22.09.08
15:49
Малко ме е срам ама :down: очаквам експертни мнения.Според мен горната част трябвя да я направя по-голяма и после долната ;)
след като се свързах с вещо лице делнах на снимката ;)
В неделя правих следното за гърди:4 серии с лоста за горна част,2 серии дъмбели за горна после 3 серии дъмбели за средна и флайс за средна част.Какво да правя за да стегна това ;(
Всъщност какво да направя за да изглеждат плоски ако е възможно или поне нормални :)
Темата беше редактирана от slavistaaa на 23.09.08 07:26.
22.09.08
17:05
Май имаш гинекомастия... Лоши новини...
И въпреки диагнозата от Николай които найстина може и да е прав-отиди на лекар веднага!
Ясно се вижда, че имаш гинекомастия
бтв на колко години си ?
на колко години се обръсна за пръв път?
по колко пъти се бръснеш на седмица ?
22.09.08
17:36
На 15 съм,правя 16 след 2 месеца.Това с тренировки може ли да се коригира или?
Мнението беше редактирано от slavistaaa на 22.09.08 17:43.
22.09.08
17:47
Май си е гинекомастия.Консултирай се с лекар.Гинекомастията се отстранява оперативно та колкото и да си натоварваш гърдите и да растат няма да ги оправиш.(Предполагам е от наднормено тегло като малък може и от някакви медикаменти ако са те тъпкали и други причини има)
22.09.08
18:00
Ами все пак съм в пубертета още,ще изчакам до 17 и тогава ще видя как ще е :S
22.09.08
18:07
Недей изчаква , а отивай на лекар !
Прави Лежанка - 4х8, полу лег 4х8, Дъмбели от лег, дъмбели от полу лег. пак 4х8 с максималната тежест която вдигаш. Така докато станеш на 17-18, за да видиш как ще е, ако до тогава е зле, операция... За жалост това е истината.
А БЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЛЕЖАНКИ ДА ПРАВИЛ !!!!! ХОДИ НА ЛЕКАР ТВА Е ПРОБЛЕМ НА ХОРМОНАЛНА ОСНОВА !!!!!!
Освен ако не искаш като излезеш от пубертета да осъзнаеш, че приличаш повече на жена и вече е късно да се прави каквото и да е
Тва не се ли получава от забранени медикаменти ? Съмняжам се да си ползвал такива , явно нещо в гените . Ако си с наднормено тегло и тва са мазнени, а не от млечни желези не е гинекомастия . Абе лекаря е задължителен !
23.09.08
05:39
Получава се както от забранени медикамнти, така и от хормоналната буря в пубертета. В случая е второто. Не можеш да промениш изобщо гинекомастия с упражнеия - гръдните мускули ще поранат, но мастната тъкан отгоре няма и да помръдне. Ако те притеснява, оперирай се. Разбира се, на първо време се иска консултация, извън този форум. Все пак прекалено много прилича на гинеомастия и най-вероятно е. Ако е, със сигурност не очаквай да я премахнеш с упражнения или диети, съжелявам.
23.09.08
07:24
Сега се връщам от личния ;) Май са добри новините,оказва се че имам мастопатия.С 2 думи много съм мазен в тази област.Казаха ми че гинекомастията е злокачествено увеличаване на млечната жлеза,а това не е същото(поне това успях да разбера).Същото така ми казаха че ако намаля подкожните мазнини и стимулирам пекторалиса(гръдния мускул) ще изчезне.Но си мисля че това е като долната част на корема,трудно се маха.
Мнението беше редактирано от slavistaaa на 23.09.08 07:31.
23.09.08
15:13
Да вземи си направление,че аз съм виждал и дебели хора,но не с такъв вид на гърдите.