Срок на годност???

FO

30.09.08
12:41

един приятел е дистрибутор на БГ добавки и като изтече срока на някой продукт(глутамин,креатин,л-карнитин,протеин),фирмата му я подарява.
моя въпрос е следния... при изтичане на срока с 2-4 месеца,освен опасност от хранително натравяне и разтроиство на корема, намаля ли се действието на добавките ???
ще помоля всички отговарящи да се придържат конкретно към въпроса!

Темата беше редактирана от ForsakenSoul на 30.09.08 12:42.

казано от ForsakenSoul на 30.09.08, 12:41:

един приятел е дистрибутор на БГ добавки и като изтече срока на някой продукт(глутамин,креатин,л-карнитин,протеин),фирмата му я подарява.
моя въпрос е следния... при изтичане на срока с 2-4 месеца,освен опасност от хранително натравяне и разтроиство на корема, намаля ли се действието на добавките ???
ще помоля всички отговарящи да се придържат конкретно към въпроса!

Ако са съхраняване добре 2-3 месеца не мисля че са голям проблем например за добавки като(глутамин,таурин,аминокиселини) ако нямаш проблеми на митницата не мисля че бърка нещо.Креатин например недей да пиеш със изминал срок.

FO

30.09.08
17:52

аха... ами л-карнитин... защото има доста л-карнитин,течен, на които срока му е изтекал със 3 месеца?

ем нз за него,ама щом е течен сиг се прецаква по лесно

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 01.10.08 06:03.

01.10.08
14:37

Винаги има риск ;)

FO

01.10.08
20:04

склонен съм да го поема този риск.по-добре отколкото да го хвърлям в тоалетната :)

DE

02.10.08
07:31

казано от ForsakenSoul на 01.10.08, 20:04:

склонен съм да го поема този риск.по-добре отколкото да го хвърлям в тоалетната :)

не че нещо, но така или иначе това ще се случи :)
А и не мисля че има проблеми, щото производителите дават по-ранен срок на годност от реалния от съображения за сигурност.. но стане ли ти нещо по никакъв начин не можеш да си търсиш правата в институциите..

02.10.08
09:56

аз имах глутамин 400гр с изтекал срок и питах хора в моя фитнес и казаха че до 5-6 месеца няма никакъв проблем да се пие...
сега имам 1 друг глутамин който си поръчах миналата година лятото и срока за годност и изтрит виждат се само някакви останки от него и не се разбира кога е и ме е шубе да го пия, и сега ще го хвърлям.. към 500гр на ОН

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1