гравити обувки...малко помощ...:)

08.09.08
07:36

http://www.youtube.com/watch?v=Zd_QrtE9xkk
Някой може ли да ми помогне с малко инфо относно къде в Бг могат да се закупят такива обувки...доста сайтове прегледах, но без резултат...ще съм благодарен...

Какво ще правиш с тия неща,да няма да висиш като прилеп надолу с главата :)

BU

08.09.08
12:55

Абе защо бе....толкова ли ви липсва изобретателност ? Намираш успоредка на някоя площадка,промушваш си краката,висваш и се упражняваш.Готово...

08.09.08
16:06

ами това е най-натоварващото и силово упражнение за коремната преса...най-дълбокаъа сепарация, най-...и т.н.
Знам аз за какво ми е, ами къде се продават...:)))))

казано от DeadManWalking на 08.09.08, 12:55:

Абе защо бе....толкова ли ви липсва изобретателност ? Намираш успоредка на някоя площадка,промушваш си краката,висваш и се упражняваш.Готово...

Мда това упражнение има много места,където да го правиш.Пък и на мене ми се струва че ще ти е по трудно докато се закачиш с тия ютии на краката  .Номера е тренировката да е хардкор,а не да слагаш някви женчовски обувки,за да правиш едно елементарно упражнение.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.09.08 18:05.

08.09.08
19:45

Едно елементарно упражнение, което освен това не е нито силово, нито особено предизвикателно ;) Разликата му с нормална преса на онова наклоненото (ако му се зададе максимален наклон) не е достатъчно съществена, че да си струва. И това го казвам като човек, на който са му губили времето достатъчно точно с това.
Иначе, такива вълшебни обувки нито съм виждал, нито съм чувал, но съм почти сигурен, че ако се потърси онлайн ще можеш да си поръчаш.

09.09.08
12:43

G33K….брат...не знам от колко време тренираш и колко разбираш...как ще се задържиш на лоста без такива обувки??????...я вземи пробвай...!!!...и пак ти казвам-нищо общо няма с никакви други преси...много ще ми е интересно, ако се окачиш с такива обувки и от мъртва точка, без да се залюляваш се опиташ да правиш преси-ами гаранция ти давам че на третата ще оклюмаш...он-лайн мога да си ги поръчам от e-bay(благодаря за безценния съвет). Просто питах дали някой е попадал в БГ спортн магазин на тях...тва е...!!!

BU

09.09.08
12:49

Нали ти казах как,бе?Ко’ щеш’!Ходи си давай парите за глупости....

Щял да оклюма...аз правя 15 спокойно,а не тренирам корема си.

Редактирано
DeadManWalking с тоя език в кварталната зала. Първо и последно предупреждение! Включваш се в тема, обиждаш титуляра и спамиш. Айде по-кротко!

Владимир Недков

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 10.09.08 10:45.

09.09.08
13:18

казано от slavko на 09.09.08, 12:43:

G33K….брат...не знам от колко време тренираш и колко разбираш...как ще се задържиш на лоста без такива обувки??????...я вземи пробвай...!!!...и пак ти казвам-нищо общо няма с никакви други преси...много ще ми е интересно, ако се окачиш с такива обувки и от мъртва точка, без да се залюляваш се опиташ да правиш преси-ами гаранция ти давам че на третата ще оклюмаш...он-лайн мога да си ги поръчам от e-bay(благодаря за безценния съвет). Просто питах дали някой е попадал в БГ спортн магазин на тях...тва е...!!!

Лоста ти е в свивката на краката при коленете, краката са свити..просто и логично. Хващаш се, завърташ се малко с главата надолу, издърпваш се и позицията е заета..as simple as that. Естествено, че без такива обувки няма да седиш точно както седи оня на клипа, но и разликата не мисля че е забележителна (правил съм го и на шведска стена с изцяло изпънати крака и без задника ми да опира в пръчките, и на лост по начина, по който казах).

Мнението беше редактирано от G33K на 09.09.08 13:19.

IB

09.09.08
18:45

Аууу... как не се бях сетил за тия преси. Нищо че е 10 часа и изкарах 12 чаова смяна на работа отивам да ги пробвам на близката площадка!  :)

ЕДИТ: Направих 3 серии по 8 за проба, пресата ми се понатовари, обаче адски ми беше неудобно... болеше ме доста в сгъвката на коленете, ама аз съм и по-тежичък така че... :P

Мнението беше редактирано от Iliqn Bonev на 10.09.08 09:58.

10.09.08
07:23

илияне, сподели после как е минала тренировката...:)

BU

10.09.08
11:36

Илияне,не се притеснявай за сгъвката на коленете...в началото просто търпи,с тренировките ще заздравее и няма да я усещаш повече. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1