04.09.08
20:51
Здравейте имам следната питанка за програма. Тренирам от 2 години на 18 съм и реших да сменя програмата ако може да ми препоръчате някоя, за маса 5 дневна... Мерси предварително
поне кажи как си тренирал досега, искаш ли да наблегнеш на някой групи, ръст, килограми .....
05.09.08
06:33
казано от FeNoMeNa на 04.09.08, 20:51:
Здравейте имам следната питанка за програма. Тренирам от 2 години на 18 съм и реших да сменя програмата ако може да ми препоръчате някоя, за маса 5 дневна... Мерси предварително
Здравей!
1. Подкрепям предходния пост: дай нещо повече за себе си!
2. Защо смислиш че 5 дневна програма ще е за маса. Съвет: Прочети малко повечко за принципите за покачване на мускулна маса и основни положения за същото. Струва ми се, че бъркаш нещата и е добре да си изясниш теоретичните постановки.
Предполагам отговора ми ще те подразни, защото не това искаш да чуеш. Но това е правилния път. Когато го направиш ще се убедиш и ще ме разбереш!
Успех!
Програма за Маса:
1.вземаш си около 100-150 лева в портфейла
2.отиваш до магазин за мебели АРОН
3.питаш някой от любезните консултанти да те опъти към секцията за масите
4.купуваш МАСА
5(и най-важна) СЯДАШ НА МАСАТА И ЯДЕШ.:)
казано от Никола на 05.09.08, 16:44:
Програма за Маса:
1.вземаш си около 100-150 лева в портфейла
2.отиваш до магазин за мебели АРОН
3.питаш някой от любезните консултанти да те опъти към секцията за масите
4.купуваш МАСА
5(и най-важна) СЯДАШ НА МАСАТА И ЯДЕШ.:)
Те това е решението :ohh:
Открита реклама :lol:
Кажи искаш ли да наблегнеш над някои групи и имаш ли хранителен режим (вярно не му е тука темата, но няма начин мускулна маса без ядене)
05.09.08
19:47
по-добре 4 дневна.В сайта има разни програми.Аз в момента тренирам по тази:По Гърди,Бицепс,Вт-крака корем,Че-Рамо,Трицепс,Пе Гръб,трапец.Класически вариант,ако ти върши работа действай.