. А иначе до колкото знам има и такива кремове, които премахват стриите, ако са още пресни, в аптеките ги знаят.
20.08.08
12:44
FZKTWGS, крема с който се мажа по време на качване е на Дева - крем против стрии, с дупето на една мацка на тубичката. Той е за профилактично мазане и прави кожата по-еластична за да не излизат стрии. А иначе до колкото знам има и такива кремове, които премахват стриите, ако са още пресни, в аптеките ги знаят.
А аз този крем го знам, дори съм го ползвал и мога да кажа от личен опит ,че върши работа макар че е български ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 20.08.08 12:46.
22.08.08
08:26
взех си този “крем” на икаров за бременни жени то тва не е крем а все едно олио много е гадно дано да свар6и работа
Доколкото съм чел за стриите,ще ти кажа,че е точно обратното за плажа...тъйкато UVA и UVB лъчите,отслабвали още повече колагените и така кожата е още по предразположена към цепене :) Поне така разбрах от една статия в сайта.
А тези,които си мислят,че с тена могат да скрият стриите жестоко се лъжат,винаги ще си личат.
Сега като дойде зимата и влизането в основен период ще трябва да взема нещо за мазане,поне да не се увеличават старите :) Бях се насочил към Икаров,наистина ли е толкова гадно?
22.08.08
09:13
Доколкото съм чел за стриите,ще ти кажа,че е точно обратното за плажа...тъйкато UVA и UVB лъчите,отслабвали още повече колагените и така кожата е още по предразположена към цепене :) Поне така разбрах от една статия в сайта.
А тези,които си мислят,че с тена могат да скрият стриите жестоко се лъжат,винаги ще си личат.
Сега като дойде зимата и влизането в основен период ще трябва да взема нещо за мазане,поне да не се увеличават старите :) Бях се насочил към Икаров,наистина ли е толкова гадно?
Ти досега не си ли се мазал с крем против стрии ? :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 22.08.08 09:13.
Ами истината е не :) Бях наясно с опастността,която ме грози,но все си повтарях,типично по бългаски:”Епа на мен ли точно ще ми се случи”:) Нацепих се последната година,иначе преди това нямаше проблеми,викам си и този път кожата ще издържи...Да,ама не :)
След това пробвах Контрактубекс,без особен ефект.Сега с времето стриите избледняха,или вече не са толкова ярко,набиващи се в очите кърваво червени.
Сега да не помислите,че сам някво чудовище от стрии,не е толкова тежко положението...Чел съм във форума тук,за много по-фрапантни случеи...:)
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.08.08 13:18.
22.08.08
13:40
След това пробвах Контрактубекс,без особен ефект.Сега с времето стриите избледняха,или вече не са толкова ярко,набиващи се в очите кърваво червени.
Контрактубекса само избледнява стриите маха червенината и от него стават доста бледи дори почти не се забелязват
Един от добрите кремове против стрии ама еизлиза доста скъпичко ако го ползваш както трябва три пъти на ден
Много му е малко количеството в една тубичка .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 22.08.08 13:41.
Ами по 13-15 лв беше тубичката...В описанието го даваха да се използва 6 седмици,като една тубичка стигаше до към седмица.
взех си този “крем” на икаров за бременни жени то тва не е крем а все едно олио много е гадно дано да свар6и работа
еми поливай се сега като не слушаш какво ти се говори и това е крем за предотвратяване появяването дефакто жените си мажат коремите преди да им се появят стрии за да им стане еластична кожата и да няма проблемс със растягането
22.08.08
16:12
И аз смятам да започна отрано!Хаха!
22.08.08
17:18
.... нищо ви няма трябва да видите мен по рамената все едно са ме рязали с нож... това е до тип кожа а иначе единственото с което може да се предпасите напълно от появата им са инжекциики фолиева киселина B8 ииии така и така ама тия неща не ги знаех и сега съжелявам :(
22.08.08
22:26
Като чета тука се радвам,че не са ми излизали! Те всъщност как се получават? При рязко почакване на килограми? Рязко покачване на ММ???