Голям проблем с гърди + снимка

SL

22.09.08
15:49

Малко ме е срам ама :down:  очаквам експертни мнения.Според мен горната част трябвя да я направя по-голяма и после долната ;)
след като се свързах с вещо лице делнах на снимката ;)

В неделя правих следното за гърди:4 серии с лоста за горна част,2 серии дъмбели за горна после 3 серии дъмбели за средна и флайс за средна част.Какво да правя за да стегна това ;(
Всъщност какво да направя за да изглеждат плоски ако е възможно или поне нормални :)

Темата беше редактирана от slavistaaa на 23.09.08 07:26.

ГН

22.09.08
17:05

Май имаш гинекомастия... Лоши новини...

22.09.08
17:14

И въпреки диагнозата от Николай които найстина може и да е прав-отиди на лекар веднага!

22.09.08
17:27

Ясно се вижда, че имаш гинекомастия
бтв на колко години си ?
на колко години се обръсна за пръв път?
по колко пъти се бръснеш на седмица ?

SL

22.09.08
17:36

На 15 съм,правя 16 след 2 месеца.Това с тренировки може ли да се коригира или?

Мнението беше редактирано от slavistaaa на 22.09.08 17:43.

Май си е гинекомастия.Консултирай се с лекар.Гинекомастията се отстранява оперативно та колкото и да си натоварваш гърдите и да растат няма да ги оправиш.(Предполагам е от наднормено тегло като малък може и от някакви медикаменти ако са те тъпкали и други причини има)

SL

22.09.08
18:00

Ами все пак съм в пубертета още,ще изчакам до 17 и тогава ще видя как ще е :S

22.09.08
18:07

Недей изчаква , а отивай на лекар !

22.09.08
19:57

Прави Лежанка - 4х8, полу лег 4х8, Дъмбели от лег, дъмбели от полу лег. пак 4х8 с максималната тежест която вдигаш. Така докато станеш на 17-18, за да видиш как ще е, ако до тогава е зле, операция... За жалост това е истината.

22.09.08
20:11

А БЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЛЕЖАНКИ ДА ПРАВИЛ !!!!! ХОДИ НА ЛЕКАР ТВА Е ПРОБЛЕМ НА ХОРМОНАЛНА ОСНОВА !!!!!!
Освен ако не искаш като излезеш от пубертета да осъзнаеш, че приличаш повече на жена и вече е късно да се прави каквото и да е

22.09.08
21:58

Mad е прав за жалост. Колкото по-рано отидеш на лекар, толкова по-добре.

23.09.08
00:06

Тва не се ли получава от забранени медикаменти ? Съмняжам се да си ползвал такива , явно нещо в гените . Ако си с наднормено тегло и тва са мазнени, а не от млечни желези не е гинекомастия . Абе лекаря е задължителен !

ГН

23.09.08
05:39

Получава се както от забранени медикамнти, така и от хормоналната буря в пубертета. В случая е второто. Не можеш да промениш изобщо гинекомастия с упражнеия - гръдните мускули ще поранат, но мастната тъкан отгоре няма и да помръдне. Ако те притеснява, оперирай се. Разбира се, на първо време се иска консултация, извън този форум. Все пак прекалено много прилича на гинеомастия и най-вероятно е. Ако е, със сигурност не очаквай да я премахнеш с упражнения или диети, съжелявам.

SL

23.09.08
07:24

Сега се връщам от личния ;) Май са добри новините,оказва се че имам мастопатия.С 2 думи много съм мазен в тази област.Казаха ми че гинекомастията е злокачествено увеличаване на млечната жлеза,а това не е същото(поне това успях да разбера).Същото така ми казаха че ако намаля подкожните мазнини и стимулирам пекторалиса(гръдния мускул) ще изчезне.Но си мисля че това е като долната част на корема,трудно се маха.

Мнението беше редактирано от slavistaaa на 23.09.08 07:31.

23.09.08
11:10

Ем имаш да черпиш ! Това е перфектен стимул завбъдеше да тренираш !!!!

23.09.08
11:12

и кво изобщо не са те пращали да те види специалист ?

23.09.08
11:30

Вземи си направление от личният, и отиди на специалист.

Да вземи си направление,че аз съм виждал и дебели хора,но не с такъв вид на гърдите.

23.09.08
15:21

Може ли някой да даде снимка на човек с гинекомастия ? :(

23.09.08
16:08

а можеше просто да потърсиш в www.google.com   http://www.steelfactor.ru/photos/diff/635.jpg
                                                    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/Gynecomastia_001.jpg/180px-Gynecomastia_001.jpg

http://www.androsha.ru/main.php?p=priemnaya&id=8

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1