Среща между съфорумци и приятели?

05.10.08
19:25

Какво ще кажете следващият уикенд да си направим една среща, тези които са от София, примерно следващата неделя, ако е удобно на повечко хора. Това ми хрумна, защото отдавна май не сме правили подобни. Пак старите членове на форума имаме желание на една среща за хапване и сладки приказки. Раказване на спомени, бъдещи идей, споделяне на опит.
Ако има хора, които имат желание нака пишат да се организираме в тази тема

поздрави

Имат, имат желание старите членове, ама къде е София сега?.... :(
Айде, и да направите снимки да гледаме.

06.10.08
11:34

Айде ако има хора навити за едно рандеву преди празниците да пишат.

GO

06.10.08
12:07

Бих дошъл , но София ми идва “малкооо” далече !

06.10.08
14:40

Дей, Дей, като идвам до Софийско поле да разчеквам Дивашки пилета, да свиркам значи, ъм? :) Емо, пусни ми скйапа си на ЛС

26.10.08
11:19

А освен най-старите членове, по-скорошни могат ли да се присъединят? Явно съм изпуснал предната дата, но ако има желаещи да я насрочим пак?

Пиши на Емо!

26.10.08
15:21

казано от jalokin на 26.10.08, 11:19:

А освен най-старите членове, по-скорошни могат ли да се присъединят? Явно съм изпуснал предната дата, но ако има желаещи да я насрочим пак?

Според мен на 80% от всички във форума София ни е далече , но с удоволствие ще дойда :)

Радвам се че Емо е направил опит да се възроди една стара и прекрасна традиция, която за съжаление почити никога не можах да уважа.Емо разкажи в крайна сметка какво стана успя ли да стане срещата, има ли снимков материал  :).

казано от Иван Шишманов на 16.11.08, 15:09:

Радвам се че Емо е направил опит да се възроди една стара и прекрасна традиция, която за съжаление почити никога не можах да уважа.Емо разкажи в крайна сметка какво стана успя ли да стане срещата, има ли снимков материал  :).

Шишмане, недей са прай :)
5 пъти те викам да се срещнем, не щеш.
В Бургас живееш, по улицата ме виждаш и не ми се обаждаш.

Нищо не пречи и в Бургас да направим една среща.
И без това вече знам някои от момчетата оттук.
Ама .. то ти кат не си инициативен... Кой да е...

16.11.08
21:09

казано от Emil_mlo на 06.10.08, 11:34:

Айде ако има хора навити за едно рандеву преди празниците да пишат.

Нещо ми бягаш по тъча ти :) къде се загуби ? даже не пишеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1