06.10.08
09:06
Вапроса ми е мога ли да тренирам пенеделник гърди и в вторник рамене :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.10.08 11:57.
Не е удачно.Или ги тренирай с гърдите или 1-2 дни след тях.Качествена тренировка за рамо няма да направиш.
Аз тренирам така от около 2 месеца и за сега рамената ми се развиват достатъчно добре.
Защо мислиш че не е удачно?
06.10.08
11:57
Съмнявам се във виждането на тези, които споделят такава категоричност. Ако не се опита, не може да се определи за конкретния човек. Аз самият тренирам два пъти седмично гърди (т.е. раменете участват също), както и още една самостоятелна тренировка за рамо, която се пада на следващия ден след тренировката за гърди. Нямам оплаквания от липса на прогрес в малката мускулна група.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.10.08 11:57.
Аха мерси значи требва да си пробва.А може ли да ми кажете как да си сменя програмата до сега ми беше
Гърди
гръб
почивка
раце
рамо
как да я сменя че не се досещам ;) благодаря предварително
Аз тренирам рамото с гърдите... ако го правя отделно го усещам претренирано и без никакъв прогрес.... но по принцип всичко е индивидуално... ако си на стероиди може и всеки ден да го тренираш :lol:
06.10.08
12:49
Гърди/предно средно рамо или Гърди/бицепс
Гръб/задно рамо Гръб/трицепс
трицепс/бицепс Рамо/предмишница
крака корем Крака/корем
06.10.08
16:51
казано от RedWalker на 06.10.08, 09:13:
Не е удачно.Или ги тренирай с гърдите или 1-2 дни след тях.Качествена тренировка за рамо няма да направиш.
Работата пак е според зависи,но при всички положения голямата преди малката мускулна група(тази ,която е помощна),а не примерно пон рамо ,вт гърди или понеделник Бицепс,вторник Гръб нещо такова