Добавки за повишаване на протеиновия синтез

Прескочи до:

27.09.08
13:09

Здравейте !
В тази тема моля всеки който има някакво инфо за добавки повишаващи протеиновия синтез по някакъв начин  или който вече е взимал такива, нека да сподели мнението си. :)
Аз в най- скоро време ще ползвам Еcdy-steel на Explode. Като много добър продукт подобен, който както еcdy-steel съдържа екдистерон, ми препоръчаха E-BOL na Thermolife ,  но пък продукта е доста скъп за мен и предполагам че можеш да се сдобиеш с него само чрез поръчка от интернет.
А колкото до моя опит с подобни продукти , миналото лято ползвах  Super Sterol Complex на Genesis който е по евтиния вариант на продукта на Universal. Получих изключителни резултати от въпросния суплемент (ползвах малко по високи дози от препоръчаните на кутията)  - повече енергия повреме на тренировка , качих тегло (целта ми не беше покачване на маса, но не спазвах диета и килограмите бързо се натрупаха и  не всичко беше чиста мускулна маса понеже ядях доста въглехидрати :P )  силовите ми постижения на основните упражнения се повишиха с около 15 кг за 1 месец .
Е това е от мен за сега. :)  Смело давайте мнения :)

СБ

27.09.08
13:54

Имам само един въпрос към теб без да взимам отношение по въпроса, който си задал..

ЗАЩО, щом си имал такива УНИКАЛНИ резултати от добавката, която си взимал миналата година, не си се ориентирал пак към нея... резултатите, които споделяш са повече от добри... чак трудно да повярва човек ;)

LA

27.09.08
13:58

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ!!! АБЕ,ПИЧ, тука няколко човека какво ли не се опитваме да ви предадем като изследвания и актуална информация, помагаме Ви, насочваме ви,а накрая - вие едно и също си знаете - DHEA,Tribulus,ECDYSTEN!!! Добавките, които ти си изброил, са толкова морално остаряли и НЕЕФЕКТИВНИ, че дори си нямаш на ИДЕЯ!!!

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРАВЯ РАЗЯСНЕНИЕ ЗА ПРОДУКТИ С ЕКДИСТЕРОН

ЕВЕНТУАЛНО за да се наблюдава някакъв ефект от екдистеронен продукт, той трябва да се взима по 1-1,5 грама на ден, и същевременно екстрактът да бъде 99% RHAPONTICUM CARTHAMOIDES!!! Все още на АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР няма суплемент с адекватен грамаж на тази съставка, защото е адски скъпа!!!

ECDY-STEEL съдържа 30мг екдистерон на 8 капсули!!!!!!!!!! Смешна работа!!! А и никъде не пише от какво е екстрактът!!! (предполагам, че е от едно китайско растение CYanotis VAGA,защото е евтино)

E-BOL съдържа 10мг на капсула екстракт от RHAPONTICUM CARTHAMOIDES 99%, но айде сам си сметни колко трябва да взимаш на ден и виж дали ще ти е рентабилно!!!

ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ВЪПРОСИ, ХОРА, ЧЕТЕТЕ И СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ!!!!

27.09.08
14:09

казано от SilaBG Консултант на 27.09.08, 13:54:

Имам само един въпрос към теб без да взимам отношение по въпроса, който си задал..

ЗАЩО, щом си имал такива УНИКАЛНИ резултати от добавката, която си взимал миналата година, не си се ориентирал пак към нея... резултатите, които споделяш са повече от добри... чак трудно да повярва човек ;)

Много доволен останах от тази добавка и ПАК ще я ползвам . Най - много се изненадах от силата която ми даде.
А едно нещо ако работи това значи ли че само него трябва да се взима? :) Не може да се каже че имам много опит със суплементи.
Взимал съм предимно основните неща - креатин , протеин , глутамин, амино...  Така че съм готов за експерименти с  други продукти... повишаващи протеиновия синтез ( и не само ) . И за това е тази тема - за да помогне на мен и на другите които я четат
да се ориентират към РАБОТЕЩИ продукти .

СБ

27.09.08
14:19

казано от PullTheTrigger на 27.09.08, 14:09:

Много доволен останах от тази добавка и ПАК ще я ползвам . Най - много се изненадах от силата която ми даде.
А едно нещо ако работи това значи ли че само него трябва да се взима? :) Не може да се каже че имам много опит със суплементи.
Взимал съм предимно основните неща - креатин , протеин , глутамин, амино...  Така че съм готов за експерименти с  други продукти... повишаващи протеиновия синтез ( и не само ) . И за това е тази тема - за да помогне на мен и на другите които я четат

Попрегледай форума внимателно и ще видиш, че темата е изчерпана и информацията тук е толкова много, че тази тема става безпредметна. Ако си решил да експериментираш то тогава първо се запознай със действието на продуктите, които са на пазара и после им прочети ревютата. Тук има страшно много компетентни мнения на хора, които са страшно навътре в материята. Чети внимателно мненията на хората, които се аргументират с факти, а не тези, които ти казват “от това качих 10 кг за 1 месец и ръката ми порастна с 5 см...”. ЧЕТИ ПО ТЕМИТЕ АКО ИСКАШ НАИСТИНА ДА СИ ДАДЕШ ПАРИТЕ ЗА ПРОДУКТ, КОЙТО ДЕЙСТВА!

Lawrence е доста критичен по отношение на определени съставки и химерите около тях, както и ние и ако се поразровиш в нета, ще видиш, че критиките, може би не са неоснователни! Тук не говорим за определен продукт, а цели категории от такива продукти!

27.09.08
14:20

казано от LawrenceTaylor на 27.09.08, 13:58:

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ!!! АБЕ,ПИЧ, тука няколко човека какво ли не се опитваме да ви предадем като изследвания и актуална информация, помагаме Ви, насочваме ви,а накрая - вие едно и също си знаете - DHEA,Tribulus,ECDYSTEN!!! Добавките, които ти си изброил, са толкова морално остаряли и НЕЕФЕКТИВНИ, че дори си нямаш на ИДЕЯ!!!

ЕВЕНТУАЛНО за да се наблюдава някакъв ефект от екдистеронен продукт, той трябва да се взима по 1-1,5 грама на ден, и същевременно екстрактът да бъде 99% RHAPONTICUM CARTHAMOIDES!!! Все още на АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР няма суплемент с адекватен грамаж на тази съставка, защото е адски скъпа!!!

ECDY-STEEL съдържа 30мг екдистерон на 8 капсули!!!!!!!!!! Смешна работа!!! А и никъде не пише от какво е екстрактът!!! (предполагам, че е от едно китайско растение CYanotis VAGA,защото е евтино)

E-BOL съдържа 10мг на капсула екстракт от RHAPONTICUM CARTHAMOIDES 99%, но айде сам си сметни колко трябва да взимаш на ден и виж дали ще ти е рентабилно!!!

Бате не се впрягай толкова :)
Не се имам за разбирач по темата . А темата не е  СУПЛЕМЕНТИ с Екдистерон ! а Добавки за повишаване на протеиновия синтез !
Просто съм дал пример към какво смятам да се насоча, не казвам че е 100% най- удачното, така че ако ти имаш по-добра идея по темата СПОДЕЛИ . Знам че в  Ecdy- Steel съдържанието на екдистерон е малко(в продукта има и доста добра доза  HMB, макар и да е в страни от темата това)  но и финанисите са ми малко :) а  отзивите за продукта са добри.  И още веднъж темата е за ВСИЧКИ суплементи които по някакъв начин подпомагат протеиновия синтез а не само за такива които съдържат екдистерон...

27.09.08
14:30

казано от SilaBG Консултант на 27.09.08, 14:19:

казано от PullTheTrigger на 27.09.08, 14:09:

Попрегледай форума внимателно и ще видиш, че темата е изчерпана и информацията тук е толкова много, че тази тема става безпредметна. Ако си решил да експериментираш то тогава първо се запознай със действието на продуктите, които са на пазара и после им прочети ревютата. Тук има страшно много компетентни мнения на хора, които са страшно навътре в материята. Чети внимателно мненията на хората, които се аргументират с факти, а не тези, които ти казват “от това качих 10 кг за 1 месец и ръката ми порастна с 5 см...”. ЧЕТИ ПО ТЕМИТЕ АКО ИСКАШ НАИСТИНА ДА СИ ДАДЕШ ПАРИТЕ ЗА ПРОДУКТ, КОЙТО ДЕЙСТВА!

Lawrence е доста критичен по отношение на определени съставки и химерите около тях, както и ние и ако се поразровиш в нета, ще видиш, че критиките, може би не са неоснователни! Тук не говорим за определен продукт, а цели категории от такива продукти!

Най - общо  споделих как ми повлия стерол комплекса .  А пък всеки може да paste-ne тука  информация за това как действат примерно растителните стероли или да поразгледа в нета и да се информира . Теорията е едно -  резултатите друго.

LA

27.09.08
14:34

Не съм искал чак толкова остро да прозвуча, Но хващам се на бас, че резултатите ,които си имал НЕ са били точно от тези добавки, а то другите които си взимал - протеин, креатин и т.н. Просто и добавките, подобно на много други неща еволюират, голяма част се отхвърлят като НЕДЕЙСТВАЩИ, появяват се нови и нови, така,че това е!!!

27.09.08
14:46

казано от LawrenceTaylor на 27.09.08, 14:34:

Не съм искал чак толкова остро да прозвуча, Но хващам се на бас, че резултатите ,които си имал НЕ са били точно от тези добавки, а то другите които си взимал - протеин, креатин и т.н. Просто и добавките, подобно на много други неща еволюират, голяма част се отхвърлят като НЕДЕЙСТВАЩИ, появяват се нови и нови, така,че това е!!!

С риск темата да се превърне в обсъждане на едни и същи продукти ще кажа че:
1.Суплементи съдържащи  екдистерон до сега НЕ съм ползвал.
2.Смятам да ползвам Ecdy Steel не само защото има екдистерон в него  а защото отзивите за продукта са много добри и ми е по джоба.
3. Super Sterol Complex(малко по висока доза от препоръчаната) съм взимал  БЕЗ  абсолютно никакви други суплементи , дори
хранителния режим не беше като хората и въпреки това съм МНОГО доволен от продукта и  съм сигурен че резултатите бяха само от него. :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 27.09.08 14:49.

СБ

27.09.08
14:59

Имам един въпрос към теб:

Ти ЛИЧНО, какво разбираш под протеинов синтез и повишаване на същия?

27.09.08
15:11

казано от SilaBG Консултант на 27.09.08, 14:59:

Имам един въпрос към теб:

Ти ЛИЧНО, какво разбираш под протеинов синтез и повишаване на същия?

Повишаване на нивото протеин които се абсорбира от самите мускулни клетки .  Незнам дали се изразявам съвсем точно
но мисля че разбирате какво имам предвид... :)

...и не става въпрос само за хормонно подпомагащи суплементи които да увеличат тестостостерона в тялото примерно и от да се повиши и протеиновия синтез, а по скоро за продукти които пряко влияят на синтеза...

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 27.09.08 15:18.

ГН

28.09.08
07:33

Интересна тема. Аз тежа 83кг и приемам по 300 грама протеин на ден, а не ползвам стероиди. Едно от основните неща които ме притясняват и за които са ме критикували е че не усвоявам голяма част от този протеин. Знам, че може би е така, но като имам хубави резултати и възможност да поемам толкова, не мога да се мотивирам да го намаля. Ако е възможно да се повиши усвояемостта, както явно автора на темата иска да каже, би било добре дошло.

СБ

28.09.08
07:44

В средата и края на 90-те много силно бяха рекламирани точно тези растителни фитостероли и флавони (ecdysterone, methoxy, iproxy и други) , но за съжаление се оказа, че в препоръчителните дози те не са ефективни, а и в много случаи в процеса на обработката им много от съответните сапонини, гликозиди, сапогенини, диосгенини се губеха и на практика нищо не се получаваше.

Или трябва в пъти да се завиши дозата за да има минимален ефект (което излиза адски скъпо и не се знае дали ще е ефективно), или да се търси вариант за максимален екстракт, което пак излиза скъпо.

Тенденциите за максимален ефект върху синтеза на протеини е ИМЕННО с натурални тестостеронови добавки по някакъв начин да се повлияне на синтеза и на задръжката на азот.

Другият вариант е с директна хормонална намеса (прохормони, дизайнерски суплементи), но за тях вече се изисква определена възраст, стаж в залата, опит с гореспоменатите продукти и много други фактори.

ГН

28.09.08
07:50

Трибулус в дози от над 2000мг на ден морално остаряла и неефективна ли е? Сериозно питам.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 28.09.08 07:51.

СБ

28.09.08
07:57

Айде да не започваме пак темата за трибулус , става ли! Неговото предназначение е съвсем друго, съвсем друга беше и насоката на темата, моля, те, Жоре, имаме много добро впечатление от теб, просто ще стане лудница пак с този Трибулус ако се почне. Многократно е разяснявано какво му е предназначението!

28.09.08
11:54

казано от SilaBG Консултант на 28.09.08, 07:44:

Тенденциите за максимален ефект върху синтеза на протеини е ИМЕННО с натурални тестостеронови добавки по някакъв начин да се повлияне на синтеза и на задръжката на азот.

Само дето повечето от най- популярните хормонно стимулиращи суплементи през последните години са почти неефективни , ако се съди по отзивите на хората които са ги ползвали.
И тука възниква един въпрос за мен , а именнно каква е ползата от всичките скъпи азотни буустери с които е залят пазара за добавки. Някои може ли да ми обясни какъв пряк положителен ефект има от тях за мускулния растеж , понеже аз не виждам такъв. А по- доброто напомпване и повишения приток на кръв едва ли има някаква полза за човек които не ползва стероиди..
Може би има непряка полза ако от продукта интензивността на тренировката се повиши и от това съответно се засили мускулния разтеж , но аз не виждам смисъл да се взима нещо от което да си уж напомпан и като го спреш да няма никаква промяна от преди започването на приема. :)

28.09.08
12:22

Ти кои от тези добавки си пил, и колко време, че си даваш “компетентното мнение ” ?

28.09.08
12:41

Много некомпетентно мнение ! Като човек, който е пробвал тази добавка (имам лог в раздела с дневниците) ще ти кажа, че дневната доза е 80x3=240mg. 99% екстракт, отделно в продукта се съдържа и още много други компоненти. Прочети поне етикета преди да даваш такива закючения !

LA

28.09.08
12:46

Пак е АДСКИ МАЛКО!!! 240мг е много, ама много, ама много малко!!!! ЩОМ СМЯТАШ, че действа, НЯМА лошо, пий си го, препоръчвай го и на други. Все пак това е форум, щом смяташ, че ЕКДИСТЕРОННИТЕ продукти са връх, номер едно си!!!

28.09.08
12:58

казано от LawrenceTaylor на 28.09.08, 12:46:

Пак е АДСКИ МАЛКО!!! 240мг е много, ама много, ама много малко!!!! ЩОМ СМЯТАШ, че действа, НЯМА лошо, пий си го, препоръчвай го и на други. Все пак това е форум, щом смяташ, че ЕКДИСТЕРОННИТЕ продукти са връх, номер едно си!!!

Lawrence човека не казва че това е най-доброто, просто изразява мнение и при това е пробвал продукта . Опита с даден продукт много по често е по-полезен от сухата теория . А пък ти ако знаеш кои продукти са ‘ВРЪХ’  :lol:  сподели с нас. :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 28.09.08 12:59.

28.09.08
13:01

казано от LawrenceTaylor на 28.09.08, 12:46:

Първо не съм казал, че е върха на хранителните добавки. Второ - имаш ли най-малката представа колко е препоръчителната максимална доза за екдистерон на ден? 5мг. на телесно тегло ! Отделно в продукта има още други съставки, които не са сложени е така за кеф, продукта действа и без да се взима максималната препоръчителна доза на ден (да не говорим, че екстракта е по-силен от фармацефтично добития екдистерон). Пък ако ти е малко количеството, взимай вместо по 6 хапчета на ден, взимай по 60. Не мога да разбера ти е по-голяма доза, нали прдукта действа, защо да се взимат допълнителни милиграми, които ще имат минимален ефект. Важното е един продукт да работи, а не съставките му да са в максимални дози !

LA

28.09.08
13:11

Това с 5-10 мг екди на телесно тегло е толкова старо, че сигурно не си бил роден тогава!!! Айде предлагам да успокоим вече тона, че отива в друга посока темата. Щом смяташ,че точно от този продукт е имало ефект, добре, приемам, просто си казах и аз моето мнение.
А и друго ще ти кажа - да, екстрактът в E-BOL е от висок клас, съгласен съм,Но,малка е дозата. Дори и на другите съставки в продукта, пак са много слабо дозирани,но виж, при теб явно се е получило, пиши на ThermoliFE, току-виж за добрите думи ти пратили 2-3 шишета безплатно (шегичка)

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 28.09.08 13:12.

СБ

28.09.08
15:33

Определен продукт може да действа на един и да не действа на друг човек... Това може да е плацебо ефект (”... леле дадох бая пари за това... треа да действа...”) или просто продуктите, с които е комбинирано да са дали определен бууст. Само едно нещо ще кажа за “Екдито”..., ако някой от четящите тук си мисли, че Lawrence е стигнал до това заключение на база единствено собствен опит, то мили хора ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ... Реално това което той подава тук като инфо е синтезирано ревю на една съставка, широко дискутирана в средите на спортните добавки. Много изследвания са правени и 99% от тях по различен начин доказват, че въпросната съставка има незначителен ефект в препоръчителните дози. Сега АЗ не съм склонен да вярвам нито на Lawrence нито на който и да било бруг твърдейки нещо в полза или негатив на определен продукт. В случая изследванията направени от хора далеч по-умни от всички нас взети накуп,  са доказали това което Lawrence накратко описва... Той просто го описва на разбираем Български...

Някой каза “пий по 60 вместо 6”... е то така къде ще му излезе края???... какви фин възможности трябва да има човек. Трябва или да си безумно глупав да даваш толкова пари за определен продукт (взимайки конски дози от него за да е потентен) ИЛИ да си със сериозни възможности и безумно глупав за да си дадеш толкова пари за нещо, което би ти дало резултати под въпрос, имайки се предвид, че има къде къде по потентни формули на пазара...

Има един списък със добавки КОИТО НЕ ДЕИСТВАТ и той е в нета и лесно достъпен за всеки... Живеейки и робувайки на митове и химери нито ще ви направи по-големи и силни нито с повече пари в джоба!

Избирайте умно добавките си и четете... В нета има инфо за всяка една съставка и добавка... От там нататък, това дали съседа по зала ще ти каже, че определен продукт действа, ПРОСТО НЯМА СТОЙНОСТ!!!!

28.09.08
18:25

казано от SilaBG Консултант на 28.09.08, 15:33:

Определен продукт може да действа на един и да не действа на друг човек... Това може да е плацебо ефект (”... леле дадох бая пари за това... треа да действа...”) или просто продуктите, с които е комбинирано да са дали определен бууст. Само едно нещо ще кажа за “Екдито”..., ако някой от четящите тук си мисли, че Lawrence е стигнал до това заключение на база единствено собствен опит, то мили хора ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ... Реално това което той подава тук като инфо е синтезирано ревю на една съставка, широко дискутирана в средите на спортните добавки. Много изследвания са правени и 99% от тях по различен начин доказват, че въпросната съставка има незначителен ефект в препоръчителните дози. Сега АЗ не съм склонен да вярвам нито на Lawrence нито на който и да било бруг твърдейки нещо в полза или негатив на определен продукт. В случая изследванията направени от хора далеч по-умни от всички нас взети накуп,  са доказали това което Lawrence накратко описва... Той просто го описва на разбираем Български...

Някой каза “пий по 60 вместо 6”... е то така къде ще му излезе края???... какви фин възможности трябва да има човек. Трябва или да си безумно глупав да даваш толкова пари за определен продукт (взимайки конски дози от него за да е потентен) ИЛИ да си със сериозни възможности и безумно глупав за да си дадеш толкова пари за нещо, което би ти дало резултати под въпрос, имайки се предвид, че има къде къде по потентни формули на пазара...

Има един списък със добавки КОИТО НЕ ДЕИСТВАТ и той е в нета и лесно достъпен за всеки... Живеейки и робувайки на митове и химери нито ще ви направи по-големи и силни нито с повече пари в джоба!

Избирайте умно добавките си и четете... В нета има инфо за всяка една съставка и добавка... От там нататък, това дали съседа по зала ще ти каже, че определен продукт действа, ПРОСТО НЯМА СТОЙНОСТ!!!!

Да кажа от личния си опит че за стерол комплекс бях много скептичен понеже всички мнения за продукта в бг сайтовете бяха отрицателни така че едва ли е имало плацебо ефект при мен  и пак да повторя НЕ съм взимал други суплементи заедно със стерол комплекса дори и най- обикновен протеин не съм взимал  и въпреки всичко го усетих още първите няколко дни на приема му и съм много доволен като цяло от него .
За Екдистила само хубави неща съм чувал и то от хора които също  смятат че количествата и съставките са малки и не вършат работа , но след като са пробвали признават че въпреки всичко ИМА ефект и ПАК ще го ползват.
” Има един списък със добавки КОИТО НЕ ДЕИСТВАТ ”  За това ще кажа че за 95% от продуктите ако се разрови човек из нета ще намери един куп статии и мнения които хвалят и препоръчват дадения суплемент със съответните факти в подкрепа, и същевременно друк куп статии с аргументи против продукта и мнения от рода на ‘не действа’  ‘не си струва парите’ ......  Така че в повечето случаи единствения начин да си 100% сигурен  в даден продукт  дали работи или не е да го пробваш сам :)

29.09.08
01:13

казано от LawrenceTaylor на 28.09.08, 13:11:

Това с 5-10 мг екди на телесно тегло е толкова старо, че сигурно не си бил роден тогава!!! Айде предлагам да успокоим вече тона, че отива в друга посока темата. Щом смяташ,че точно от този продукт е имало ефект, добре, приемам, просто си казах и аз моето мнение.
А и друго ще ти кажа - да, екстрактът в E-BOL е от висок клас, съгласен съм,Но,малка е дозата. Дори и на другите съставки в продукта, пак са много слабо дозирани,но виж, при теб явно се е получило, пиши на ThermoliFE, току-виж за добрите думи ти пратили 2-3 шишета безплатно (шегичка)

Приятелю, възможно ли е да не се изказваш толкова грубо/смело и остро във форума? Разбирам, че си поизчел това онова от бб.ком, разбирам че тренираш сериозно. Но не мислиш ли че тук има и други такива които може би сме на малко по различно мнение от твоето, но понеже сме малко по-сдържани от теб не се налагаме на половината форум и не се подиграваме как еди кой си не използвал най-новите тенденции в добавките определени разбира се от теб. Не говоря конкретно за тази тема, а по принцип.

И това с тея милиграми дето ги говориш за гореупоменатите продукти въобще не е вярно - това е по-скоро само твоето виждане за нещата. Познавам хора ползвали както екдистерон така и трибулус и останали доста доволни. В момента се връщам от републиканското и изказванията ти малко ми звучат като на някои наши състезатели че под 1 грам на ден метана не работел и т.н...  Както и да е...

Ще те помоля да си по-малко емоционален в постовете си и да не ни задължаваш да се съгласяваме с тях ;) можех да напиша още много, но нека все пак да не разваляте темата на титуляра.

СБ

29.09.08
06:34

казано от Калоян Георгиев на 29.09.08, 01:13:

И това с тея милиграми дето ги говориш за гореупоменатите продукти въобще не е вярно - това е по-скоро само твоето виждане за нещата. Познавам хора ползвали както екдистерон така и трибулус и останали доста доволни. В момента се връщам от републиканското и изказванията ти малко ми звучат като на някои наши състезатели че под 1 грам на ден метана не работел и т.н...  Както и да е...

Е това направо ме хвърли извън борда... виждал съм да се сравняват продукти, но да сравняваш МЕТАН  с трибулус и екдистерон, направо ... опитвам се да намеря израз и не мога (по късно ще си модерирам мнението със израз, защото трябва да помисля).

Не защитавам никой и ничие мнение, но си мисля че това е отворен форум за мнения от всякакъв вид и ако определено мнение не е уместно да бъде публикувано тук, то реално модераторите би следвало да се намесят и изтрият определения пост. От това, което виждам, такоава намеса не се индикира. С други думи или те не са си свършили работата (със сигурност случая не е такъв) или просто такава намеса не е била наложителна.

Малцина са (10-15 човека) в този форум, които са наистина разбиращи от материята и същите тези хора, когато се опитват да разсеят заблудите на хората с недостатъчни познания, не срещат разбиране.

Lawrence е ДА, малко краен понякога (кой не е), но аз не мога да се хвана и за едно единствено нещо, казано от него, което да не почива на обективизъм и информация, лично потвърдена от прочетеното лично от мен в различни буликации и изследвания в нета.
Може би затова ни се припокриват толкова мненията понякога, лошо няма... дори съм чувал подхвърляници, че той работел за нас... по какъв ли начин не съм се опитвал да го привлека, но той дори и на ЛС-ите ни не отговаря... Странен тип е, но обективен.
Наше мнение... не ангажирам никой с него...

P.S. Кала нека не почваме темата за трибулуса и DHEA-та моля те, че започва съвсем откровенно да ми се повръща от повтарянето на едно и също нещо. Знаем за какво са тези добавки и това е ... нека не си играем с надеждите на потребителите, убеждавайки ги, че трибулуса е супер за маса и сила... и още нещо, и двамата знаем кой най-много се влияе от такива “обнадеждаващи” твърдения, а именно момчетата на възраст м/у 15-19 години... Бог да им е на помощ, ако им е нужен трибулус на такава възраст...!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.08 06:35.

29.09.08
11:44

Модераторите следят да не се караме, бием и т.н... не за някой други неща които дразнят. Но това е друга тема.

Както и да е... мога да напиша пост дълъг 2 пъти колкото горния да се обяснявам и т.н... няма смисъл. Който е искал ме е разбрал за какво говоря и се надявам да има промяна. От доста време следя този сегмент на пазара и мога да кажа, че съм доста запознат. Друг е въпроса, че не ми се занимава да се обяснявам кое как работи и по колко при условие, че след това ще скочат 5ма срещу мен. Не ми се изпада в такива спорове, хвалене на продукти и т.н... В крайна сметка нека всеки да опита от всички продукти и да си прецени кое е по и най ;)

СБ

29.09.08
12:08

казано от Калоян Георгиев на 29.09.08, 11:44:

Модераторите следят да не се караме, бием и т.н... не за някой други неща които дразнят. Но това е друга тема.

Както и да е... мога да напиша пост дълъг 2 пъти колкото горния да се обяснявам и т.н... няма смисъл. Който е искал ме е разбрал за какво говоря и се надявам да има промяна. От доста време следя този сегмент на пазара и мога да кажа, че съм доста запознат. Друг е въпроса, че не ми се занимава да се обяснявам кое как работи и по колко при условие, че след това ще скочат 5ма срещу мен. Не ми се изпада в такива спорове, хвалене на продукти и т.н... В крайна сметка нека всеки да опита от всички продукти и да си прецени кое е по и най ;)

Аз съм на друго мнение... ако има какво да се каже трябва да го кажеш. Иначе какво се получава ... казва се нещо на половина и после не се аргументира казаното... затова е форум, за да се коментират определени теми.

Това всеки да пробва всичко на пазара е нещо, с което не съм съгласен, защото тогава би се обезмислила каквато и да било дискусия, по отношение на кой и да е продукт и нашето присъствие тук!

Има тема и мнения по нея... твоето какво е?

p.s. очаквам пост 2 пъти най-малко по-дълъг от моя и ако те притеснява, че някой би ти скочил... ;) спокойно, ако си достатъчно аргументиран аз лично си слагам “налакътниците” и скачам в боя... тук “аргументиран” е ключова дума ;)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.08 12:10.

HE

29.09.08
14:29

Мненията които прочетох до момента са твърде крайни - не видях и нищо като аргументи.
Ако мога да го кажа и по друг начин - видях само мнения.
Е да пусна и моето тогава:
Пропускаме да обясним някои съществени неща като върастта след която може да се усети, че трибулуса работи.
Като казвам “работи” имам в предвид влияе на потентността и възстановяването след употреба на ААС, общ тонус, но ако някой очаква да качи чиста мускулна маса само от него - ами май няма да стане /поне при мен - пробвал съм/.

п.с. Модераторите следим само за спазване правилата на форума, а не дали мненията са правилни или не - всеки има право на мнение /стига да е спазил правилата на форума/.

СБ

29.09.08
16:05

казано от head_hunter на 29.09.08, 14:29:

Мненията които прочетох до момента са твърде крайни - не видях и нищо като аргументи.
Ако мога да го кажа и по друг начин - видях само мнения.
Е да пусна и моето тогава:
Пропускаме да обясним някои съществени неща като върастта след която може да се усети, че трибулуса работи.
Като казвам “работи” имам в предвид влияе на потентността и възстановяването след употреба на ААС, общ тонус, но ако някой очаква да качи чиста мускулна маса само от него - ами май няма да стане /поне при мен - пробвал съм/.

п.с. Модераторите следим само за спазване правилата на форума, а не дали мненията са правилни или не - всеки има право на мнение /стига да е спазил правилата на форума/.

Не виждам смисъл да се пише едно нещо не по 100,  а по 1000 пъти. Неколкократно сме казвали коя добавка за какво е, особено що се отнася до трибулуса. Има основно 3 приложения - 1. след цикъл със хормонални препарати 2. след болест, 3. “за вдигане на самолета” след определена възраст!!!!

Безброй са темите, в които см взимали участие и лично, не мисля че има смисъл темата да се дискутира повече извън контекста на основното и единствено приложение на продукта....

29.09.08
21:35

Стига с тея трибулуси :lol:  . Най- много като прочетат хлапетата темата и да си кажат ‘Ето това е продукта , ще кача от него 10 кила този месец ’ и да си дадат парите за неподходящ за тях продукт . Много се отклони тази тема от същината и стана еднотипна :) . Дайте нещо по иновативно . Никой ли не е взимал продукт (различен от разискваните вече) повишаващ по някакъв начин протеиновия синтез та да сподели тука впечатления и мнение ? :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 29.09.08 21:36.

30.09.08
06:37

разгледай продуктите на АХ, EST, LG SCIENCE, FAST ACTION - някой от тях ще ти свършат работа

02.10.08
10:43

казано от Сила БГ на 29.09.08, 06:34:

казано от Калоян Георгиев на 29.09.08, 01:13:

Е това направо ме хвърли извън борда... виждал съм да се сравняват продукти, но да сравняваш МЕТАН  с трибулус и екдистерон, направо ... опитвам се да намеря израз и не мога (по късно ще си модерирам мнението със израз, защото трябва да помисля).

Сила научи се първо да четеш внимателно мненията, които коментираш.

А мнението ми за LawrenceTaylor до голяма степен съвпада с това на Калоян. Винаги се изказва супер агресивно и с нотка на пренебрежение и опит за обида на отсрещната страна. Незнам дали взима от “вашите суплементи” ама на мен ми звучи, като някой който зоби по цял ден и често изпада в пристъпи на ярост. А пък ако това му поведение е предизвикано от тях, то евала. Продуктите наистина действат  :-).

СБ

02.10.08
11:08

казано от mamaligabg на 02.10.08, 10:43:

А мнението ми за LawrenceTaylor до голяма степен съвпада с това на Калоян. Винаги се изказва супер агресивно и с нотка на пренебрежение и опит за обида на отсрещната страна. Незнам дали взима от “вашите суплементи” ама на мен ми звучи, като някой който зоби по цял ден и често изпада в пристъпи на ярост. А пък ако това му поведение е предизвикано от тях, то евала. Продуктите наистина действат  :-).

Мама... чета и то внимателно, както винаги... По отношение на Калоян и Lawrence, убий ме но не знам дали взимат от марките, които внасяме и техните продукти. Всеки се изразява както му харесва и за това може да бъде или криткуван или хвален - не мисля че има нещо общо с приема на добавки... не знам теб къде те избива...

И щом засягаме това кой какво взима, ще се разровя да ти потърся нещо за забързване на реакцията, защото последният пост е от преди няколко дни, а като гледам ти чак сега се усещаш да пишеш... :-)

P.S. Има още няколко теми от 2002, на които си пропуснал да дадеш “up to date” мнение :-)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 02.10.08 11:09.

02.10.08
11:20

казано от Сила БГ на 02.10.08, 11:08:

казано от mamaligabg на 02.10.08, 10:43:

Мама... чета и то внимателно, както винаги... По отношение на Калоян и Lawrence, убий ме но не знам дали взимат от марките, които внасяме и техните продукти. Всеки се изразява както му харесва и за това може да бъде или криткуван или хвален - не мисля че има нещо общо с приема на добавки... не знам теб къде те избива...

И щом засягаме това кой какво взима, ще се разровя да ти потърся нещо за забързване на реакцията, защото последният пост е от преди няколко дни, а като гледам ти чак сега се усещаш да пишеш... :-)

P.S. Има още няколко теми от 2002, на които си пропуснал да дадеш “up to date” мнение :-)

Заформя се бой :lol:
Тази тема се превърна в обсъждане кой е най-некомпетентен по отношение на суплементите. :)  А от това няма полза. Давайте по същество :)

СБ

02.10.08
11:28

Мани... направо ще падна от смях.... :-)

02.10.08
12:12

Ако четеше внимателно това вече щеше да си го изтрил :)
“Е това направо ме хвърли извън борда… виждал съм да се сравняват продукти, но да сравняваш МЕТАН с трибулус и екдистерон, направо ... опитвам се да намеря израз и не мога (по късно ще си модерирам мнението със израз, защото трябва да помисля).”

СБ

02.10.08
12:30

казано от mamaligabg на 02.10.08, 12:12:

Ако четеше внимателно това вече щеше да си го изтрил :)
“Е това направо ме хвърли извън борда… виждал съм да се сравняват продукти, но да сравняваш МЕТАН с трибулус и екдистерон, направо ... опитвам се да намеря израз и не мога (по късно ще си модерирам мнението със израз, защото трябва да помисля).”

Още го търся израза... трудно е... много трудно... мъка голяма... при такива бисери ми е много трудно да си наместя думите, така че да изразят какво реално мисля... Бъди съпричастен, не ми прави забележка :-) :-) :-)

05.11.08
17:01

казано от Сила БГ на 28.09.08, 15:33:

Има един списък със добавки КОИТО НЕ ДЕИСТВАТ и той е в нета и лесно достъпен за всеки...

Бате  , дай линк към тоя списък да го видиме.

05.11.08
21:31

Сила аи дай линк към този списък.

СБ

06.11.08
07:08

Изкушавам се да дам линк, но ще бъде счетено за реклама, ако постна линк в открит форум. Ако искате пишете на ЛС (лично съобщение).

Мерси

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1