15.09.08
16:09
кое по точно е това упражнение изтегляне на дъмбел с една ръка, кикбек?или с дъмбел над глава??
Aко е за ‘избутване’, може да мине за дъмбел над глава, ама с изтегляне, най-вероятно е гребане с дъмбел. Поне според мен. :)
В какъв контекст е написано?
15.09.08
17:48
и аз мисля че е гребане с дъмбел.Сигурен ли си че не е избутване
това е дадено като упражнение за трицепс ето и линка http://fitnessmania.free.bg/e_weight.html последното упражнение от ден 1-ви
много е глупаво хора които по незнаино какви причини измислят странно име на упражнението от което не може да се разбере за какво точно иде реч
15.09.08
18:49
казано от WarChieft на 15.09.08, 17:48:
и аз мисля че е гребане с дъмбел.Сигурен ли си че не е избутване
15.09.08
19:03
Щом имат предвид трицепса предполагам е кик - бек. Но да правиш кик - бек с 4-6 повторения... :) Намери си друга програма е моят съвет!
16.09.08
06:29
Това е BS упражнение... Пълна глупост... Гаранция че това упражнение, нищо няма да ти даде като резултат.
Би било ефективно ако се прави с кабел (без ръкохватка) за финално уппражнение за трицепс за максимална изолация и приток на кръв в мусклула, но не е изграждащо движение!!
имаш предвид разгъване с една ръка на скрипец с въженце?
а за това изтегляне на дъмбел аз мисля че е разгъване над глава
16.09.08
07:26
казано от Brutalist на 16.09.08, 07:05:
имаш предвид разгъване с една ръка на скрипец с въженце?
а за това изтегляне на дъмбел аз мисля че е разгъване над глава
Ако е разгъване над глава е супер, но ако е кик бек, както предполага Г. Гайдов, то тогава си е BS
16.09.08
13:44
Тъпо написано, наистина и аз помислих, че е гребане за гръб. Както и да е, дори разтваряне над глава да е, 4 повторения... пък и не е подхоящо в края на тренировката да разтвравяш над главата. По-добре като второ упражнение, след солидна загрявка на лакътните сухожилия.