Фитнес програма ?

21.09.08
07:13

Здравейте  ! :) Висок съм 183 и тежа 78 кг.Решил съм да се занимавам сериозно със фитнес.Преди 2 години ходих,но 3 пъти в седмицата.Сега установих ,че мога да издържа два дена тренировки и един ден почивка.Програмта ми за сега е таква:
Понеделник: Бицепс и гърди
Вторник: Гръб и трицепс
Сряда: Почивка
Четвъртък: Рамо,трапец и крака
Петък: Бицепс и гърди
Събота: Почивка
Неделя: Гръб и трицепс
Не ми се струва най-правилната затова и отварям темата.Ако може някой коректен потребител да ми измисли програма за 2 дена фитенс и 1 ден.Целта ми е не да отслабвам,а да направя мускули и релеф.

21.09.08
07:34

примерна програма...
понеделник гърди+бицепс
вторник:гръб+трицепс
сряда:почивка
четвъртък:рамо+корем+трапец
петък:крака

има и много други варианти въпрос на избор е може гърба да го комбинираш с бицепс и гърдите с трицепс и т.н

21.09.08
07:39

В сайта има много и подходящи само да търси човек !

Мнението беше редактирано от Владимир на 21.09.08 07:40.

21.09.08
10:38

казано от caspera на 21.09.08, 07:34:

примерна програма...
понеделник гърди+бицепс
вторник:гръб+трицепс
сряда:почивка
четвъртък:рамо+корем+трапец
петък:крака

има и много други варианти въпрос на избор е може гърба да го комбинираш с бицепс и гърдите с трицепс и т.н

За събота или неделя ?

Мнението беше редактирано от Cheresharche на 21.09.08 10:40.

KR

21.09.08
17:12

1 ден - Гърди , предно и средно рамо, корем
2 ден - гръб, задно рамо, трапец
3 ден - почивка
4 ден - бицепс, трицепс
5 ден - крака, корем
събота и неделя си почивка ! Пробвай по тази може да ти се отрази добре. Специално на мен ми е малко трудно след Полулег да правя Раменни преси, но всеки е различен

21.09.08
20:33

Доста добра програма. С нея съм постигал най - голямия си напредък досега.

22.09.08
12:59

казано от kristian_k на 21.09.08, 17:12:

1 ден - Гърди , предно и средно рамо, корем
2 ден - гръб, задно рамо, трапец
3 ден - почивка
4 ден - бицепс, трицепс
5 ден - крака, корем
събота и неделя си почивка ! Пробвай по тази може да ти се отрази добре. Специално на мен ми е малко трудно след Полулег да правя Раменни преси, но всеки е различен

Мерси ! :) Ще пробвам.

Мнението беше редактирано от Cheresharche на 22.09.08 13:02.

22.09.08
14:04

в момента и аз тренирам по тази сплит мисля ,че си е стандартен  и не забравяй ,че тренираш понеделник,вторник,четвъртък и петък ,а сряда,събота и неделя са ти почивка ...защото съм забелязал ,че повечето правят сплита и събота и неделя почват пак отначало да правят гърди гръб и т.н. .Така се събират някой мускулни групи по 2 пъти в седмицата ,а това е само излишно пренатоварване и претренирване

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1