Нямам сила , ПОМОЩ!

Прескочи до:

23.08.08
13:37

Да , Нутрим бяха , имаше и някакви немски , но цената им беше безбожна за 25грамова вафличка.. А пич колкото до яденето , аз съм доста по-голям от тебе като телосложение , естествено без твойте мускули ( сега те видях в галерията ) , та не знам с твоя хранителен режим до къде ще стигна . Сега ще си кача малко снимки и аз , та поне да знаем за какво иде реч.

23.08.08
15:37

Ами да,аз съм 170см на 68кг .Бих казал,че определено в ръстово отношение си “доста по-голям” ,но килограмите ти за ръста са ти малко според мен.Не знам ти как мислиш :)  А относно хранителния ми режим какво не ти допада,мисля,че е доста добър?(лично мнение).Ако ти допада храната в него направи една пробна седмица и виж как ще се чустваш и сподели  ;-)

23.08.08
16:13

Ами то не остана време вече , идва даскало разни , няма да мога да правя всичко с точност по часове , това ми е мисълта. Ти като гледам 17 години ги имаш , на даскало ходиш ли и как се справяш с храненето там . Ако съм ти дал малко години , извини ме , но не вярвам да си на повече от 17 :P

23.08.08
16:23

Баш на 17 съм и малко отгоре.Даскало..дам,ами старая се кфото мога нося да ям в даскало,някой друга протеинова вафла,някой сандвич с пържола и такива неща общо зето и след даскало наваксвам набързо с яденето-на 1-2 часа гледам да ям.Тази година мисля да си нося в една кутийка за храна ядене-било то пържола с ориз,картофи или пък една консерва риба тон изспипваш в кутията и си ти с една пластмасова вилица ;-)

DI

23.08.08
18:50

Съвет от опит не носи кутиика риба тон :)

23.08.08
19:01

Защо какво ще стане? Смисъл в кутийка за храна да си изсипя риба тон от консерва..? Ще потече ли или...?

23.08.08
20:03

Хахаха луд си наборе :D Как ще си отвориш в даскало риба тон , знаеш ли каква смрадня ще стане .. Не бе , едно че не е етично , друго че не е удобно .. За мене протеиновите вафли са добър вариянт , а какво ще кажете за Корни ?

ГН

23.08.08
20:05

казано от The`Beas7 на 23.08.08, 19:01:

Защо какво ще стане? Смисъл в кутийка за храна да си изсипя риба тон от консерва..? Ще потече ли или...?

Абе той даже май викаше въобще да не носиш неотваряна консерва, ако земеш да я отвориш и да я исипеш другаде съвсем ще я втасаш... Ама аз ще ти кажа в никакъв случай да не е друга риба, тон не мирише толкова, яде се бързо, след тва дъвч един орбит и си готов. Все пак ако се разправяш с мадами същия ден... не :)

23.08.08
20:31

Дае малко е тъпо другите да си вземат джобове,бургери,дюнери,а аз да си ям от нас неща в кутийка ма ко да се прави...спорта иска жертви :-)
П.П:По-добре да мириша на риба от колкото на чесън както правят повечето от даскалото ми-мазни дюнери с чеснов сос...

Мнението беше редактирано от Изтрит на 23.08.08 20:33.

казано от Quen71n на 23.08.08, 13:37:

Да , Нутрим бяха , имаше и някакви немски , но цената им беше безбожна за 25грамова вафличка.. А пич колкото до яденето , аз съм доста по-голям от тебе като телосложение , естествено без твойте мускули ( сега те видях в галерията ) , та не знам с твоя хранителен режим до къде ще стигна . Сега ще си кача малко снимки и аз , та поне да знаем за какво иде реч.

Такава е реалността - или купуваш чуждестранно и даваш мн пари, или не купуваш нищо.

23.08.08
23:34

казано от The`Beas7 на 23.08.08, 20:31:

Дае малко е тъпо другите да си вземат джобове,бургери,дюнери,а аз да си ям от нас неща в кутийка ма ко да се прави...спорта иска жертви :-)
П.П:По-добре да мириша на риба от колкото на чесън както правят повечето от даскалото ми-мазни дюнери с чеснов сос...

Е,че и дюнерИ с кисело мляко пак е вариант :)

24.08.08
18:32

Д.Въчев дюнерите не са ли прекалено мазни ? До колкото знам един дюнер ( голям ) съдържа около 90грама чиста мазнина . Може би е вариант , ако човека иска да напулнява .. :>

24.08.08
19:30

казано от Quen71n на 24.08.08, 18:32:

Д.Въчев дюнерите не са ли прекалено мазни ? До колкото знам един дюнер ( голям ) съдържа около 90грама чиста мазнина . Може би е вариант , ако човека иска да напулнява .. :>

Смъртоносни са...по опасни са и от  бонбоните дето маика ти те черпи  .. ако случаино  хапнеш дюнер много бързо на  велото  там околко 1-1.3 часа... после до края на седмицата  на плодове .. ха ха ха  не  се страхуваи от мазнините а  и  100 процента  няма 90 грама мазнина  ,не  мазнините  а  въглехидратите са  виновни за  затлъстяването  ..хапваи от време на време  нема да  ти стане нищо

24.08.08
20:29

Абе хора тва дюнирите са отврат е,едно че са хипер мазни,месото е почти винаги на няколко дена кацано с мухи,друго че не ги правят както трябва,нищо общо с истинския турски дюнер кебап,а да не ви казвам каква е хигиената при повечето места където се приготвят.Един приятел бачкаше на дюнери,че от него знам на всяка цена да не ям такива неща :)

TS

25.08.08
08:18

А да не говорим колко билдърски са пържените картофи в тях и тестеното хлебче...

25.08.08
11:39

Еми,ще кажеш да не ти слагат пържени картофи и готово. :)

25.08.08
12:22

Ако си заслужаваше за месото ок,ама то и за него не си струва...че ги направиха и безбожно скъпи,поне тука във Варна..по на схема ти е да си купиш прясно месо и да си го направиш сам в къщи,хем ще знаеш какво ядеш :)

25.08.08
13:08

тая тема отиде на майка си в г*за
на вниманието на написалите последните 10-15 поста - имаше тема за храненето в училище - обменяйте си опита там ... ако обичате
няма да е лошо някой модератор да я поразчисти или заключи

25.08.08
13:32

На същото мнение съм Франко .. Последните постове нямат общо със зададения от мен въпрос , но в крайна сметка и това беше от полза . Аз отново имам въпрос , свързан с темата ... Реших да взема глутамин , изчетох всичко възможно за него , но не знам след колко време да очаквам резултат...Помощ ?

PR

25.08.08
14:09

казано от Quen71n на 25.08.08, 13:32:

На същото мнение съм Франко .. Последните постове нямат общо със зададения от мен въпрос , но в крайна сметка и това беше от полза . Аз отново имам въпрос , свързан с темата ... Реших да взема глутамин , изчетох всичко възможно за него , но не знам след колко време да очаквам резултат...Помощ ?

След около 12 хиляди години. Сам по себе си глутаминът няма да ти донесе някаква осезаема промяна.Той се взима задължително в комбинация с други продукти.Много хора въобще не го усещат когато го взимат самостоятелно особено в препоръчителните дози.Не мисля че ще ти даде това което очакваш.

25.08.08
16:59

Ок , кажи точно как да го комбинирам , с какво ? Протеин , креатин ... ? Точно и ясно , че така с недомлъвки не става ;)

25.08.08
17:10

глутамина го вземай заедно с протеина и креатина. сам по себе си няма да го усетиш - просто спомага за по-добро възстановяване. аз не бих си го купил - предпочитам да си взема ВСАА или обикновенни аминки

PR

25.08.08
17:27

казано от Quen71n на 25.08.08, 16:59:

Ок , кажи точно как да го комбинирам , с какво ? Протеин , креатин ... ? Точно и ясно , че така с недомлъвки не става ;)

Точно и ясно ти казвам 4е и аз като Франко не бих се насочил към глутамин.По принцип знам 4е се комбинира добре с креатин но точно колко главна роля играе той не мога да ти кажа.Със сигурност не е нещо което би те променило коренно.Не разбрах това ли е единствената добавка към която си се насочил или искаш да направиш комбинация от няколко ? Кажи и с какви пари разполагаш 4е така си приказваме наистина наизуст.Напредна ли с хранителния режим ? ( както разбра от предишните коментари той е основата )

25.08.08
18:38

Аз  предлагам  да  ядеш добра храна  ... на твоите  кила  тва е  важното ..  рано ти е за добавки , няма да се  усети разлика  пиеш
добавки или само на добра  храна разчиташ

26.08.08
09:06

Така , режима съм го променил дръстично , само дето спрях тичането , защото просто не ми издържат краката , наистина имам сила за тренировките във фитнеса , възтановявам се добре след тях с хранене , добавки все още не използвам , поради простата причина , че все още не знам какво да си купя . Имам 50лв. и не знам за какво ще ми стигнат ... Тях съм си ги отделил само за добавки и до другиден може би ще станат 60, та да мога да имам избор. ВСАА с какво ще ми помогнат и след колко време ще има реален резултат? Прочетох всичко за глутамина и останах с убеждението , че е доста добра добавка , но явно трябва да се съчетава с нещо друго , но от финансова гледна точка , нямам възможността да си купя глутамин , протеин и креатин заедно . Та.. препоръчайте това , от което ще направя атлетично тяло , след като съм изчистил всички възможни мазнини , искам мускулите да излезат на преден план , а с година и полувина във фитнеса все още никакъв ефект.. точно заради това реших да взема нещо , защото ми е уби ентусиазма.. :(

Мога да ти гарантирам, че каквото и да си вземеш до 60лв, без значение аминокиселини,креатин,гейнър или протеин няма да забележиш абсолютно никакъв ефект. 50 човека ти го казаха вече..Храната е истината,ако се храниш правилно какво въобще питаш за тия добавки.

PR

26.08.08
11:24

В голяма заблуда си ако си мислиш че някоя добавка ще те промени коренно.Щом година и половина си тренирал и нямаш видим резултат значи проблема е някъде в основата ( хранене и тренировки ). Каквото и да си купиш няма да ти помогне ако не оправиш това за което всички ти говорят.По-добре си напиши диетата да я видим пак в някакъв по-окончателен вариант.Да не говорим 4е за 60 лв се сещам само няколко неща които можеш да си купиш.Моя съвет е да тренираш 3 4 месеца сериозно със стабилно ядене и добра програма и да събираш парички за добавки.Тогава евентуално пак ще говорим за конкретни продукти сега просто няма смисъл.

VI

19.10.08
19:10

земаи креатин някои от 3-те вида ако наи добре и 3-те и енергина напитка а ако изка6 не6то силно без странични ефекти ми пиши лично саобщение гарантирам че много ще ти качи силата

19.10.08
19:33

Сподели и с нас тези силни продукти без странични ефекти.. и аз бих искал да пробвам нещо подобно и силно ... още повече щом има гаранция мисля, че ще съм доста доволен...

20.10.08
05:34

Хаха мислех си , че темата е изчерпана , защото мина много време от тогава , промених всичко и сега съм наред. А колкото до тия добавки без странички ефекти ... ще ти пиша ЛС , Калояне ще научиш ;) . Креатин съм намислил да взема , естер , защото не искам да качвам от вода ... :) Калояне , скоро ще имаш ЛС да знаеш приятел :)

VI

20.10.08
08:15

точно пак от етил естера няма да качин никаква вода само монохидрата задаржа !
а нали си тенесист пиши лично да ти кажа кво да земаш за сила вав залата и на корта цял свят го използва !!! и има евект !
ако имаш въпроси скаипа ми го пише в профила ми :)

20.10.08
08:19

Е драсни го тоя продукт да го видим всички де... или ако се притесняваш ми пусни ЛС пък аз ще го постна от мое име... хубаво е да се споделя такова инфо... още повече щом го ползва цял свят... тук в бг малко изостават нещата и е хубаво ценното инфо да се споделя и да го разпространяваме бързо.

FZ

20.10.08
08:37

казано от Vilislav на 19.10.08, 19:10:

земаи креатин някои от 3-те вида ако наи добре и 3-те и енергина напитка а ако изка6 не6то силно без странични ефекти ми пиши лично саобщение гарантирам че много ще ти качи силата

Кое това нещо с което се качва много сила ?  :)

СБ

20.10.08
08:44

казано от Vilislav на 20.10.08, 08:15:

точно пак от етил естера няма да качин никаква вода само монохидрата задаржа !
а нали си тенесист пиши лично да ти кажа кво да земаш за сила вав залата и на корта цял свят го използва !!! и има евект !
ако имаш въпроси скаипа ми го пише в профила ми :)

и на мен ми е интересно...

VI

20.10.08
13:57

ANAVAR смесен сас КРЕАТИН !!! аз сма го правил и доста големи стоиности постигнах аз сма си мислил комбинацията

казано от Vilislav на 20.10.08, 13:57:

ANAVAR смесен сас КРЕАТИН !!! аз сма го правил и доста големи стоиности постигнах аз сма си мислил комбинацията

Еее щом ти си го правил вече мога да бъда спокоен, че момчето ще приеме само от Най-доброто.

20.10.08
17:23

Хаха Ml5 кой ти каза , че ще си слагам торбата в главата ? Решил съм какво да пия , така че .. Анавара да си го пази , само успехи му пожелавам. Благодаря много на Сила БГ , МАКС РЕСПЕКТ към този Човек !!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1