Фитнес програма...

FI

23.09.08
07:37

На 17 години с1м, около 177-8 см и 62 кг.От 5 месеца с1м във фитнеса, качих килограми на упражненията, но на мене НЕ след 5 месеца пак с1м си точно 62 кг ! Програма по коята тренирам сам с1м си измислил, затова си мисля, проблема да не идва от нея, ето я каква е:
Понеделник: Гърди- 1.Лежанка-5 серий
                      2.Дъмбели горна част-4 серий
                      3.Пеперуда/Гладиатор (нз точно кое е)-4 серий

Бицепс- 1.Прав с лост-4 серий
                      2.Чукчета-3 серий
                      3.Концентрично сгъване-3 серий, като го права с 2 вида дъмбели (1во тежкия веднага след това взимам по-лекия)

Вторник: Почивка

Сряда: Гръб-  1.Набирания-4 серий
              2.Скрипец пред гърдите-4 серий
              3.Скрипец зад връта-3 серий
              4.Мисля, че лодка се казва (сядаш и дърпаш към гърдите :D )
              5.Гребане с дъмбел-4 серийй

Трицепс-  1.Тесен хват на лежанка - 4 серийй
                  2.Френско - 4 серийй
                  3.На машина - 4 серийй

Четвъртак: Почивка

Петък: Гърди-правя само 4 серий на лежанката и 3 с дъмбели за горна част

Рамо- 3 упражнения по 4 серий

Трапец-1 упражнение 5х12

Крака-4 упражнения по 4 серий

И всеки ден на тренировка правя и корем 4х35

Та питам става ли тази програма, и искам вече да почна да взимам протеини или някакви гейнери незнам, затова се обръщам към Вас, мерси много

23.09.08
08:09

казано от Az на 23.09.08, 07:37:

На 17 години с1м, около 177-8 см и 62 кг.От 5 месеца с1м във фитнеса, качих килограми на упражненията, но на мене НЕ след 5 месеца пак с1м си точно 62 кг ! Програма по коята тренирам сам с1м си измислил, затова си мисля, проблема да не идва от нея, ето я каква е:

Ако не качваш кила, значи не ядеш достатъчно. Програмата не е виновна за това, макар че твоята не ми харесва като за 5 месеца стаж.

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.09.08 08:10.

FI

23.09.08
08:26

Ше рагледам програмите, които има в сайта да взема някоя от тях, а нещо за добавки да ме посъветваш...
Примерно тази: http://www.bb-team.org/workout/1290/ (тя е горе долу като мойта )

Мнението беше редактирано от FiReD_Up на 23.09.08 08:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1