Фитнес зала.

Темата е заключена.

09.09.08
09:37

Продавам фитнес зала в София.

0898726647 - Станчо

ГН

29.09.08
15:26

Мили боже, и такава обява не бях виждал. Все пак, ако се продават тежести и лостове, проявявам интерес. Самата зала обаче няма си купя  :)

ВН

29.09.08
18:27

Човека продава бизнес.

30.09.08
14:38

Или бизнеса като цяло или всички уреди в комплект.

01.10.08
10:37

казано от Viktor-88 на 30.09.08, 15:44:

Ако може да кажеш,къде се намира,колко кв.м,каква цена за залата искаш.Питам не,защото искам да я купувам,просто нямам необходимите средства,но ми е нещо като мечта да си имам собствена зала и ми е интересно колко пари са необходими. :)

Зависи от много неща. Но за средно голяма зала примерно 200кв/м  ще са нужни около 50хил за самото оборудване на залата. Това обаче не с маркови уреди а нещо нашенско примерно. А да се напави самото помещение като знам какви са изисквания на ХЕИ и всички останали институции и разбира се да е и поне малко красиво стават доста.
Казвам го това не наизуст а защото и аз самият имам в момента 2 зали в гр. Русе и знам добре.  А що се отнася до това какво ще си докарвате не си мислете че е нещо кой знае колко доходоносно да не говорим че в 70% от случаите хората затварят след година две по простата причина че това не е лъжица за всяка уста ;)

VL

01.10.08
13:08

А ако мястото се вземе под наем и се купят втора употреба уреди и се стегнат?

01.10.08
14:41

Аз знам,че е рисковано да се отваря фитнес зала особенно ако е на ново място,понеже:1-во трябва да се мисли някакъв начин за рекламиране на залата и 2-ро трябва да се конкурира със  стари зали,най-вече по отношение на цени.
Най-добрия вариант е да се купи стара фитнес зала ,в която има редовни клиенти,но е трудно да се намери такава със собственик,който е навит да я продаде или да се плаща наем,което малко по рисковано.

05.10.08
19:00

казано от Vlado на 01.10.08, 13:08:

А ако мястото се вземе под наем и се купят втора употреба уреди и се стегнат?

Аз говоря именно за уреди втора употреба. Някой влизал ли е скоро да види какви цени имат нови уреди на един роден производител като IVAN примерно. Уникално висока цена а не са кой знае какво. Ще ви се завие свят вярвайте ми ;))  Така че не си мисли че лесно се намират добри уреди и особенно на ниска цена. Не говоря разбира се за някакво гаражно изпълнение щото вече никой не тренира в зали приличащи на мази.  Че то само кардиото за съвсем непретенциозна зала хвърля поне 20 бона.  Говоря за зала от която ще се изкарват пари. Ако ще е нещо от което искате да си докарате една заплата това е друг въпрос

29.09.08
15:02

po otdelno uredite i tejestite prodava6 li gi?

30.09.08
15:44

Ако може да кажеш,къде се намира,колко кв.м,каква цена за залата искаш.Питам не,защото искам да я купувам,просто нямам необходимите средства,но ми е нещо като мечта да си имам собствена зала и ми е интересно колко пари са необходими. :)

offtopic:

Постът на колежката, която също продаваше фитнес, се загуби, но мисля, че нямам вина за това.
Колежке, завбъдеще ще Ви помоля, виждам че сте нова, но имайте предвид:
1. Когато правите Ваша оферта за обект не пишете в чуждите, а си пуснете нова обява, хем така и вашата обява ще бъде по - добре видяна, хем няма да подбивате смисъла на обявите на колегите.
2. Моля, пишете на кирилица.
Всяко от двете нарушения е достатъчно за изтриване на поста. Все пак аз не го изтрих умишлено а го разделих, но той остана и в тази и в нова, отделна тема. След като изтрих поста от тази тема, и новата тема се изтри - явно съм направил някакво клониране.
Моля, пуснете си го пак , в отделна тема.

Поздрави!

PS. Възстановено. Надявам се да няма повече таквиа опити.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 09.10.08 10:51.

14.10.08
12:42

az sum ot nadejda v momwnta iskame da otovrime fitnes zala vnadejda obeliq i blizkiq raion kaji kolko 6te e ob6tata cena na yredite gore doly za znam kvo da pravime kolko e golqma zalata i kolko i e naema mese4no ,no nai ve4e me interesuvat yredite -dai ob6ta cena za vsi4kite

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1