12.08.08
19:19
Остана ми още един месец докато ми се оправи рамото и реших да ви попитам какво да правя.Тренирал съм 6 месеца,но не фитнес и сега 2 месеца не съм тренирал заради травмата.Дали да започна с кръгова тренировка или с програмата,която я има в сайта: http://www.bb-team.org/workout/1358/
Мисля и да тичам след тренировка по 20 минути,ще има ли смисъл или не ? Имам на предвид да не взема да се омазня много.
13.08.08
06:01
Какво ти е на рамото?
13.08.08
19:42
Ами почвай с програма за начинаещи за 3-4-5 седмици и чак после по онази за масата
Реших да видя как ще се чувствам направо по програмата.Днес,дори и с контузия след 1 месец без тренировки отидох да правя малко крака,поне колкото можех.Направо бях очуден от мен :-)
Вече започнах тренировки по програмата,но ме интересува дали примерно сега като имам леко оформени раце всичко ще изчезне и ще се омазня ? Знам,че зависи и от хран.режим,но искам да си качвам дори да е бавно,но по-чисто.След всяка тренировка въртя 20 минути на велоергометъра.
Дали ще качиш или свалиш зависи от калорийте ти за деня. А това какво ще качиш зависи от храненето. Един съвет според мен си предразположен и не употребявай никакви въглехидрати след 18ч.