Controlled Labs от KVM NUTRITION LTD.

Темата е заключена.
Прескочи до:
NI

30.08.08
15:02

Мога ли да очаквам покачване на мускулна маса от GlycerGrow ? По колко и кога се пие ?

Мнението беше редактирано от Ninj0 на 30.08.08 15:03.

30.08.08
16:43

Само напомпеност по време на тренировка! И то яка такава!

ИВ

30.08.08
18:25

По 3-4 лъжички 30 минути преди и след тренировка с много вода :).

CL

30.08.08
20:01

казано от Ninj0 на 30.08.08, 15:02:

Мога ли да очаквам покачване на мускулна маса от GlycerGrow ? По колко и кога се пие ?

Мускулна маса само с Glyser Grow нама да постигнеш. Неговото предназначение е да подпомага клетъчната хидратация в добавка към креатинов или азотен продукт, а след цикъл с креатин да запази постигнатите разултати. Препоръчват се 3 лъжици с 1 литър вода, сок или спортна електролитна напитка, като сместа започва да се пие преди, продължава по време и се завършва след тренировка.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.08.08 20:03.

CL

08.09.08
13:25

Blue Gene
Натурална анаболна матрица

Формула с контролирано усвояване
Енергия и издръжливост без стимуланти
Повишава силата с натурални съставки
Ускорява възстановяването
Натурално повишава хормоналните нива
Безопасен и безвреден

Blue Gene е създаден за да помага професионалните атлети да оптимизират митохондриалната си биогенеза, хормоналните нива и обогатят кръвта си с кислород по време на тренировка и възстановяване. Напълно натуралната формула повишава издръжливостта, силата и ускорява възстановяването без да използва прохормони или забранени субстанции. Това означава, че няма нужда от терапия след цикъл, няма депресия и странични ефекти като при стероидите.
Cissus е натурална антикортизолна и антикатаболна съставка, която направи фурор в производството на суплементи. В тази формула се използват активните и ефективни фитосъставки повишаващи здравината и устойчивостта на връзките и сухожилията, функцията на които е най-важна за физическата сила и форма. Действащ също и като натурален глюко-кортикоиден антагонист, Cissus има антивъзпалителни и аналгетични свойства. Carnitine е добавен във формулата заради многото полезни свойства, включващи възстановяване от много интензивни натоварвания и редуцирането на DOMS. Повишава способността да се тренира по-тежко и по-често. Тестовете показват повишение на енергията и концентрацията и редуциране на нивата на холестерола и телесните мазнини. Друго свойство на Carnitine е натуралнатото повишаване на хормоналните нива по време на тренировка включително и на IGF. Екстракти от Carao и Catuaba действат синер гично заедно с другите съставки за доставяне на повече кислород в мускулите, повишаване на издръжливостта и силата и като бонус действат благоприятно на либидото. Quercetin и Ginkgo Biloba се използват за натурално увеличаване на постиженията, чрез повишена кислородната циркулация и се явяват една добра алтернатива на анаболните стероиди. В допълнение формулата служи за оптимизатор на имунната и респираторна система с мощни антиоксидантни, антивирусни и антиалергични свойства. Натриев бикарбонат служи за хидрогенен буфер, редуцира умората по време на тренировка и ускорява възстановяването между сериите. Icariin, екстракт от семена на грозде, екстракт от семена на Grifonia Simplicifolia, Apigenin, Luteolin и Niacin работят синергично за увеличаване на кръвния поток, нивата на хормона на растежа и циркулацията и нивата на тестостерон подтискайки естрогена. Също така оказват влияние на нивата на холестeрола защото той е основен фактор за производството на тестостерон от организма.

Доза: 5 таблетки
Опаковка: 150 таблетки
Употреба: 5 таблетки 60 мин. преди тренировка, а в почив-ните дни във време по избор.
Цикъл: 8 седмици употреба, 2 седмици почивка

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 08.09.08 13:27.

CL

11.09.08
15:55

Controlled Labs T-Shirt
Удобство в ежедневието и в залата

Тениска с оригиналното лого на Controlled Labs от предната страна и голямо лого с бодибилдер отзад. Произведена е от висококачествен памук 100%, не се свива и не променя цвета си при пране. Щампата е направена от изключително устойчиви материали. Използвани са тениски произведени от най-финото и качествено трико на „Fruit Of The Loom“, марка която има близо 160 годишна история в производството на текстилни изделия и е утвърдена на световния пазар като еквивалент за качество. Удобни са за ежедневна употреба и за тренировка.
Цвят: Черен (другият цвят е оранжев, но не се ванся)
Размери: XL и XXL
Цена: 22 лв.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 11.09.08 16:01.

11.09.08
19:25

От къде може да си закупим въпросната тениска ?

Мнението беше редактирано от pozoko на 11.09.08 20:30.

FZ

12.09.08
13:32

казано от Controlled Labs на 11.09.08, 15:55:

Controlled Labs T-Shirt
Черен (другият цвят е оранжев, но не се ванся)

Бели няма ли ?  :smirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.09.08 13:33.

CL

12.09.08
14:49

казано от FZKTWGS на 12.09.08, 13:32:

казано от Controlled Labs на 11.09.08, 15:55:

Controlled Labs T-Shirt
Черен (другият цвят е оранжев, но не се ванся)

Бели няма ли ?  :smirk:

Най стария вариант са били бели с надпис “Controlled Labs Fuck The Genetics”. Този които предлагаме е новият вариант и за сега не се произвеждат бели. По-старите цветове са синьо и червено, но ги спират и са оснтанали само малки номера. Новите са черно и оранжево, но внасяме само черния цвят.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.09.08 14:53.

12.09.08
15:42

а от къде могат да бъдат закупени не каза ?!!?

12.09.08
15:49

Съвсем скоро с отварянето на най-новият магазин за хранителни добавки на територията на морската столица -  Варна - BelchoHristov.Com със всеки закупен продукт на КЛ юе получавате и тениска подарък от мен ;) Т.е. във Варна, чрез мен! :)

NI

12.09.08
16:41

Очаква ли се да се внесат тенсики с други размери конкретно L и М ?

12.09.08
17:08

Панталонки ще има ли

CL

12.09.08
19:26

казано от Ninj0 на 12.09.08, 16:41:

Очаква ли се да се внесат тенсики с други размери конкретно L и М ?

Зависи колко хора се интересуват от тях. Повечето търсят големи размери.

CL

12.09.08
19:27

казано от R-tin на 12.09.08, 17:08:

Панталонки ще има ли

Никога не е имало и няма изгледи да има.

CL

12.09.08
19:29

казано от Nitrix на 12.09.08, 15:42:

Току що ги внесохме и сега очаквам дистрибуторите да ги заредят по магазините. От кой град си?

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.09.08 19:32.

13.09.08
05:47

казано от Controlled Labs на 12.09.08, 19:29:

Току що ги внесохме и сега очаквам дистрибуторите да ги заредят по магазините. От кой град си?

ОТ Бургас !?

CL

13.09.08
17:08

казано от Nitrix на 13.09.08, 05:47:

ОТ Бургас !?

Наш дистрибутор там е г-н Станимир Жеков собственик на магазини “Изгори мазнините” и “Фитнес мания”, но още няма тениски при него.

13.09.08
17:41

казано от Controlled Labs на 13.09.08, 17:08:

казано от Nitrix на 13.09.08, 05:47:

ОТ Бургас !?

Наш дистрибутор там е г-н Станимир Жеков собственик на магазини “Изгори мазнините” и “Фитнес мания”, но още няма тениски при него.

слабо :)

21.09.08
14:16

Здравейте. Имам въпрос, с кой продукт е най-добре да комбинирам REDuction, при положение, че нямам кой знае колко за чистене - може би около 2-3 килограма които натрупах през лятото понеже не трнирах. Та си мислех за REDuction + Blue Up може би? Целта ми е да изчистя няколкото излишни килограма, да натрупам малко чиста мусклулна маса и релеф. Благодаря предварително!

CL

21.09.08
15:29

казано от titoget на 21.09.08, 14:16:

Здравейте. Имам въпрос, с кой продукт е най-добре да комбинирам REDuction, при положение, че нямам кой знае колко за чистене - може би около 2-3 килограма които натрупах през лятото понеже не трнирах. Та си мислех за REDuction + Blue Up може би? Целта ми е да изчистя няколкото излишни килограма, да натрупам малко чиста мусклулна маса и релеф. Благодаря предварително!

С омега 3-6-9, може и ВСАА и/или аргинин.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 22.09.08 05:22.

22.10.08
06:09

Направих вече почти почти един месец с REDuction + Purpule Wraath + тази програма  и някакъв опит за НВД и съм много доволен от резултатите, наистина видимо свалям мазнини(над 4кг. а за моите 70 това не е малко като съотношение) , оформям мм доста ефективно(дори ми се струва, че качвам). Сега мисля като свърша с REDuction-а да не взимам за още 1 месец защото няма смисъл, ами да продължа Purple Wraath с Green MAGnitude и някакъв протеин + същата програма и НВД ?

CL

22.10.08
08:03

казано от titoget на 22.10.08, 06:09:

Направих вече почти почти един месец с REDuction + Purpule Wraath + тази програма  и някакъв опит за НВД и съм много доволен от резултатите, наистина видимо свалям мазнини(над 4кг. а за моите 70 това не е малко като съотношение) , оформям мм доста ефективно(дори ми се струва, че качвам). Сега мисля като свърша с REDuction-а да не взимам за още 1 месец защото няма смисъл, ами да продължа Purple Wraath с Green MAGnitude и някакъв протеин + същата програма и НВД ?

Малиновите кетони, използвани в REDuction са еквивалент на синефрин и са убиец за мазнините. Отделно самите ВСАА в Purple Wraath също премахват мазнините и стимулират натуралните анаболни процеси в тялото. Избора за следващия месец е добър. Бих си позволил да препоръчам и азотен бустер към комбинацията за допълнително стопяване на мазнините и покчване на чиста мускулна маса. Протеина задължително да е суроватъчен. Успех!

22.10.08
09:04

В Пловдив имате ли представителство?

Мнението беше редактирано от USANS на 22.10.08 09:04.

CL

22.10.08
10:12

казано от USANS на 22.10.08, 09:04:

В Пловдив имате ли представителство?

Все още нямаме представител в Пловдив. Уговорихме се с едни , после с други, но не се получи - много са несериозни пловдивчани само обещават и не изпълняват.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 22.10.08 10:14.

22.10.08
11:35

чудех се на какъв протеин да се спра, искам преди всичко да са качествени нещата които взимам(за това и се спрях на CL) и си мислех за протеин на syntrax , но ако можете да ми препоръчате нещо неизоставащо като качество но изоставащо като цена, ще оценя информацията :)

27.10.08
12:50

Тъй като искам да изпробвам ГреенМаг-а,имам един въпрос.Кой ще е най-удачният вариант:
1. Прием в тренировъчен ден:1 доза преди и 1 след тренировка
  Нетренировъчен ден:1 доза
2.По една доза всеки ден

CL

27.10.08
16:40

казано от immortal88 на 27.10.08, 12:50:

Тъй като искам да изпробвам ГреенМаг-а,имам един въпрос.Кой ще е най-удачният вариант:
1. Прием в тренировъчен ден:1 доза преди и 1 след тренировка
  Нетренировъчен ден:1 доза
2.По една доза всеки ден

Достатъчен е един прием дневно по едно и също време всеки ден.

11.11.08
20:37

Здравейте на всички.Аз съм нов в този сайт, но отдавна следя без просто да бъда регистриран.И сега тъй като вече съм бих искал да ви попитам и да ме посътвате какво да правя от сега нататък.От три години тренирам по фитнес залите,сега съм на 17 почти 18 и мисля, че се нуждая от нещо сериозно.Досега съм тренирал чисто като в момента съм 71 кг, 1.80-висок и съм се спрял на Green Bulge креатиновата матрица, която ми изглежда доста изгодна.Дали е време на преминавам към този вид продукти изписани в тази статия и ако ДА дали след привършване на количеството на добавката резултата се запазва... ?

P.S. Благодаря предварително ;)

11.11.08
22:38

Общо взето ще вдигнеш сила от продукта, с повече сила и добро хранене и възстановяване ще имаш по-обемна и интензивна тренировка.Съответно при изпълнени тези условия - по-добър мускулен разтеж.
Иначе като свърши продукта след седмица две силата ще намалее, нормално е.

CL

12.11.08
05:33

казано от Magnificent на 11.11.08, 20:37:

Здравейте на всички.Аз съм нов в този сайт, но отдавна следя без просто да бъда регистриран.И сега тъй като вече съм бих искал да ви попитам и да ме посътвате какво да правя от сега нататък.От три години тренирам по фитнес залите,сега съм на 17 почти 18 и мисля, че се нуждая от нещо сериозно.Досега съм тренирал чисто като в момента съм 71 кг, 1.80-висок и съм се спрял на Green Bulge креатиновата матрица, която ми изглежда доста изгодна.Дали е време на преминавам към този вид продукти изписани в тази статия и ако ДА дали след привършване на количеството на добавката резултата се запазва... ?

P.S. Благодаря предварително ;)

Добър избор! Комбинирай го с повече протеин и интензивни тренировки поне за 2-3 месеца и ще имаш резултати. В Green Bulge освен креатин има и аргинин и таурин които ще ти помогнат за мускулната маса. Emzo е прав, че след като свършиш опаковката силата ти ще падне след около 2 седмици, но покачената мускулна маса можеш да запазиш ако ти е наред храната. Затова се прави цикъл от по 2-3 месеца и се почива 1 месец и после пак цикъл и така подържаш силата и растежа постоянно на ниво.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.11.08 05:42.

12.11.08
08:51

Благодаря на всички за бързите отговори.Ще последвам вашите съвети ;)А били било добре ако през следващите 3 месеца вземам Green Bulge, а след това пак ще започвам бокс тренировки... и там предвид интензивните тренировки ще се изчиста доста.Та въпросът ми е дали ще има драстичен спад на мускулна маса?И какво трябва да взимам през този период на дефиниция?

Мнението беше редактирано от Magnificent на 12.11.08 08:59.

CL

12.11.08
09:19

казано от Magnificent на 12.11.08, 08:51:

Благодаря на всички за бързите отговори.Ще последвам вашите съвети ;)А били било добре ако през следващите 3 месеца вземам Green Bulge, а след това пак ще започвам бокс тренировки... и там предвид интензивните тренировки ще се изчиста доста.Та въпросът ми е дали ще има драстичен спад на мускулна маса?И какво трябва да взимам през този период на дефиниция?

Винаги когато има изчистване има и спад на мускулната маса. Неможе да се премахват само мазнините. Наблегни повече на покачването на чиста мускулна маса без мазнини, което значи строга диета.

13.11.08
19:05

Имам един въпрос-Ако приемам Флоода само преди тренировка това в моя случай означава прием 4 месеца,това не е ли много?Трябва ли да се прави някаква почивка или не?

CL

14.11.08
07:31

казано от immortal88 на 13.11.08, 19:05:

Имам един въпрос-Ако приемам Флоода само преди тренировка това в моя случай означава прием 4 месеца,това не е ли много?Трябва ли да се прави някаква почивка или не?

White Flood се приема само преди тренировка. От това което си написал съдя че тренираш 3 пъти седмично. Цикълът с Flood e 8 седмици употреба / 4 седмици почивка. В твоя вариант една кутия ще ти стигне за близо 6 месеца.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 14.11.08 07:32.

17.11.08
18:33

Имате ли в наличност мостри от Флоода в магазина в София и ако е да каква им е цената ?

CL

18.11.08
07:01

Мострите са безплатни. Controlled Labs още не са произвели мостри на Flood и незнам да имат замисъл да го правят. Ако си проверявал сайта на производителя онези мостри са от Flood на таблетки, но в България още не сме го внесли поради високия долар и по-скъпата му цена сръвнена с този на прах.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 18.11.08 07:04.

CL

16.12.08
07:06

Вече можете да намерите продуктите на Controlled Labs
тук —>http://weider.bg/
и тук —>http://weeklycheap.bg/

17.12.08
15:40

CL няма ли да направите някоя коледна промоция и вие ? :)

17.12.08
20:08

Аре ве градски, ела в магазина ми и виж какво се казва промоция!!! ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1