28.08.08
19:12
Здравейте хора, преди няколко месеца си имах коремче, почнах да тичам активно и го свалих значително, после реших че искам да качвам маса, спрях да тичам и са пак си имам, а като ходя на фитнес ( през ден) правя упражнения за корем и нищо. Та кажете упражнения за корема (гледал съм ги тези в сайта), като пак ще почна да си тичам, защото явно само от това стопявам там. Всичко само на корема ми се лепи... :(
EDIT: И в храненето също имам ограничения.
Мерси!
Темата беше редактирана от Avalanche на 28.08.08 19:13.
29.08.08
06:37
От упражненията за корем няма да стопиш корема, а ще натрупаш ММ там. Чак след това като го стопиш ще стои яко.
Пробвай след всяка силова тренировка да правиш по 20мин. кардио - препоръчвам ти велоергометър . И какво имаш в предвид ограничения в храненето ?
29.08.08
09:07
After е прав!И аз така свалях свалях и като свалих,нищо ;) Трябва да има какво да се покаже след като махнеш сланинките.Качвай си и после ще седи яко.
Ами по-малко въглехидрати приемам, пърженото съм го спрял почти и без газирано. Това с показването мускулите на корема - добре, ма нали трябва първо да се стопи, само с преси не става...
да един приятел прави преси от 15 години насам и има шкенбе от мускули
серизно
много грозна картинка
няма сланина а мускули но е грозно
29.08.08
18:30
Както ти казаха другите , ако не е някакво огромно коремче си тренирай спокойно и си развий добре коремната мускулатура.Когато решиш да чистиш и пресата ще излезе наяве.
Не е голямо, ма ме дразни, само с тичане ще го стопя, даже мисля неопренов колан да си взема и по-бързо ще стане. :)
30.08.08
09:49
корема се стопява само с кардио.
може ли да се стопи корем от използването на вибриращ колан ? от 7 дни използвам колана на сестрами , чувствам си корема по-стегнат но от обиколката ми се струва че не е свалено много а и аз уж на майтап и забравих да я изметря тогава ..... какво ви е мнението за този утред и да продължавам ли да го ползвам ?
08.09.08
08:33
може ли да се стопи корем от използването на вибриращ колан ? от 7 дни използвам колана на сестрами , чувствам си корема по-стегнат но от обиколката ми се струва че не е свалено много а и аз уж на майтап и забравих да я изметря тогава ..... какво ви е мнението за този утред и да продължавам ли да го ползвам ?
Без диета - правилно хранене , няма да стане нищо !
08.09.08
09:26
Виж там коланчето...ако може да вибрира за по-приятни приложения, ако не - в боклука:)
Тея колани са пълна глупост. Реално не се получава съкращение на мускула, ами едно тръскане. Тва е все 1 да си хванеш хубаво шкембето с 2 ръчички, да го разклатиш яката и да очакваш да отслабнеш...
kak da svalq nai barzo korema i da go napravq v plo4ki
Петко К - като почнеш да пишеш на кирилица!
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.01.10 17:21.
22.09.10
19:01
хахахаха
22.09.10
19:03
По колко време да правя кардио, в тренировъчен или не тренировъчен ден?
22.09.10
19:18
30 минути - нискоинтензивно кардио ( може и в тренировъчен и в нетренировъчен ден )
15минути - високоинтензивно ( в нетренировъчен ден )
по-добре ще е в нетренировъчни дни
Използвал съм кирилизатор, извинявам се за правописните грешки, допуснати от него.
Първо - няма как да свалиш само от корема. Процента подкожни мазнини бива покачван или увеличаван с различна интензивност, в зависимост от начина ни на живот, в определени области на тялото. Не съществува “точково” отслабване.
Второ - отделянето на пот в следвствие на повишената температура на тялото, причина за която е извършване на определена кардио-дейност е защитен рефлекс на организма за понижаване на телесната температура, защото високата температура не е полезна среда за нормалното функциониране на организма. Поставаняето на каквито и да било колани и други устройства, които възпрепятстват естественият природен начин на охлаждане на тялото, могат да доведат до редица странични ефекти. Най-малките от които са запаряване на покритото място и сърбеж до преждевременна дехидратация на тялото и загуба на съзнание. Дали ще ползваш колан - твоя воля.
Трето - За да бъде един мускул видим, той има нужда да увеличи обема си. Увеличаването на обема се постига чрез изпълняване на упражнения за дадената мускулна група. За корем не е препоръчително да се изпълняват стандартни коремни преси, а упражнения при които натоварването пада върху коремната мускулатура, а не върху долната част на гърба. Такива упражнения са Повдигане на краката, Планкове, Ренегадско гребане, Молитва на скрипец.
Коремната мускулатура също бива развивана и посредством трети упражнения, при които коремът играе ролята на стабилизатор - Мъртва тяга, Изтласкване, Трицепсово разгъване изправен, Клек, Пистолет, Напади.
Четвърто - Най-важният елемент при тренировката за корем е храненето. Без приемането на здравословна и пълноценна храна, която ни доставя необходимите хранителни продукти, за да функционира тялото ти в оптимален режим, няма как да се постигне желаният ефект върху коремните мускули. И докато повечето “трениращи” се поставят на диета от чисто козметична гледна точка, по-разумният вариант би бил да се избере режим на хранене, съобразен с финансовите ни и времеви възможности, който да е най-здравословен спрямо нашето тяло и потребности.
Мнението беше редактирано от Timon на 28.09.10 13:08.
05.02.12
19:53
Изобщо не мисли за чистенето,направи големи “плочки” под сланината пък после ако си упорит за 2 седмици си чист повярвай ми :)
06.02.12
22:34
Незнам за другите, но аз съм много доволен от спринтовете!
За стопяване на мазнини е най-важно храненето и кардиото. 80% хранене и 20 % тренировки за да свалиш шкембето. С коремни преси както каза първият потребител не се стопяват мазнините. Ако пък много ти се бърза може да пробваш някакъв фатбърнър :) Успех !
Мнението беше редактирано от Цеци на 12.02.12 14:43.