Разширяване на долен сектор на Гърдите !?

FO

29.09.08
10:36

нямам проблем с гърдите като обем, но долната външна част на  гърдите ми е като отрязана,няма я,докато при горния и при средния сектор, гърдите ми са с подходяща ширина.
пробвал съм пек дек за долна част,крос овър,флайс за долна,обратна лежанка със дъмбели,със щанга,кофички и само и единствено до известна степен чувствстам кофичките там кадето трябва. всяко друго от изброените(особенно обратните лежанки) ги чувствам да разширява средния сектор, а на мен ми трябво долното външно ъгълче!
МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ!

KR

29.09.08
13:21

Според мен не ги изпълняваш правилно упражненията! И другото което е да правиш с повече кила

Мнението беше редактирано от kristian_k на 29.09.08 13:22.

DE

29.09.08
15:24

http://www.bb-team.org/exercise/2841/
това на мен ми помогна. Прави го по-бавно и задържай в най-долна фаза, докато усетиш пълно разтягане на мускулите.

FO

29.09.08
21:00

какъв е смисала от повече кила,щом със малко не го чувствам кадето трябва?
не мисля че ги правя грешно... не съм от вчера във този спорт,знам как се изпълняват упражненията,но просто не мога да си натоваря точно този сектор на гърдите.
утре ще пробвам тази гилотина и ще споделя.

Мнението беше редактирано от ForsakenSoul на 29.09.08 21:05.

30.09.08
09:16

Те гърдите по принцип надолу се скосяват де...пусни снимка. От изброените упражнения кофичките мисля са най-удачни за тази част. Флайса и кроса винаги съм ги усещал повече да удрят вътрешната част на гърдите.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.09.08 09:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1