17.09.08
16:38
Здравейте, някой ако има мнение нека го сподели, понеже гледах разни нови програми а това упражнение не ми харесва.
17.09.08
17:11
Разбирам да питаш заместител на мъртва тяга, но на екстензии
17.09.08
17:24
Тягата е много по добра от екстензиите. Иначе супермен и добро утро са за областта на кръста.
Има тяга в конкретната програма, но наистина супермен не е лош вариант. Не се бях сетил. Но мисля също че придърпването на долен скрипец може да замести екстензиите.
Мнението беше редактирано от Dunker на 17.09.08 17:45.
17.09.08
17:49
казано от Борис Коцев на 17.09.08, 17:43:
Има тяга в конкретната програма, но наистина супермен не е лош вариант. Не се бях сетил. Но мисля също че придърпването на долен скрипец може да замести екстензиите.
Скрипеца си е за уплътняване на гърба, но немисля че удря кръста, за да е равностойно на екстензиите.
казано от FRANKO1 на 17.09.08, 17:44:
“GOOD MORNING”
Още един глас за това упражнение.
казано от FRANKO1 на 17.09.08, 17:44:
“GOOD MORNING”
Много добро и много подценявано упражнение, само да внимавате с задното бедро, че в началото ще има мъки ;))
Според мен няма по подходящо от екстензии. Ако нещо те боли нещо не прави нищо за тези мускули, тяга само би влошила нещата.
1 приятел ми каза, че растяло много дупето от тях, а на мен тва ми е проблем. Смисъл не съм дебел изобщо, но гъзът ми е голям.
казано от Борис Коцев на 18.09.08, 18:31:
1 приятел ми каза, че растяло много дупето от тях, а на мен тва ми е проблем. Смисъл не съм дебел изобщо, но гъзът ми е голям.
Приятелят ти или си измисля, или е в заблуда, или се еб*ва...
18.09.08
19:42
Какво представлява good morning и супермен
аХахаха :lol: ставало голямо дупето!Пълни глупости!От тягата и от клека може да ти порастне но не и от хиперекстензиите.
Точно пък хиперекстензиите почти не влизат в дупето. А и гъзът расте от мазнините по него, не от мускул (е, има и някакви изключения предполагам, но ме съмнява да си от тях). Така че погледни храненето как е, а не се притеснявай за упражненията. Аз от известно време правя всеки ден хиперекстензии (а преди това - good morning, което влиза на същите места) и не ми е порастнал грам.
Мнението беше редактирано от G33K на 18.09.08 20:01.
Няма какво да го мислиш, гъза ти ще стане също толкова голям и със и без екстензии. Опитай да имаш ниски мазнини и не би трябвало да е проблем.
А за сведение, жените точно за оформяне на задника се спукват от екстензии.
Ако мога да ти дам по-общ съвет: Опитай да се развиваш пропорционално, няма по-добро от това.
20.09.08
15:41
Мъртва тяга
21.09.08
19:31
Вярно е че напряга и там но ако от това расте дупето, досега да си човека-гъз.