мисля да започна по тази програма

25.09.08
16:54

съчиних си нова програма :
1.гърди предно средно рамо корем
2.гръб задно рамо
3.почивка
4.крака корем
5.трицепс бицепс
6 и 7 ден почивка
1 ден за гърди ще правя 4х8 лег 4х8полулег 3х8 флайс 3х12 кофички предно рамо повдигане на дъмбел напред 3х10 нз как се казва  :oops: за средно рамо разтваряне на думбели в страни 3х10 и за корем 3х30 коремни преси 3х20 вдигане на краката от вис
2 ден гръб 4х10 набиранки 4х8 мечка 4х8 придърпване на хоризонтален скрипец и 3х15 хиперекстензии за задно рамо разтваряне с дъмбел 3х10
4 ден лег преса 3х12 бедрено разгъване 3х15 бедрено сгъване 3х15 и на калф машина 3х15 за корем 3х30 коремни  преси и 3х20 вдигане на краката от вис
5 ден изтласкване от лег с тесен хват 3х8 френско 3х8 и разгъване на скрипеца 3х8 за бицепс сгъване на крив лост от стоеж 3х8 сгъване с дъмбел от седеж 3х8 и концентрирано 3х8
на 15 години съм тренирам от 7 месеца целта ми е да кача мускулна маса не искам да правя мъртва тяга и клекове щото знам че не са препоръчителни за моите години не съм мн сигорен дали съм подбрал упражненията за гръб добре ако има някви грешки и препоръки казвайте :) чакам мнения

25.09.08
17:06

Като цяло е добре. За гърба можеш да пробваш да разнообразяваш с гребане с щанга и гребане с дъмбел.
Относно тягата и клековете като се има в предвид че си сас стаж 7 месеца можеш да започнеш да ги правиш с минимални тежести и да има човек които разбира да ти покаже техниката

Ами според мене става :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1