Да се допитам малко ;)

02.09.08
11:31

Значи в неделя се учих да правя набирания направих 3 - 4 серии с по 6 - 7 набирания на другия ден имах мускулна треска на гърба отстрани на перките а на другия ден ВЧЕРА правих гърди и от набиранията маи имах леко усещане под гърдите смисал мускулна треска но много малко и меже би е било по кам гърба вапросамие днес СРЯДА трява да правя гръб а още имам лека мускулна дали мога да правя така да си правя устаналите упражнения и да не правя набирането защото сам праил в неделя и още ме даржи а за гърди правих лег плу лег кофички и дали ще мога да правя неска гръб да си направя останалите 3 упражнения ако трябва по 2 серии ще правя благадаря предварително ;)

02.09.08
11:35

Първо всичко което четеш тук са теорий и проучвания, и лични мнения.Всеки чете, обмисля и прилага според него.Никой не може да ти каже дали да правиш или не.Виж как се чустваш , и сам си прецени.Ако си изморен,болен,или просто нямаш тонус можеш да пропуснеш 1 тренировка, няма да дойде края на света.

DO

02.09.08
12:05

казано от cheFo`` на 02.09.08, 11:35:

Първо всичко което четеш тук са теорий и проучвания, и лични мнения.Всеки чете, обмисля и прилага според него.Никой не може да ти каже дали да правиш или не.Виж как се чустваш , и сам си прецени.Ако си изморен,болен,или просто нямаш тонус можеш да пропуснеш 1 тренировка, няма да дойде края на света.

Пича е абсолютно прав.

02.09.08
12:22

Да, така е.
От една страна, не си струва да правиш тренировката, ако не си възстановен и няма да я направиш качествена.
От друга, възможно е като започнеш да тренираш, изведнъж да ти дойде сила... и да направиш супер тренировка.
Е, първия вариант е по-вероятен според мен. :)

А за набиранията - нормално. Опитай след ден стабилен ден за гърди да ги правиш и ще усетиш, какво е ‘разтягане’ в гърдите. :))

02.09.08
12:24

Мерси :) и аз сам на това мнение но реших да се допитам до по опитни :)

DO

02.09.08
12:34

По-опитни от самия теб няма да има...Ще спреш да питаш други когато повярваш насамия себе си и започнеш да усещаш кое е най-добро за самия теб

02.09.08
18:40

Ще послушам саветати които е вярен ;) до някаде защото грябва и да се пита С питане сичко става има го и това ;)

Мнението беше редактирано от WessVall на 02.09.08 18:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1