Какво представлява тази добавка

26.08.08
18:56

Попаднах на някаква добавка , която изобщо не знам за какво служи . Сложена е в жанр “Напомпващи-азотни” , което е доста странно за мене и не знам какъв ефект точно има. Разбирам какво означава напомпващи , но искам да ми разясните малко за нея , защото точно сега седа и гледам като индианец :D . Става дума за ТАЗИ добавка. Искам да знам , какво действие има , за какво се приема и има ли видими резултати. Ако някой я е опитвал да каже подробности , но ще се задоволя и с изяснение по въпроса за азотните добавки , благодаря :)

26.08.08
21:20

Защо не пускап всичките си въпроси в 1 тема?

27.08.08
10:31

Отговор на въпроса ми имаш ли ?

СБ

27.08.08
11:20

Станало е объркване при подредбата в категориите ,продуктът спада към креатинови продукти. Съдържа различни форми на креатин и много помощни вещества. Има го аналогични продукти на пазара, избери си някой от тях , има и доста мнения по форума

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1