31.08.08
12:32
Не живея в България от 3 мееца насам, това е причината че спрях фитнеса, сега там където съм намерих дъмбели, но единия тежи 2 кг, смешно но факт, аз слагам двата в една ръка за да е по-тежко, но ми казаха, че било вредно, щото ръцете ми щяли да привикнат на леки тежести и после съм щял да се изморявам, ако увелича тежестите след време. Вярно ли е това, да спра ли упражненията??? Също така , ако може да ми кажете някое упражнения за разширяване на гърба гърба, но само с дъмбели, а и в домашни условия, благодаря :)))))
Малее лелеее.Явно тоя които ти го е казал това си няма и на представа от фитнес. А за раз6еряването .. набирания каквито може6 пез,зад врат всякакви вси4ко помага. С дъмбели гребане с дъмбел ,но с тези килограми някакъв ефект няма да има.
31.08.08
17:05
Излишно е да си губиш времето с дъмбели от по 2кг. Няма да има никакъв ефект, но ако си решил - жив и здрав :)
Едни кофички + набирания ще постигнат 20 пъти по-голям ефект.
Ако имаш желание да тренираш, няма значение, че не си в България, навсякъде се продават дъмбели, тежести и прочее, а също така съм 100% сигурен, че и фитнес зали могат да се намерят... А тези 2 по 2кг. ги остави на приятелката си, ако имаш, виж на нея ще са и супер :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.08.08 17:09.
е хора, мерси з аотговорите,ама къде да намеря у дома лост за набирания пред или ад врат, ако има някакво алтернативно упражнение за гръб у дома??? ;)
Монтирай си. :)
Със сигурност, там където си има спортни магазини. Бих се изненадал, ако нямат лостове за набирания, които се монтират за домашно ползване.
И ако все пак нямат, то .. ‘направи си сам’, не е толкова сложно. Аз съм се набирал и на лост, който е положен м-ду две секции....вършеше работа, докато секциите(талашит..), не започнаха да се поразпадат. :lol:
С тия гири от по 2кг, нищо няма да направиш. Огледай се за някой магазин, от който да си загупиш щанга, дъмбели...или най-добре намери фитнес, защото най-вероятно си под наем и няма да е подходящо да си правиш домашна фитнес зала. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 02.09.08 13:42.