В прилична форма

01.10.08
19:49

Здравейте! Конкретно с въпроса :
Тренирам баскетбол, сезона официално почва на 2ри Ноември и така...Можете ли да ми дадете кажете в каква последователност, колко повторения и какви видове упражнения да правя БЕЗ да качвам килограми с уред(не знам как се казва) който е няколко неща в едно:лежанка,флайс,има и уред за бедра...Мисля че се сещате за какво става въпрос :)Имам прав лост-5кг и общо 50 кг тежести.Имам възможност да тренирам мах 4 пъти седмично не повече от час(училище, баскетбол и т.н).
Ако има хора занимавали/щи се с баскетбол моля да ми кажат кое е най добре да тренирам извън залата.Лично мисля че проблеми с краката нямам :)
Edit:Приоритет ми е свалянето на 5-6 кг
И забравих да допълня: на 17 години съм 185см 84кг
1ва смяна училище и баскетбол от 14:00-17:00

Темата беше редактирана от MIF на 01.10.08 19:54.

02.10.08
10:57

За така наречения ти приоритет ти трябва НВД, а за тренировъчен сплит потърси из сайта.Баскетболът ще ти е достатъчен за кардио дейност.

AZ

03.10.08
09:58

Ами според мен уредът за който говориш се казва гладиатор-има го във всяка фитнес зала.А за кои мускулни групи-мисля че трябва да тренираш за всички.Ако имаш по-особени въпроси попитай някой по-запознат и с повече опит.
По-здрави

Мнението беше редактирано от az100yan на 03.10.08 09:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1