програма

07.09.08
12:33

здравеите може  ли да ме съветвате за програмката ми понеже от утре ще  почвам по нова програма  за малките мусколи (рамо бицепс трицепс ) достатъчни ли са по 3 упражнения  а за големите мусколи (гръб крака гърди ) по 4 благодаря много :) ! и ако може да ми предложите някои упражнения за гърди добри ли са горна лежанка обикновенна  флаис и кофички  за гръб  мъртва тяга гребане с дъмпел  мечка  вертикален скрипец за крака  клек (пълен) предната част на уред задна на уред  и вдигане на пръсти  краката  мисля да ги правя по 3 упражнения понеже са ми доста големички иска ми се да напредна на другите мусколи  бицепс  прав лост крив лост  и с дъмпели където въртя горе  за трицепс на уред  френско  и от лег с тесен хват  мисля да ги правя 4x8-6 за големите мусколи за малките мусколи  4x8-6 и краката да бъде нещо средно ако може 3x10 благодаря много стажа ми е 6-7 месеца за раменете забравих :) те 4 упражнения ако може да ми предложите

Моля, опитай отново да представиш програмата, но под формата на списък, а не така, както протича в мисълта ти. :) От това, което разбрах, 4 упражнения за големи и 3 за малки мускулни групи е разумно, ако имаш удовлетворителен стаж в тренировките, може би два пъти над посочения от теб.

07.09.08
16:43

ахам :) няма проблем сега ще я представя във вид на списък :) представих я така понеже един приятел доиде когато я правех и не можех да се съсредоточа :) така ето я и нея :)
понеделник : гърди
полулег за горната част
обикновен лег
флаис
кофички и можеби още едно за горната част на гърдите с дъмпели всички упражнения  реших 3x8-6 пък другата програмка с 4 сериики понеже ме боли лакътя от 2 седмици малко да си почине
сряда :  рамо
ако може да ми предложите за него
петук : гръб и трицепс
гръб : вертикален скрипец
      гребане с дъмпел
      мечка
      мъртва тяга
трицепс : лег с тесен хват
          френско
          и на уред на скрипец
неделя : бицепс , крака
бицепс : сгъване с прав лост
          сгъване с крив лост
        и сгъването с дъмпели при което горе се извива  леко
крака :  малко по леко понеже спрямо другите части са доста големи
        клек ( пълен )
        на машина за предната част
        на машина за задната част
        прасец
        п.с опс забравих предмишницата и трапеца трапеца към гръб и предмишница към трицепс
        прасеца предмишницата трапеца 3x30 и всички други мусколни групи повторенията и сериите  са им 3x8-6   освен краката  те са нещо средно 3x10 така дали е добре за момента стажа ми е можеби 7 месеца благодаря много !

Бицепс и крака,не е ли по добре при гърдите?(ако правиш крака както си посочил в 4-5 упражнения бицепа го премести при гърдите и мисля че за тях(гърдите) 3 упражнения в 3-4 серии са достатъчни за стажа ти(аз съм със 16-17 месеца стаж и 3 упражнения в 4 серии за гърдите си ми влизат идеално)
За рамената например:раменни преси 4 серии,разтваряне в страни с дъмбели 3 серии и разтваряне за задно рамо 3 серии
Тренировката ти за гърба ми харесва.
Бицепса зашо сгъване с прав и после с крив лост??!? Прави за 1-во упражнение Сгъване с щанга няма значение каква само гледай хвата ти да е един и същ при трите серии или чуково или сгъване с думбели.За 2-ро упражнение Скотово или сгъване от седеж или полулег,За 3-то,ако имаш нужда Концентрично

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.09.08 18:39.

09.09.08
09:38

ахам благодаря а мога ли програмката да я направя така 1ви ден :гърди
                                                            2ри ден :бицепс трицепс
                                                            3ти ден :гръб
                                                            4ти ден :рамо крака
и също ако може да ми кажете дали ще е добре като правя бицепс и трицепс 1во примерно бицепс после трицепс  и редувам упражнение за бицепс за трицепс ... понеже така ми каза да правя един човек и за моя стаж 3 упражнения с по 3 серии дали са достатъчни за бицепс и трицепс още повече като са заедно благодаря :)

12.09.08
18:43

може ли някои да ми каже дали е добре така както е на предния коментар благодаря :)

12.09.08
19:28

1.гърди
2.гръб
3.крака и рамо
4.ръце

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1