17.09.08
16:06
Понеже долната ми част е доста напред като мускулна група,мисля да акцентирам върху раменете и от части гърба (въпреки че гърба ми си е доста добре,но раменете имат нужда).Следя редовно форума и мисля че с храненето ще се оправя,но етоя и програмата по която предполагам че ще тренирам.
По-Почивка
Вт-Рамо,Трицепс
Ср-Почивка
Че-Гръб,Трапец
Пе-Почивка
Съ-Гърди,Бицепси
Не-Крака,корем
Друг вариант би могъл да е рамо и трапец и гръб и трицепс ,но след тежка тренировка за гръб можеби няма да издържа и трицепс,като чели при рамото ще е по добре ми се струва.
Краката от 3 седмици ги тренирам по по особен начин ,така че хем да ги тренирам,за да не се застоявам обаче да не растът (поне не много).Тренирам ги или на на 3 трисета или на 3 гигантски серии или с почивки от 30-40 секунди м-ду сериите.Всичко останало си тренирам стандартно за маса с 2-3 миутни почивки,много тежко и концентрирано.(това за краката мисля че все пак е по добре от колкото изобщо да не ги тренирам ???)
Щом няма да натискаш много на краката, не виждам проблем да ги сложиш с гърдите.
Освобождаваш си един ден. Дали ще е за почивка или ще го използваш за някоя шмекерия, като по-лека/допълваща/ тренировка за гръб или рамо, твой избор.
Просто като идея. :)
17.09.08
16:23
нз аз мисля да си ги тренирам така както съм описал пък и аз ако ще ги слагам при гърдите по добре изобщо да не ги тренирам тия крака,а мисалта че пропускам тренировки не ми харесва.
17.09.08
17:18
Еми сплита е добре. Почивка и от двете страни на рамото е добре значи ще има възстановяване. Еми остава само да избереш добри упражнения и да даваш яко напред. Успех.
17.09.08
19:43
ами 3-4 упражнения за рамо и 2-3 за трицепс зависи от моментното ми състояние може 3 за рамо 3 за трицепс,може 4 за рамо 2 за трицепс, ноже и 4 за рамо и 3 за трицепс, ще “слушам” кво ми говори тялото и... Скоро почвам стабилно и суперсерии,дропсерии и тн да размажа тия рамена :)
18.09.08
05:10
И аз от другата седмица съм решим малко да дам приоритет на раменете,но бих сложил с тях трапеца,а при гърба бицепса и гърдите трицепс,защото в същото време търся сила в гърдите и гърба,а и ако досега си тренирал ръцете отделно това ще е нов стрес за тях и може и те да дръпнат.Дропсерийте са доста добри за рамото.Аз лично съм правил само за средното дропове,докато супер серийте не ги харесвам много по простата причина,че предпочитам да си тренирам с по-тежичко и след тренировката да съм скапан.:)...и успех.
18.09.08
11:40
казано от 666_Deni_666 на 18.09.08, 05:10:
И аз от другата седмица съм решим малко да дам приоритет на раменете,но бих сложил с тях трапеца,а при гърба бицепса и гърдите трицепс,защото в същото време търся сила в гърдите и гърба,а и ако досега си тренирал ръцете отделно това ще е нов стрес за тях и може и те да дръпнат.Дропсерийте са доста добри за рамото.Аз лично съм правил само за средното дропове,докато супер серийте не ги харесвам много по простата причина,че предпочитам да си тренирам с по-тежичко и след тренировката да съм скапан.:)...и успех.
Май така ще бъде
Почивка
Рамо,Трапец
Почивка
Гръб,Бицепс
почивка
Гърди,Трицепс
Крака,Корем
но никога до сега не съм тренирал Бицепс след гърба и трицепс след гърди.Някакви съвети да ми дадете упражнения серии едно друго.Преди като ми бяха ръцете изолирани правех 2-3 упражнения за бицепс и 3 за трицепс в 3 много рядко някои упражнения в 4 серии
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 18.09.08 11:41.